Влез за корисници

lock_forum
lupa-6

Меѓународна конференција

111

Испит за извршители

ispit na izvrsiteli 2
bannerbg_main
usaid

Најчести прашања

prasalnik 2
26122011162156_g_komisija-za-zastita-na-prav

Анкета

Новиот дизајн е:

Резултати од гласањето

Loading ... Loading ...
January 2020
M T W T F S S
« Dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  


📰 Јавни oбјави од извршители


Предупредување: Овај начин на доставување се смета за уредна достава. Штетните последици кои можат да настанат ги сноси странката.

 

2020/428
Извршител: Весна Јакимовска
Име/назив на странката: Мири Пласт,Салији Зирап и Јакупи Џелал
Позната адреса: с.Галате/с.Баљица и с.Чајле
Бр.на предмет: И.бр.1610/19
Повикувањето е заради достава на: 1.Записник за неуспешна продажба по чл.186 ст.4 од ЗИ од 13.01.2020 год.
2.Заклучок за втора усна јавна продажба по чл.179,181 и 182 од ЗИ од 24.01.2020 год.

Да се јави во: Канцеларијата на извршителот
Рок: 20/01/2030 до 20/01/2031
Комплетниот текст на објавата: јавна објава-Н.Мак._28.01.2020_50.doc
Датум на објава: 29/01/2020

2020/429
Извршител: Данчо Диманчев
Име/назив на странката: Митров Бранко од Гевгелија
Позната адреса: ул.11ти Октомври бр.6
Бр.на предмет: И.бр.425/19
Повикувањето е заради достава на: Проценка на недвижен имот, и Заклучок за утврдување на вредност на недвижност И.бр.425/19 од 13. 01 2020 година
Да се јави во: Канцеларијата на извршителот
Рок: 1 ден сметано од денот на објавување на јавната објава
Комплетниот текст на објавата:
Датум на објава: 29/01/2020

2020/430
Извршител: Гордан Станковиќ
Име/назив на странката: Ташко Дачев
Позната адреса: ул.Благоја Тоска бр.214/1 – Тетово
Бр.на предмет: И.бр.3538/2015
Повикувањето е заради достава на: -Записник за испразнување и предавање на недвижност (врз основа на чл.226 ст.1 и чл.189 ст.3 од ЗИ), И.бр.3538/2015 од 24.01.2020 година и
-Заклучок за определување на времето на делба (врз основа на чл.202 ст.1 од ЗИ), И.бр.3538/2015 од 28.01.2020 година

Да се јави во: Канцеларијата на извршителот
Рок: 30/01/2020 до 31/01/2020
Комплетниот текст на објавата: 0866_200129114942_001.pdf
Датум на објава: 29/01/2020

2020/432
Извршител: Крум Коцарев
Име/назив на странката: Борис Тодорв
Позната адреса: ул.11-ти Октомври бр.18/30
Бр.на предмет: 294/15
Повикувањето е заради достава на: Заклучок за определување на проценител кој ќе врши процена на недвижност (врз основа на член 176 став (1) од Законот за извршување) од 19.11.2019 година за И.бр.294/15 на Извршител Крум Коцарев од Скопје, Извештај за процена на недвижен имот од 13.12.2019 година пза И.бр.294/15 и Заклучок за утврдување на вредност на недвижност (врз основа на член 177 од Законот за извршување) од 16.12.2019 година за И.бр.294/15 на Извршител Крум Коцарев од Скопје.
Да се јави во: Канцеларијата на извршителот
Рок: од 1 (еден ден)
Комплетниот текст на објавата:
Датум на објава: 29/01/2020

2020/427
Извршител: Гордан Станковиќ
Име/назив на странката: Басри Салија
Позната адреса: ул.Димитар Влахов бр.31, Гостивар
Бр.на предмет: И.бр.335/19
Повикувањето е заради достава на: Решение ППНИ.бр.47/19 од 04.04.2019 година и Решение ППНИ.бр.49/19 од 04.04.2019 година
Да се јави во: Канцеларијата на извршителот
Рок: 30/01/2020 до 31/01/2020
Комплетниот текст на објавата: 2019_335_ј.објава за ППНИ 47-19.docx
Датум на објава: 28/01/2020

2020/425
Извршител: Златко Пејовски
Име/назив на странката: Славица Димовска
Позната адреса: ул. Црвена Вода бр. 28
Бр.на предмет: И.бр.501/15
Повикувањето е заради достава на: Записник за продажба со усно јавно наддавање И.бр.501/15-6 од 19.12.2019 г., Заклучок за утврдување вредност на недвижност на втора усна јавна продажба И.бр.501/2019-7 од 30.12.2019 г., Заклучок за втора усна јавна продажба И.бр.501/15-8 од 30.12.2019 г., и Заклучок за одлагање на извршување И.бр.501/15-9 од 15.01.2020 г.,
Да се јави во: Канцеларијата на извршителот
Рок: 1 (еден) ден
Комплетниот текст на објавата: .ЈАВНА ОБЈАВА во Н.мак.doc
Датум на објава: 22/01/2020

2020/426
Извршител: Саветка Георгиева
Име/назив на странката: Аце Тодоровски
Позната адреса: ул.Јустинијан Први бр.127 Скопје-Кисела Вода
Бр.на предмет: 968/2019
Повикувањето е заради достава на: -Заклучок за известување на странка од 17.01.2020 година,
Да се јави во: Канцеларијата на извршителот
Рок: во рок од 3 (три) дена од објавување на огласот
Комплетниот текст на објавата: Јавна објава-Нова Македонија-1.docx
Датум на објава: 22/01/2020

2020/423
Извршител: Зоран Петрески
Име/назив на странката: Љупка Валан
Позната адреса: ул.Балзакова бр.3
Бр.на предмет: 790/2019
Повикувањето е заради достава на: Налог за извршување врз недвижност (врз основа на чл.166 од ЗИ)
Да се јави во: Канцеларијата на извршителот
Рок: во рок од 1 (еден) ден
Комплетниот текст на објавата: javna objava Љупка Валан.docx
Датум на објава: 21/01/2020

2020/424
Извршител: Зоран Петрески
Име/назив на странката: Друштво за трговија и услуги СИРИУС КОНСАЛТИНГ ДООЕЛ Скопје
Позната адреса: бул.Партизански одреди бр.80/1-5
Бр.на предмет: И.бр.1375/2019
Повикувањето е заради достава на: Налог за извршување врз недвижност (врз основа на чл.166 од ЗИ)
Да се јави во: Канцеларијата на извршителот
Рок: во рок од 1 (еден) ден
Комплетниот текст на објавата: јавна објава СИРИУС.docx
Датум на објава: 21/01/2020

2020/420
Извршител: Весна Јакимовска
Име/назив на странката: ДРА-ГО ГОЦЕ ДООЕЛ
Позната адреса: с.Карбуница Вранешница
Бр.на предмет: 1486/16
Повикувањето е заради достава на: -Записник за делба на износ постигнат со продажба по чл.202 од ЗИ од 03.04.2019г.
-Решение ППНИ.бр.14/2019 од 20.05.2019 год.на Основен суд Кичево
-Жалба против Решение ППНИ.бр.14/2019 на Основен суд Кичево
-Заклучок за утврдување на трошоци по чл.96 од ЗИ од 09.05.2019 г.
-Заклучок за намирување по чл.203 од ЗИ од 09.05.2019 г.
-Решение ТСЖ.бр.78/19 од 21.05.2019 год.на Апелационен суд Гостивар
-Решение ТСЖ.бр.115/19 од 15.07.2019 год.на Апелационен суд Гостивар

Да се јави во: Канцеларијата на извршителот
Рок: 21.01.2020
Комплетниот текст на објавата:
Датум на објава: 20/01/2020

Јавни објави

Logotype1111

Новости

 

Одлуки

Logotype1111

Дисциплинска комисија

12741923_223063811373098_4535535635364534759_n

Најди извршител

mapa_mk

Огласи за продажба

nedvizen imot

Ј О_abstract

discrimination
New Image
LogoHeader2014
aukciska_kukja

Академик

image001

Член на Деловен совет

uacs_logo

зсрм

header
QRCode