Влез за корисници

lock_forum
lupa-6

Испит за извршители

ispit na izvrsiteli 2
bannerbg_main
usaid

Најчести прашања

prasalnik 2
26122011162156_g_komisija-za-zastita-na-prav

Анкета

Новиот дизајн е:

Резултати од гласањето

Loading ... Loading ...
January 2022
M T W T F S S
« Dec    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Акти на комората

Акти кој се применуваат од 01.01.2017 година

Правилник за работа на Комисија за односи со јавност

Одлука за систематизација дел бр. 02-368-12 од 09.07.2020 година

Статут на КИРСМ-Скопје 2019 пречистен текст

Статутарна одлука

Статут 2019 пречистен текст

Правилник за измена и дополнување на Правилник за работа на Стручен совет на КИРМ

Правилник за работа на Стручен совет – пречистен текст

Правилник за работа на Комисија за надзор-основен текст

Правилник за работа на Комисија за надзор-пречистен текст

Правилник за назначување на помошник извршител-основен текст

Правилник за назначување на помошник на изршител – пречистен текст

Правилник за работа на Надзорен одбор на КИРМ

Правилник за форма на извештај

Обрасци за извештај

Правилник за табла печат штембил пломба и електонски сертификат – основен текст

Правилник за табла печат штембил пломба и електонски сертификат – пречистен текст.

Прилог-1 Правилник за табла,печат,штембил,пломба и електонски сертификат.

Прилог 2 – Правилник за табла,печат,штембил,пломба и електонски сертификат.

Правилник за начин на примопредавање

Правилник за работно време -основен текст

Правилник за работно време -пречистен текст

Правилник за начин на распределба на предмети

БАРАЊЕ ЗА ВОНСУДСКА НАПЛАТА НА ДОЛГ

БАРАЊЕ ЗА ИЗВРШУВАЊЕ – КОМУНАЛНИ

СТАТУТ на КИРМ

Одлука за измена на Статут (2)

Одлука за измена на Статут

Кодекс на професонална етика

Правилник за континуирана едукација

Правилник за ДП и ДО

Правилник за спроведување на конкурс за извршител

Правилник за извршителска тајна и слободен пристап до информации од јавен карактер во извршувањето

Деловник за работа на УО

Одлука на 02-571-9-09.11.2020 за дополнување на деловник на УО

Деловник за работа на Собранието на КИРМ

Одлука за дополнување на Деловник за работа на Собрание дел.бр.02-577-11 од 12.11.2020-

Правилник за работа на Стручен совет на КИРМ

_______________________________________________

Статут на Комората на извршители на Република Македонија

http://www.slvesnik.com.mk/Issues/F8E835D73935CE43AECE9F04EA915F57.pdf

Одлука за измена на статут на Комора на извршители на РМ-Службен весник бр.182, 11.12.2014 година

Правилник за ДО и ДП

Правилник за извршителска тајна

Правилник за работа на Стручен совет на КИРМ

Одлука за формата на таблата

Правилник за работа на Комисијата за континуирана едукација

Правилник за работен ред и дисциплина на вработените во КИРМ

Правилник за систематизација

Одлука за дополнување на систематизација

Одлука за дополнување на систематизација 1

 

 

 

Јавни објави

Logotype1111

Обука за обучувачи (ТоТ)

1111

Новости

 

Одлуки

Logotype1111

Дисциплинска комисија

12741923_223063811373098_4535535635364534759_n

Најди извршител

mapa_mk

Огласи за продажба

nedvizen imot

Ј О_abstract

discrimination
New Image
LogoHeader2014
aukciska_kukja

Академик

image001

Член на Деловен совет

uacs_logo

зсрм

header
QRCode