Преводот на содржините е целосно автоматизиран

Translation


Партнерства и соработка

Јавни објави за достава

Logotype1111

2022/1202
Извршител: Мики Лазаров
Име/назив на странката: Друштво за производство ,трговија и услуги ЛИМИТЛЕС ДООЕЛ увоз-извоз Скопје
Позната адреса: ул.Елисие Поповски -Марко бр.49-Б-1/3 Центар Скопје
Бр.на предмет: 162/2020
Рок: во рок од 3 ( три) дена

2022/1201
Извршител: Сашо Перовски
Име/назив на странката: Фарук Беќири
Позната адреса: ул. Д. Стојчевски бр. 40 Тетово
Бр.на предмет: И.бр. 698/2020
Рок: 1

2022/1200
Извршител: Благоја Каламатиев
Име/назив на странката: Вера Ѓорѓевиќ од Куманово
Позната адреса: ул.Тоде Думба бр.120
Бр.на предмет: 1274/2020
Рок: 1 ден

2022/1199
Извршител: Манолева Милена
Име/назив на странката: Султан Јусуфов
Позната адреса: с.Црник, Пехчево
Бр.на предмет: и.бр.212/2022
Рок: 3(три)

2022/1198
Извршител: Манолева Милена
Име/назив на странката: Данчо Масев
Позната адреса: бул.Ленинова бр.99 ламела бр.3 стан бр.6 Струмица
Бр.на предмет: и.бр.207/2022
Рок: 3(три) дена

Продажба на имот

 

НЕДВИЖЕН ИМОТ


  256/2021
Тип недвижност: Земјиште
Извршител: Христо Јованов
Датум продажба: 2022-06-08
 Продажбата ќе се одржи на ден 08.06.2022 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Почетна цена: 533,120
Квадратура: 1428
Град: Скопје


  958/21
Тип недвижност: Деловен простор
Извршител: Данчо Диманчев
Датум продажба: 2022-06-09
 Продажбата ќе се одржи на ден 09.06.2022 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Почетна цена: 6,580,500
Квадратура: 484
Град: Гевгелија


  406/2021
Тип недвижност: Земјиште
Извршител: Николче Диневски
Датум продажба: 2022-05-31
 Продажбата ќе се одржи на ден 31.05.2022 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Почетна цена: 295,833
Квадратура: 427
Град: Ресен


  117/2021
Тип недвижност: Куќа
Извршител: Игор Антевски
Датум продажба: 2022-06-02
 Продажбата ќе се одржи на ден 02.06.2022 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.
Почетна цена: 9,198,123
Квадратура: 382
Град: Скопје


  742/20
Тип недвижност: Друго
Извршител: Јадранка Јовановска
Датум продажба: 2022-05-31
 Продажбата ќе се одржи на ден 31.05.2022 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.
Почетна цена: 69,443,968
Квадратура: 2112
Град: Крива Паланка


ПОДВИЖЕН ИМОТ


 132/22
Движнина: Автомобил
Извршител: Благој Бањански
Датум на продажба: 2022-05-26
  Продажбата ќе се одржи на ден 26.05.2022 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.
Почетна цена: 553,950
Град: Неготино


 497/2021
Движнина: Друго
Извршител: Премтим Ќерими
Датум на продажба: 2022-05-27
  -КОМПЛЕТНА ЛИНИЈА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ПОДЛОШКИ ЗА ЈАЈЦА и друго. Продажбата ќе се одржи на ден 27.05.2022 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.
Почетна цена: 1,537,500
Град: Куманово


 1363/21
Движнина: Друго
Извршител: Васко Блажевски
Датум на продажба: 2022-05-25
  -Спецификацијата на предметите кои се предмет на продажба е достапна во канцеларијата на извршителот Васко Блажевски. Подвижните предмети се продаваат во пакет, со вредност од 64.140,00 евра, во денарска противвредност по среден курс на НБРСМ, на денот на продажбата, која вредност претставува почетна цена за првото усно јавно наддавање. Продажбата ќе се одржи на ден 25.05.2022 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.
Почетна цена: 0
Град: Скопје


 19/20
Движнина: Друго
Извршител: Јадранка Јовановска
Датум на продажба: 2022-05-31
  - линија за вафли; за кори за наполитанки и дополнителна опрема. Продажбата ќе се одржи на ден 31.05.2022 година во 15 часот во канцеларијата на извршителот.
Почетна цена: 25,982,190
Град: Куманово


 631/2020
Движнина: Друго
Извршител: Саветка Георгиева
Датум на продажба: 2022-05-20
  - ТМВ, виљушкар, мермер и гранит и др. Продажбата ќе се одржи на ден 20.05.2022 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.
Почетна цена: 843,530
Град: Струмица

Обука за обучувачи (ТоТ)

1111

Одлуки

Logotype1111

Дисциплинска комисија

Најди извршител

mapa_mk

Огласи за продажба

nedvizen imot
New Image
LogoHeader2014
aukciska_kukja

Академик

image001

Член на Деловен совет

uacs_logo

зсрм

header
QRCode
lupa-6

Испит за извршители

ispit na izvrsiteli 2

bannerbg_main

usaid

Најчести прашања

prasalnik 2

26122011162156_g_komisija-za-zastita-na-prav

usaid

Анкета

Новиот дизајн е:

Резултати од гласањето

Loading ... Loading ...
May 2022
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031