Влез за корисници

lock_forum
lupa-6

Меѓународна конференција

111

Испит за извршители

ispit na izvrsiteli 2
bannerbg_main
usaid

Најчести прашања

prasalnik 2
26122011162156_g_komisija-za-zastita-na-prav

Анкета

Новиот дизајн е:

Резултати од гласањето

Loading ... Loading ...
February 2020
M T W T F S S
« Jan    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

Јавен Оглас за прием на волонтер на определено време

2222222Врз основа на член  3 од Правилникот за систематизација на работните места во Стручната служба на Комората на извршители на Република Македонија и Одлуката на Управен одбор на Комората на извршители на Република Македонија на 107-та седница, се објавува

 

Јавен Оглас

За прием на волонтер на определено време (6 месеци)

 

1.Број на места за кои се објавува јавниот оглас:

Јавниот оглас се објавува за прием на 1 (еден) волонтер во Комората на извршители на РМ

2. Услови кој треба да ги исполнуваат заинтересираните кандидат

  • Правни студии-VII1 или 300 кредити според ЕКТС
  • Познавање на англиски јазик
  • Активно работење на компјутер Microsoft Office

3.Начин на пријавување на заинтересираните кандидати

Заинтересираните кандидати поднесуваат пријава со назнака по оглас за прием на волонтери.

Кон пријавата треба да се приложат:

  • Кратка биографија со лични податоци
  • Уверение за завршен правен факултет

4.Рок и начин на пријавување на заинтересираните кандидати :

Рокот за пријавување на јавниот оглас изнесува 8 (осум) дена од денот на објавување на огласот на web страната на Комората на извршители на РМ (несметајќи го денот на самото објавување)

Пријавите со потребните документи, заинтересираните кандидати може да ги достават на следниот е маил :  izvrsitelinarm@yahoo.com.

Ненавремени и нецелосни пријави нема да бидат  разгледани.

 

5.Начин и рок на спроведување на постапката за селекција

Постапката на селекција на пријавените кандидати ја спроведува Kомисија формирана  при Комората на извршители на РМ.

Јавни објави

Logotype1111

Новости

 

Одлуки

Logotype1111

Дисциплинска комисија

12741923_223063811373098_4535535635364534759_n

Најди извршител

mapa_mk

Огласи за продажба

nedvizen imot

Ј О_abstract

discrimination
New Image
LogoHeader2014
aukciska_kukja

Академик

image001

Член на Деловен совет

uacs_logo

зсрм

header

Browse Front Page

Featuring Top 10/163 of Front Page

Subscribe

Read more

QRCode