Одлуки на Дисциплинска комисија

Решение ДП 12-4-6-22 Решение ДП бр.12-4-2-23    
Решение ДП 12-4-4-21 ДП (решение) бр.12-4-4-20 ДП 12-4-18 – Писмена опомена Аноминизирано решение ДП 12-4-17
Аноминизирано решение ДП 12-4-16 ДП бр.12-4-11-19 ДП бр.12-4-10-19 ДП бр.12-4-9-19
ДП.бр.12-4-8 ДП 12-4-6 ДП 12-4-7 ДП 12-4-8
ДП 12-4-9 ДП 12-04-4 ДП 12-4-3 ДП 12-4-1
ДП 12-4-2 ДП. бр. 2-17 ДП. бр. 3-17 ДП бр.1-17
ДП 31-15 ДП.бр.21-15 ДП бр. 9-14 ДП бр 359-13
ДП бр. 1-14 ДП бр. 385-13 ДП бр.358-13 ДП бр.360-13
ДП бр. 25-15 ДП .бр.24-15 ДП бр. 38-15 ДП. бр.35- 15
ДП.бр 5-15 ДП.бр 9-15 ДП.бр 11-15 ДП.бр 15-15
 ДП.бр 16-15 ДП.бр 20-15 ДП.бр 30-15 ДП.бр.33-15
ДП бр. 11-14 ДП бр. 16-14 ДП бр. 27-14 ДП бр.374-13
ДП.бр 8-15 ДП.бр 28-14 ДП.бр. 23-15 ДП бр 31-14
ДП бр.13-14 ДП бр.25-14 ДП бр.35-14 ДП бр.36-14 
ДП бр.37-14 ДП. бр. 24-15 ДП 385-13 ДП 1-14
ДП 6-15 ДП 34-14 ДП 371-13 ДП.бр.6-14
ДП.бр.368 ДП.бр.29-14 ДП.бр.17-14 ДП.бр.375-13
ДП.бр.363-13 ДП бр.337 ДП.бр.23-14 ДП.бр.383
ДП.бр.382 ДП.бр.369 ДП.бр.21-14 ДП.бр.345
ДП бр.4-14 ДП-бр.3-14  ДП-бр.02-14  ДП.бр 390
Дп бр.391 ДП.бр. 388 ДП бр.284 ДП бр.224
ДП бр.309 ДП бр. 392 ДП бр.36 ДП бр. 325
ДП бр 340 ДП бр 346 ДП бр. 332 ДП.бр.326
ДП.бр.329 ДП.бр.342 ДП бр.307 ДП бр.323
ДП бр.381 ДП бр355 ДП бр.321 ДП бр 344
ДП бр 356 ДП бр.316 Дп бр.318  

Преводот на содржините е целосно автоматизиран

Преводот на содржините е целосно автоматизиран

Партнерства и соработка

Јавни објави за достава

Logotype1111

2023/1802
Извршител: Премтим Ќерими
Име/назив на странката: Мирослав Симоновски
Позната адреса: ул.Егејска Македонија бр. 12/2-2, Куманово , Р.С.Македонија
Бр.на предмет: И.бр.49/2022
Рок: 1 (еден) ден

2023/1801
Извршител: Васко Блажевски
Име/назив на странката: Усеин Јашар од Скопје
Позната адреса: ул.Христијан Тодоровски Карпош бр.68, Скопје,
Бр.на предмет: И.бр.1473/22
Рок: еден ден

2023/1800
Извршител: Александар Чамовски
Име/назив на странката: ДПТУ АГРОПРОЛИФЕ ДОО Струмица
Позната адреса: ул.Ленинова бр.1-1/6 Струмица
Бр.на предмет: И.бр.1952/2022
Рок: 1 ден

2023/1799
Извршител: Крум Коцарев
Име/назив на странката: Алил Џаферовски
Позната адреса: ул.Орце Николов бр.190/2-9
Бр.на предмет: 1411/17
Рок: 1

2023/1798
Извршител: Васко Блажевски
Име/назив на странката: Друштво за трговија и услуги ДИЕЛ-ДОН ДООЕЛ увоз-извоз Скопје
Позната адреса: ул.Кеј 13-ти Ноември бр.1 ГТЦ-Анекс3/локал 0481 Центар
Бр.на предмет: И.бр.918/23
Рок: во рок од 1 ден

Продажба на имот

 

НЕДВИЖЕН ИМОТ


  726/2011
Тип недвижност: Деловен простор
Извршител: Лазар Петровски
Датум продажба: 2023-06-21
  ИЛ 10124 КО Куманово-Почетна цена 140.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 21.06.2023 година во 13:00 часот во канцеларијата на извршителот
Почетна цена: 0
Квадратура: 194
Град: Куманово


  405/2023
Тип недвижност: Земјиште
Извршител: Слободанка Балгурова
Датум продажба: 2023-06-27
 земјиште , намена на посебен дел О, ИЛ98 КО Д.Враштица-Радовиш
Продажбата ќе се одржи на ден 27.06.2023 година во 11:00 часот во канцеларијата на извршителот.

Почетна цена: 8,200,656
Квадратура: 2663
Град: Радовиш


  872/18
Тип недвижност: Друго
Извршител: Весна Деловска
Датум продажба: 2023-06-19
 Почетна цена 21.580,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 19.06.2023 година во 11:00 часот во канцеларијата на извршителот.
Почетна цена: 0
Квадратура: 24
Град: Скопје


  2410/19
Тип недвижност: Земјиште
Извршител: Снежана Андреевска
Датум продажба: 2023-06-19
 -деловен простор и др.Почетна цена 792.839,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 19.06.2023 година во 10:00 часот во канцеларијата на извршителот.

Почетна цена: 0
Квадратура: 16730
Град: Кавадарци


  2410/19
Тип недвижност: Деловен простор
Извршител: Снежана Андреевска
Датум продажба: 2023-06-09
 -Заклучок за запирање на извршување на заклучокот за усна јавна продажба И.бр.2410/19 од 23.05.2023 година.
Почетна цена: 0
Квадратура: 297
Град: Кавадарци


ПОДВИЖЕН ИМОТ


 740/2021
Движнина: Друго
Извршител: Александар Кузмановски
Датум на продажба: 2023-06-13
  -товарно возило FURGON- IVECO,
BULDOZER-CATERPILLAR-Продажбата ќе се одржи на ден 13.06.2023 година во 10:00 часот во канцеларијата на извршителот.
Почетна цена: 634,988
Град: Гостивар


 639/2023
Движнина: Друго
Извршител: Весна Деловска
Датум на продажба: 2023-06-09
  фрижидери вкупен број 443 .Почетна цена 88.600,00евра во денарска противвредност Продажбата ќе се одржи на ден 09.06.2023 година во 12:00 часот во канцеларијата на извршителот.
Почетна цена: 0
Град: Скопје


 56/2023
Движнина: Друго
Извршител: Христо Јованов
Датум на продажба: 2023-06-15
  машина за конвертирање пари вожетони,надворешно детско игралиште-пиратски брод.Почетна цена 29,504.00 евра во денарска противвредност.Продажбата ќе се одржи на ден 15.06.2023 година во 10:00 часот во канцеларијата на извршителот.
Почетна цена: 0
Град: Скопје


 56/2023
Движнина: Друго
Извршител: Христо Јованов
Датум на продажба: 2023-06-15
  машина за конвертирање пари вожетони,надворешно детско игралиште-пиратски брод.Почетна цена 29,504.00 евра во денарска противвредност.Продажбата ќе се одржи на ден 15.06.2023 година во 10:00 часот во канцеларијата на извршителот.
Почетна цена: 0
Град: Скопје


 1305/2022
Движнина: Друго
Извршител: Александар Кузмановски
Датум на продажба: 2023-06-13
  колска вага дигитално електрична
Продажбата ќе се одржи на ден 13.06.2023 година во 11:00 часот во канцеларијата на извршителот.
Почетна цена: 169,675
Град: Гостивар

Обука за обучувачи (ТоТ)

1111

Одлуки

Logotype1111

Дисциплинска комисија

Најди извршител

mapa_mk

Огласи за продажба

nedvizen imot
New Image
LogoHeader2014
aukciska_kukja

Академик

image001

Член на Деловен совет

uacs_logo

зсрм

header
QRCode
lupa-6

Испит за извршители

ispit na izvrsiteli 2

bannerbg_main

usaid

Најчести прашања

prasalnik 2

26122011162156_g_komisija-za-zastita-na-prav

usaid

Анкета

Новиот дизајн е:

Резултати од гласањето

Loading ... Loading ...
June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930