Влез за корисници

lock_forum
lupa-6

Испит за извршители

ispit na izvrsiteli 2
bannerbg_main
usaid

Најчести прашања

prasalnik 2
26122011162156_g_komisija-za-zastita-na-prav

Анкета

Новиот дизајн е:

Резултати од гласањето

Loading ... Loading ...
January 2022
M T W T F S S
« Dec    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Мислења на Стручен совет на КИРМ

Правно мислење дел бр. 02-510-14-1 од 18.11.2021

Правно мислење дел бр. 02-510-14-2 од 18.11.2021

Правно мислење- 16.09.2021 година

Дополнение на правно мислење 02-209-6-1 од 29.04.2021

Правно мислење 02-209-6-2 од 29.04.2021

Правно мислење 02-209-6-3 од 29.04.2021

Правно мислење 02-209-6-4 од 29.04.2021

Правно мислење 02-209-6-5 од 29.04.2021

Правно мислење 02-209-6-6 од 29.04.2021

Правни мислења 02-571 од 09.11.2020

Правно мислење дел бр. 02-466-8-2 од 09.09.2020

Правно мислење дел бр. 02-466-8-1 од 09.09.2020а

Правно мислење дел бр. 02-307-5-1 од 28.05.2020 година

Правно мислење дел бр. 02-307-5-2 од 28.05.2020 година

Правно мислење бр03-429-32 од 16.08.2019

Правно мислење бр03-429-30 од 16.08.2019

Правно мислење бр 03-429-29 од 16.08.2019

Став-Правно мислење-24.04.2019

Правни мислења 04.01.2018

Павно мислење 02-1111-3-1 30.11.2016

Правно мислење 02-1111-3-2 30.11.2016

Правно мислење 02-1113-4

Правно мислење 03-1113-3-3

Правно мислење 03-11113-5

Правно мислење 02-721-1

Правно мислење 02-721-2

Правно мислење 02-234-4 14.03.2016

Правно мислење 02-234-1 14.03.2016

Правно мислење 02-234-2

Правно мислење 02-234-3 1.03.2016

Правно мислење 02-234-5 14.03.2016

Правни мислења 13.07.2015

Правно мислење 2531,02.12.2014

Правно мислење 2530,02.12.2014

Правно мисење 2528,02.12.2014

Правно мислење 1673 ,12.08.2014

Правно мислење 1086-1 19.05.2014

Правно мислење 1086-2 19.05.2014

Правно мислење 1086-3 19.05.2014

Правно мислење 1086-4 19.05.2014

Правно мислење 1086-4,1 19.05.2014

Правно мислење 1086-5 19.05.2014

Правно мислење 1086-6 19.05.2014

Правно мислење 1086-7 19.05.2014

Правно мислење 1259-1 28.06.2013

Правно мислење 1259-2 28.06.2013

Правно мислење 1259-3 28.06.2013

Правно мислење 1258-1 28.06.2013

Правно мислење 1258-2 28.06.2013

Правно мислење 1258-3 28.06.2013

Правно мислење 1258-4 28.06.2013

Правно мислење 1258-5 28.06.2013

Правно мислење 18-1 04.01.2013

Правно мислење 18-2 04.01.2013

Правно мислење 18-3 04.01.2013

 

 

 

Јавни објави

Logotype1111

Обука за обучувачи (ТоТ)

1111

Новости

 

Одлуки

Logotype1111

Дисциплинска комисија

12741923_223063811373098_4535535635364534759_n

Најди извршител

mapa_mk

Огласи за продажба

nedvizen imot

Ј О_abstract

discrimination
New Image
LogoHeader2014
aukciska_kukja

Академик

image001

Член на Деловен совет

uacs_logo

зсрм

header
QRCode