Влез за корисници

lock_forum
lupa-6

Испит за извршители

ispit na izvrsiteli 2
bannerbg_main
usaid

Најчести прашања

prasalnik 2
26122011162156_g_komisija-za-zastita-na-prav

Анкета

Новиот дизајн е:

Резултати од гласањето

Loading ... Loading ...
January 2022
M T W T F S S
« Dec    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Одлуки на Дисциплинска комисија

Решение ДП 12-4-4-21
ДП (решение) бр.12-4-4-20
ДП 12-4-18 – Писмена опомена
Аноминизирано решение ДП 12-4-17
Аноминизирано решение ДП 12-4-16
ДП бр.12-4-11-19
ДП бр.12-4-10-19
ДП бр.12-4-9-19
ДП.бр.12-4-8
ДП 12-4-6
ДП 12-4-7
ДП 12-4-8
ДП 12-4-9
ДП 12-04-4
ДП 12-4-3
ДП 12-4-1
ДП 12-4-2
ДП. бр. 2-17
ДП. бр. 3-17
ДП бр.1-17
ДП 31-15
ДП.бр.21-15
ДП бр. 9-14
ДП бр 359-13
ДП бр. 1-14
ДП бр. 385-13
ДП бр.358-13
ДП бр.360-13
ДП бр. 25-15
ДП .бр.24-15
ДП бр. 38-15
ДП. бр.35- 15
ДП.бр 5-15
ДП.бр 9-15
ДП.бр 11-15
ДП.бр 15-15
 ДП.бр 16-15
ДП.бр 20-15
ДП.бр 30-15
ДП.бр.33-15
ДП бр. 11-14
ДП бр. 16-14
ДП бр. 27-14
ДП бр.374-13
ДП.бр 8-15
ДП.бр 28-14
ДП.бр. 23-15
ДП бр 31-14
ДП бр.13-14
ДП бр.25-14
ДП бр.35-14
ДП бр.36-14 .
ДП бр.37-14
ДП. бр. 24-15
ДП 385-13
ДП 1-14
ДП 6-15
ДП 34-14
ДП 371-13
ДП.бр.6-14
ДП.бр.368
ДП.бр.29-14
ДП.бр.17-14
ДП.бр.375-13
ДП.бр.363-13
ДП бр.337
ДП.бр.23-14
ДП.бр.383
ДП.бр.382
ДП.бр.369
ДП.бр.21-14
ДП.бр.345
ДП бр.4-14
ДП-бр.3-14 
ДП-бр.02-14 
ДП.бр 390
Дп бр.391
ДП.бр. 388
ДП бр.284
ДП бр.224
ДП бр.309
ДП бр. 392
ДП бр.36
ДП бр. 325
ДП бр 340
ДП бр 346

ДП бр. 332
ДП.бр.326
ДП.бр.329
ДП.бр.342
ДП бр.307
ДП бр.323
ДП бр.316
Дп бр.318
ДП бр.381
ДП бр355

ДП бр.321
ДП бр 344
ДП бр 356

Јавни објави

Logotype1111

Обука за обучувачи (ТоТ)

1111

Новости

 

Одлуки

Logotype1111

Дисциплинска комисија

12741923_223063811373098_4535535635364534759_n

Најди извршител

mapa_mk

Огласи за продажба

nedvizen imot

Ј О_abstract

discrimination
New Image
LogoHeader2014
aukciska_kukja

Академик

image001

Член на Деловен совет

uacs_logo

зсрм

header
QRCode