Влез за корисници

lock_forum
lupa-6

Испит за извршители

ispit na izvrsiteli 2
bannerbg_main
usaid

Најчести прашања

prasalnik 2
26122011162156_g_komisija-za-zastita-na-prav

Анкета

Новиот дизајн е:

Резултати од гласањето

Loading ... Loading ...
January 2022
M T W T F S S
« Dec    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Пребарување по огласи за продажба на подвижни предмети

Назад кон пребарување по активни огласи за продажба


Пребарување по подвижни предмети

:

Пронајдени се : 168  резултати.

Бројна Оглас : 2478

Број на предмет: И.бр.243/2013

Извршител :Благојче Кипровски линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 434,800 денари.

Дата на продажба :2022-02-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Дампер гуми, марка MICHELIN. Продажбата ќе се одржи на ден 09.02.2022 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2477

Број на предмет: И.бр.314/21

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2022-02-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: - три ТМВ. Почетна цена: 35.200,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 02.02.2022 година во 11 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2476

Број на предмет: И.бр.513/2018

Извршител :Васко Еленов линк...

Град :Кавадарци

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 16,000 денари.

Дата на продажба :2022-02-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 01.02.2022 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2475

Број на предмет: И.бр.1056/21

Извршител :Павел Поп Иванов линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 4,319,000 денари.

Дата на продажба :2022-01-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: - 3 градежни машини и 2 ТМВ. Продажбата ќе се одржи на ден 28.01.2022 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2473

Број на предмет: И.бр.358/2021

Извршител :Станислав Тасески линк...

Град :Охрид

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 541,200 денари.

Дата на продажба :2022-01-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 27.01.2022 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2466

Број на предмет: И.бр.83/2017

Извршител :Лазар Петровски линк...

Град :Куманово

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 150,550 денари.

Дата на продажба :2022-01-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.01.2022 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2474

Број на предмет: И.бр.488/2020

Извршител :Весна Деловска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Покуќнина

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2022-01-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 3.020,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 26.01.2022 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2470

Број на предмет: И.бр.753/2019

Извршител :Васко Еленов линк...

Град :Кавадарци

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 14,097,953 денари.

Дата на продажба :2022-01-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: - машини, комплетна линија за мозаик плочки, скалници и друго. Продажбата ќе се одржи на ден 21.01.2022 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2468

Број на предмет: И.бр.1161/20

Извршител :Васко Блажевски линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Машини

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2022-01-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: -Машина за пелени за доенчиња. Почетна цена: 22.500,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 20.01.2022 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2471

Број на предмет: И.бр.2665/2019

Извршител :Весна Деловска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2022-01-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Aвтобус. Почетна цена: 7.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 20.01.2022 година во 11 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2472

Број на предмет: И.бр.458/2021

Извршител :Весна Деловска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2022-01-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Aвтобус. Почетна цена: 21.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 20.01.2022 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2460

Број на предмет: И.бр.1583/2019

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Град :Охрид

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 93,585 денари.

Дата на продажба :2022-01-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ТМВ.Продажбата ќе се одржи на ден 17.01.2022 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2467

Број на предмет: И.бр.434/2021

Извршител :Силвана Митевска линк...

Град :Штип

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 3,105,021 денари.

Дата на продажба :2022-01-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Трактори, вилушкар, приколка, ваги и друго. Продажбата ќе се одржи на ден 17.01.2022 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2469

Број на предмет: И.бр.1076/19

Извршител :Чедомир Личковски линк...

Град :Кичево

Тип на подвижен предмет :Машини

Почетна цена : 12,127,800 денари.

Дата на продажба :2022-01-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: -Пневматска дупчалка. Продажбата ќе се одржи на ден 14.01.2022 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2465

Број на предмет: И.бр.173/21

Извршител :Васко Блажевски линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2022-01-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 5.310,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 04.01.2022 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2464

Број на предмет: И.бр.1028/21

Извршител :Славе Дончев линк...

Град :Делчево

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 6,165,479 денари.

Дата на продажба :2021-12-31

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - залихи од тутун. Продажбата ќе се одржи на ден 31.12.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2463

Број на предмет: И.бр.1029/21

Извршител :Славе Дончев линк...

Град :Кавадарци

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 108,695,471 денари.

Дата на продажба :2021-12-31

Повеќе за огласот...

Забелешка: - залихи од тутун. Продажбата ќе се одржи на ден 31.12.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2451

Број на предмет: И.бр.872/2020

Извршител :Зоран Петрески линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 7,647,340 денари.

Дата на продажба :2021-12-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 30.12.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2452

Број на предмет: И.бр.874/2020

Извршител :Зоран Петрески линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 7,474,767 денари.

Дата на продажба :2021-12-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: - мебел, монтажер контенер, опрема, уметнички предмети. Продажбата ќе се одржи на ден 30.12.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2459

Број на предмет: И.бр.545/2020

Извршител :Весна Деловска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-12-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ТМВ. Почетна цена: 1.400,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 30.12.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2461

Број на предмет: И.бр.443/21

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-12-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Комплетна технолошка линија за производство на пластичен гранулат во боја. Почетна цена: 320.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 30.12.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2462

Број на предмет: И.бр.1041/21

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Град :Гостивар

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 30,847 денари.

Дата на продажба :2021-12-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 29.12.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2457

Број на предмет: И.бр.645/20

Извршител :Благој Бањански линк...

Град :Кавадарци

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 120,000 денари.

Дата на продажба :2021-12-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: - генератор. Продажбата ќе се одржи на ден 29.12.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2450

Број на предмет: И.бр.83/2017

Извршител :Лазар Петровски линк...

Град :Куманово

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 150,550 денари.

Дата на продажба :2021-12-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 28.12.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2454

Број на предмет: И.бр.679/2021

Извршител :Александар Чамоски линк...

Град :Струмица

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 300,022 денари.

Дата на продажба :2021-12-28

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - две ТМВ. Продажбата ќе се одржи на ден 28.12.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2455

Број на предмет: И.бр.2801/2019

Извршител :Емилија Павловска линк...

Град :Штип

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 399,750 денари.

Дата на продажба :2021-12-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: -ТМВ. Продажбата ќе се одржи на ден 28.12.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2458

Број на предмет: И.бр.502/21

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-12-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 23.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 27.12.2021 година во 11 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2456

Број на предмет: И.бр.1340/19

Извршител :Томислав Џумеркоски линк...

Град :Прилеп

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 130,000 денари.

Дата на продажба :2021-12-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: -комбајн, трактор и друго. Продажбата ќе се одржи на ден 23.12.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2446

Број на предмет: И.бр.1161/20

Извршител :Васко Блажевски линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Машини

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-12-22

Повеќе за огласот...

Забелешка:  Почетна цена: 22.500,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 22.12.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2449

Број на предмет: И.бр.753/2019

Извршител :Васко Еленов линк...

Град :Кавадарци

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 28,195,905 денари.

Дата на продажба :2021-12-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: плочки, машини, комплет линија за обработка на камен и друго. Продажбата ќе се одржи на ден 22.12.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2448

Број на предмет: И.бр.468/15

Извршител :Николина Иванова линк...

Град :Битола

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 26,475,557 денари.

Дата на продажба :2021-12-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: -Спецификација за подвижните предмети кои се предмет на јавната продажба е достапна во канцеларијата на извршителот. Продажбата ќе се одржи на ден 21.12.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2453

Број на предмет: И.бр.1361/21

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-12-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ТМВ и 4 полуприколки. Почетна цена: 36.677,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 21.12.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2445

Број на предмет: И.бр.2377/2021

Извршител :Андреја Буневски линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 694,950 денари.

Дата на продажба :2021-12-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.12.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2438

Број на предмет: И.бр.294/2021

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Град :Кавадарци

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 18,089,390 денари.

Дата на продажба :2021-12-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: -Спецификацијата на предметите кои се предмет на продажба е достапна во канцеларијата на извршителот. Продажбата ќе се одржи на ден 15.12.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2436

Број на предмет: И.бр.222/21

Извршител :Славе Дончев линк...

Град :Кочани

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 3,344,975 денари.

Дата на продажба :2021-12-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 15.12.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2432

Број на предмет: И.бр.877/21

Извршител :Данче Попчотрова – Ѓеоргиева линк...

Град :Куманово

Тип на подвижен предмет :Машини

Почетна цена : 2,377,000 денари.

Дата на продажба :2021-12-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Градежна машина за асфалт. Продажбата ќе се одржи на ден 14.12.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2443

Број на предмет: И.бр.2110/13

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Град :Гостивар

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 36,000 денари.

Дата на продажба :2021-12-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Бункер и дупчалка за пластични шишиња, работно биро и друго. Продажбата ќе се одржи на ден 14.12.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2444

Број на предмет: И.бр.1041/21

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Град :Гостивар

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 61,695 денари.

Дата на продажба :2021-12-13

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 13.12.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2440

Број на предмет: И.бр.723/2021

Извршител :Весна Деловска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-12-13

Повеќе за огласот...

Забелешка: - машина за сладолед, вградени комори за ладење, фрижидери и друго. Почетна цена: 4.907,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 13.12.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2441

Број на предмет: И.бр.502/21

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-12-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 32.500,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 10.12.2021 година во 11 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2447

Број на предмет: И.бр.173/21

Извршител :Васко Блажевски линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-12-10

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - 2 ПМВ и 1 ТМВ. Почетна цена: 12.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 10.12.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2442

Број на предмет: И.бр.698/2021

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Град :Струмица

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 597,679 денари.

Дата на продажба :2021-12-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: -машина за чистење пченица, машина за перење пченица, силос и друго. Продажбата ќе се одржи на ден 10.12.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2435

Број на предмет: И.бр.83/2017

Извршител :Лазар Петровски линк...

Град :Куманово

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 150,550 денари.

Дата на продажба :2021-12-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 09.12.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2439

Број на предмет: И.бр.679/2021

Извршител :Александар Чамоски линк...

Град :Струмица

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 300,022 денари.

Дата на продажба :2021-12-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: - две ТМВ. Продажбата ќе се одржи на ден 09.12.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2433

Број на предмет: И.бр.160/20

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-12-07

Повеќе за огласот...

Забелешка: - 40 ПМВ. Почетна цена: 91.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 07.12.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2434

Број на предмет: И.бр.2802/19

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Машини

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-12-07

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Комплетна линија за производство на полистерски цевки, машина за сечење дрво и др. Почетна цена: 56.202,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 07.12.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2425

Број на предмет: И.бр.86/2019

Извршител :Васко Еленов линк...

Град :Кавадарци

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 15,209,384 денари.

Дата на продажба :2021-12-03

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - Гатер за мермер и мермер. Продажбата ќе се одржи на ден 03.12.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2431

Број на предмет: И.бр.499/2021

Извршител :Весна Деловска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-12-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: Тип на движен: 2 ТМВ и 3 машини. Почетна цена: 4.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 02.12.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2437

Број на предмет: И.бр.2110/13

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Град :Гостивар

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 72,000 денари.

Дата на продажба :2021-12-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: -Бункер и дупчалка за пластични шишиња, сет за седење од еко кожа и друго. Продажбата ќе се одржи на ден 01.12.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2430

Број на предмет: И.бр.545/2020

Извршител :Весна Деловска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-11-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Товарно моторно возило. Почетна цена: 1.750,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 30.11.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2423

Број на предмет: И.бр.882/2021

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Град :Струмица

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 111,803 денари.

Дата на продажба :2021-11-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 29.11.2021 година во 11 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2426

Број на предмет: И.бр.443/21

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-11-29

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - Комплетна технолошка линија за производство на пластичен гранулат во боја, Машина за дробење на пластика и друго. Почетна цена: 413.200,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 29.11.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2427

Број на предмет: И.бр.965/2021

Извршител :Лазар Петровски линк...

Град :Куманово

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 240,240 денари.

Дата на продажба :2021-11-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: - две Товарни моторни возила. Продажбата ќе се одржи на ден 26.11.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2424

Број на предмет: И.бр.458/2021

Извршител :Весна Деловска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-11-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Aвтобус. Почетна цена: 21.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 26.11.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2429

Број на предмет: И.бр.1340/19

Извршител :Томислав Џумеркоски линк...

Град :Прилеп

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 230,739 денари.

Дата на продажба :2021-11-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Трактор, 2 комбајни, 2 работни машини и хедер за комбајн. Продажбата ќе се одржи на ден 24.11.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2422

Број на предмет: И.бр.877/21

Извршител :Данче Попчотрова – Ѓеоргиева линк...

Град :Струмица

Тип на подвижен предмет :Машини

Почетна цена : 4,674,000 денари.

Дата на продажба :2021-11-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: - градежна машина за асфалт. Продажбата ќе се одржи на ден 23.11.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2428

Број на предмет: И.бр.1361/21

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-11-23

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - едно ТМВ- камион влекач и 4 приколки. Почетна цена: 42.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 23.11.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2420

Број на предмет: И.бр.673/2021

Извршител :Александар Кузмановски линк...

Град :Гостивар

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-11-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: Спецификација за подвижните предмети за кои е определена оваа прва усна јавна продажба со нивна поединечна вредност и нивна вкупна вредност е достапна во канцеларијата на извршителот во Гостивар на ул.Браќа Ѓиноски бр.20-1/5/2. Продажбата ќе се одржи на ден 18.11.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2419

Број на предмет: И.бр.2377/2021

Извршител :Андреја Буневски линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 694,950 денари.

Дата на продажба :2021-11-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.11.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2416

Број на предмет: И.бр.741/20

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Град :Гостивар

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 215,250 денари.

Дата на продажба :2021-11-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 12.11.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2415

Број на предмет: И.бр.698/2021

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Град :Струмица

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 597,679 денари.

Дата на продажба :2021-11-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Машина за чистење пченица, Силос,Гриз машина, Полжавест транспортер, Цевна инсталација и друго. Продажбата ќе се одржи на ден 12.11.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2417

Број на предмет: И.бр.499/2021

Извршител :Весна Деловска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-11-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: - 2 ТМВ; машина за вакумирање, дробилица и кантерица. Почетна цена: 6.700,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 11.11.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2418

Број на предмет: И.бр.160/20

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-11-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: - 40 ПМВ.Почетна цена: 128.900,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 10.11.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2421

Број на предмет: И.бр.171/21

Извршител :Менка Мицеска линк...

Град :Прилеп

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 19,816,363 денари.

Дата на продажба :2021-11-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: - вакум пумпа, воздушен туш, 720 лед сијалици, комплет систем за одржување на влага, маси, столици, бироа и друго. Продажбата ќе се одржи на ден 10.11.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2410

Број на предмет: И.бр.610/2019

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Град :Кавадарци

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-11-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: -Манипулациски транспортер за грозје, резервоар, сад за чување вино, залихи на вино во цистерни и друго. Почетна цена: 213.080,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 05.11.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2414

Број на предмет: И.бр.86/2019

Извршител :Васко Еленов линк...

Град :Кавадарци

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 21,727,691 денари.

Дата на продажба :2021-11-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Гатер за мермер и мермер. Продажбата ќе се одржи на ден 05.11.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2407

Број на предмет: И.бр.905/2017

Извршител :Премтим Ќерими линк...

Град :Куманово

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 4,236,240 денари.

Дата на продажба :2021-11-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: - машини, опрема, информатички средства и залихи.Спецификацијата на предметите кои се предмет на продажба е достапна во канцеларијата на извршителот. Продажбата ќе се одржи на ден 04.11.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2406

Број на предмет: И.бр.459/2021

Извршител :Силвана Митевска линк...

Град :Штип

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 821,810 денари.

Дата на продажба :2021-11-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: - десет патнички моторни возила. Продажбата ќе се одржи на ден 03.11.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2411

Број на предмет: И.бр.758/21

Извршител :Слободанка Балгурова линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 711,637 денари.

Дата на продажба :2021-11-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 01.11.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2412

Број на предмет: И.бр.171/21

Извршител :Менка Мицеска линк...

Град :Прилеп

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 39,632,726 денари.

Дата на продажба :2021-11-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: - вакум пумпа, воздушен туш, маси, столици, бироа и друго. Продажбата ќе се одржи на ден 01.11.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2413

Број на предмет: И.бр.170/21

Извршител :Менка Мицеска линк...

Град :Прилеп

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 21,263,734 денари.

Дата на продажба :2021-11-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: - систем за ладење, греење, климатизација и вентилација; систем за видео надзор; дизел електричен агрегат и друго. Продажбата ќе се одржи на ден 01.11.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2408

Број на предмет: И.бр.882/2021

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Град :Струмица

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 181,683 денари.

Дата на продажба :2021-10-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: - две ПМВ. Продажбата ќе се одржи на ден 29.10.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2409

Број на предмет: И.бр.883/2021

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Град :Струмица

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 740,322 денари.

Дата на продажба :2021-10-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Багер. Продажбата ќе се одржи на ден 29.10.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2400

Број на предмет: И.бр.458/2021

Извршител :Весна Деловска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-10-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: - автобус. Почетна цена: 35.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 28.10.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2405

Број на предмет: И.бр.2534/2019

Извршител :Емилија Павловска линк...

Град :Штип

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 239,850 денари.

Дата на продажба :2021-10-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.10.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2401

Број на предмет: И.бр.22/2017

Извршител :Каролина Таневска линк...

Град :Прилеп

Тип на подвижен предмет :Машини

Почетна цена : 15,119,775 денари.

Дата на продажба :2021-10-26

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - машини за производство на сладолед, машина за мелење јаткасти плодови, фрижидери и друго. Продажбата ќе се одржи на ден 26.10.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2399

Број на предмет: И.бр.2665/2019

Извршител :Весна Деловска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-10-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 7.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 22.10.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2404

Број на предмет: И.бр.170/21

Извршител :Менка Мицеска линк...

Град :Прилеп

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 42,527,468 денари.

Дата на продажба :2021-10-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: -Систем за ладење, греење, климатизација и вентилација; Систем за подготовка на санитарна топла вода; Систем за видео надзор; Систем за детекција и дојава на пожар; опрема за снабдување со елетрична енергија и друго. Продажбата ќе се одржи на ден 21.10.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2398

Број на предмет: И.бр.2377/2021

Извршител :Андреја Буневски линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 694,950 денари.

Дата на продажба :2021-10-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 19.10.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2397

Број на предмет: И.бр.198/2021

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Град :Велес

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 622,688 денари.

Дата на продажба :2021-10-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ладилни комори, дизел агрегат и друго. Продажбата ќе се одржи на ден 19.10.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2402

Број на предмет: И.бр.115/20

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Град :Гостивар

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 215,250 денари.

Дата на продажба :2021-10-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 15.10.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2395

Број на предмет: И.бр.610/2019

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Град :Неготино

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-10-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: -Манипулациски транспортер за грозје, резервоар, сад за чување вино и друго. Почетна цена: 426.159,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 15.10.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2393

Број на предмет: И.бр.86/2019

Извршител :Васко Еленов линк...

Град :Кавадарци

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 10,629,109 денари.

Дата на продажба :2021-10-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Габер за мермер, мермер и др. Продажбата ќе се одржи на ден 14.10.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2396

Број на предмет: И.бр.86/2019

Извршител :Васко Еленов линк...

Град :Кавадарци

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 10,629,109 денари.

Дата на продажба :2021-10-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Заклучок за поправање на грешки во актите на извршителот И.бр.86/2019 од 29.09.2021 година. Продажбата ќе се одржи на ден 14.10.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2392

Број на предмет: И.бр.459/2021

Извршител :Силвана Митевска линк...

Град :Штип

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 821,810 денари.

Дата на продажба :2021-10-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: - десет патнички моторни возила. Продажбата ќе се одржи на ден 12.10.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2389

Број на предмет: И.бр.905/2017

Извршител :Премтим Ќерими линк...

Град :Куманово

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-10-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: -машини, опрема, информатички средства и залихи. Спецификација на подвижните предметите за кои е определена прва усна јавна продажба е достапна во канцеларија на извршителот Премтим Ќерими од Куманово. Продажбата ќе се одржи на ден 08.10.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2387

Број на предмет: И.бр.222/21

Извршител :Славе Дончев линк...

Град :Кочани

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 16,165,210 денари.

Дата на продажба :2021-10-06

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Котлара, компресорска станица со дизел агрегат, лабораторија и друго. Продажбата ќе се одржи на ден 06.10.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2394

Број на предмет: И.бр.750/21

Извршител :Наташа Катова линк...

Град :Прилеп

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 419,738 денари.

Дата на продажба :2021-10-06

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Трактор и миксер за сточна храна. Продажбата ќе се одржи на ден 06.10.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2390

Број на предмет: И.бр.882/2021

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Град :Струмица

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 363,365 денари.

Дата на продажба :2021-10-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: - две ПМВ. Продажбата ќе се одржи на ден 01.10.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2391

Број на предмет: И.бр.883/2021

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Град :Струмица

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 1,110,482 денари.

Дата на продажба :2021-10-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Багер. Продажбата ќе се одржи на ден 01.10.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2385

Број на предмет: И.бр.22/2017

Извршител :Каролина Таневска линк...

Град :Прилеп

Тип на подвижен предмет :Машини

Почетна цена : 4,059,000 денари.

Дата на продажба :2021-09-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: - машини за производство на сладолед, машина за мелење јаткасти плодови, фрижидери и друго. Продажбата ќе се одржи на ден 28.09.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2388

Број на предмет: И.бр.200/2021

Извршител :Николина Иванова линк...

Град :Битола

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-09-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: - 3 ПМВ, компресор, фрижидери и друго. Почетна цена: 140.475,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 24.09.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2384

Број на предмет: И.бр.2665/2019

Извршител :Весна Деловска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-09-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 14.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 23.09.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2386

Број на предмет: И.бр.2/21

Извршител :Павел Поп Иванов линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Машини

Почетна цена : 8,785,648 денари.

Дата на продажба :2021-09-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: - машини за свиткување лим, профили од железо, виљушкар и друго. Продажбата ќе се одржи на ден 23.09.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2383

Број на предмет: И.бр.198/2021

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Град :Кавадарци

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 691,875 денари.

Дата на продажба :2021-09-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ладилни комори, товарен лифт, коплет систем за вентилација, за ладење и топлење и др. Продажбата ќе се одржи на ден 21.09.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2382

Број на предмет: И.бр.264/20

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Град :Прилеп

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 140,000 денари.

Дата на продажба :2021-09-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: - автобус. Продажбата ќе се одржи на ден 10.09.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2381

Број на предмет: И.бр.95/20

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Град :Гостивар

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 326,742 денари.

Дата на продажба :2021-09-06

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - ПМВ, телевизор, уметнички слики и друго. Продажбата ќе се одржи на ден 06.09.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2378

Број на предмет: И.бр.18/20

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-08-20

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - апарат за точење гориво, ТМВ, приклучно возило и др. Почетна цена: 135.650,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 20.08.2021 година во 12 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2380

Број на предмет: И.бр.294/2018

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Град :Гевгелија

Тип на подвижен предмет :Машини

Почетна цена : 550,830 денари.

Дата на продажба :2021-08-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: 1. Машина за перење и боење на куќишта за неонски светилки, со комплет приклучни машини, количина 1 2. Преса 40 ТН, количина 1 3. Хидраулична преса 200 TH, количина 1 4. Пакер машина за пакување на палети во фолии, количина 1 5. Преса за виткање, количина 1 Продажбата ќе се одржи на ден 18.08.2021 година во 10:00 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2373

Број на предмет: И.бр.879/2019

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Град :Охрид

Тип на подвижен предмет :Машини

Почетна цена : 492,000 денари.

Дата на продажба :2021-08-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: - машини за шиење/ везење, професионални парни пегли и др. Продажбата ќе се одржи на ден 17.08.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2379

Број на предмет: И.бр.781/21

Извршител :Жанета Пријевиќ линк...

Град :Битола

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 399,750 денари.

Дата на продажба :2021-08-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Колска вага 60 тони MAKMERA -399.750,00 ден. -Компјутер Пентиум 1 парче P4 -2.153.00 ден. Компјутер пентиум 4 1 парче P4 - 2.153.00 ден. Компјутер пентиум 4 1 парче P4 - 2.153.00 ден. Алармен систем NIKVISON 1 пар.-17.220,00ден Печатач DCP 1512 Е - 1.538.00 ден. Електрична греалка – панел АIRELEC -1.538,00 ден. Систем за вода (резервоар за 40м3(8,5м со Ф2,5м),пумпи и сл) - 369.000,00 ден Печка за печење на леб и бели пецива- 338.250,00ден. Комора за одржув. 5м3(немонтирана компресор , панели) HRISTEMP - 67.650,00 ден. Канцелариска опрема – 3.690,00 ден Продажбата ќе се одржи на ден 16.08.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2371

Број на предмет: И.бр.789/2019

Извршител :Златко Пејовски линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 647,798 денари.

Дата на продажба :2021-08-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: Заклучок за одлагање на извршување И.бр.789/2019 од 09.07.2021 година. Тип на недвижен имот: Вилушкар, ТМВ, дигалка. Продажбата закажана за ден 12.07.2021 година во 11 часот, се одложува по барање од доверител и ќе се одржи на ден 11.08.2021 година во 11 часот, во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2376

Број на предмет: И.бр.294/2018

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Град :Кавадарци

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 1,101,660 денари.

Дата на продажба :2021-08-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: -Технолошка опрема за производство на лежишта за неонски светилки. Продажбата ќе се одржи на ден 04.08.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2372

Број на предмет: И.бр.2521/2016

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Град :Охрид

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 222,453 денари.

Дата на продажба :2021-08-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: - целулоза. Продажбата ќе се одржи на ден 03.08.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2375

Број на предмет: И.бр.200/2021

Извршител :Николина Иванова линк...

Град :Битола

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-07-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: - агрегат дизел, фрижидери, печки, 3 автомобили и др. Почетна цена: 140.475,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 30.07.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2374

Број на предмет: И.бр.951/21

Извршител :Жанета Пријевиќ линк...

Град :Битола

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 364,572 денари.

Дата на продажба :2021-07-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: - две Товарни моторни возила. Продажбата ќе се одржи на ден 29.07.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2359

Број на предмет: И.бр.616/2019

Извршител :Мики Лазаров линк...

Град :Велес

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 975,079 денари.

Дата на продажба :2021-07-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: - седумнаесет ТМВ и осум приколки. Продажбата ќе се одржи на ден 21.07.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2368

Број на предмет: И.бр.264/20

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Град :Прилеп

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 190,650 денари.

Дата на продажба :2021-07-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 20.07.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2365

Број на предмет: И.бр.748/2016

Извршител :Николче Диневски линк...

Град :Битола

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 141,450 денари.

Дата на продажба :2021-07-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 19.07.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2362

Број на предмет: И.бр.18/2021

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Град :Кавадарци

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 1,222,697 денари.

Дата на продажба :2021-07-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 15.07.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2358

Број на предмет: И.бр.982/2020

Извршител :Каролина Таневска линк...

Град :Прилеп

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 7,579,875 денари.

Дата на продажба :2021-07-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Комплет линија за замрзнато ламинирано лиснато тесто и кроасани и друго. Продажбата ќе се одржи на ден 14.07.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2369

Број на предмет: И.бр.982/2020

Извршител :Каролина Таневска линк...

Град :Прилеп

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 7,579,875 денари.

Дата на продажба :2021-07-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Заклучок за поправање на грешки во актите на извршителот, И.бр.982/2020 од 09.07.2021 година. Продажбата ќе се одржи на ден 14.07.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2367

Број на предмет: И.бр.828/2019

Извршител :Ванчо Марковски линк...

Град :Тетово

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 1,357,400 денари.

Дата на продажба :2021-07-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: -Секач на гранитни блокови, машини, сушара и др. Продажбата ќе се одржи на ден 14.07.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2364

Број на предмет: И.бр.21/2021

Извршител :Александар Кузмановски линк...

Град :Гостивар

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-07-13

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 2366

Број на предмет: И.бр.789/2019

Извршител :Златко Пејовски линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 647,798 денари.

Дата на продажба :2021-07-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Вилушкар, ТМВ, дигалка. Продажбата ќе се одржи на ден 12.07.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2355

Број на предмет: И.бр.2521/2016

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Град :Охрид

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 550,000 денари.

Дата на продажба :2021-07-08

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - целулоза, брисачи, тоалетна хартија, машина за хартија и др. Продажбата ќе се одржи на ден 08.07.2021 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2361

Број на предмет: И.бр.2012/20

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Град :Кочани

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-07-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: - линија за изработка на 5 слоен картон, вилушкар, машини, пили и друго. Почетна цена: 443.520,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 02.07.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2354

Број на предмет: И.бр.190/20

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-06-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 29.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 30.06.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2356

Број на предмет: И.бр.789/2019

Извршител :Златко Пејовски линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 925,425 денари.

Дата на продажба :2021-06-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: - две ТМВ, виљушкар и дигалка. Продажбата ќе се одржи на ден 30.06.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2352

Број на предмет: И.бр.192/20

Извршител :Слободанка Колоска линк...

Град :Струга

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 1,429,600 денари.

Дата на продажба :2021-06-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: - овошни стебла. Продажбата ќе се одржи на ден 25.06.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2351

Број на предмет: И.бр.1635/2020

Извршител :Дашмир Саити линк...

Град :Тетово

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 260,000 денари.

Дата на продажба :2021-06-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: - З А К Л У Ч О К за продавање на подвижни предмети по пат на непосредна спогодба.

Бројна Оглас : 2353

Број на предмет: И.бр.503/2021

Извршител :Сузана Гилевска линк...

Град :Ресен

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 757,663 денари.

Дата на продажба :2021-06-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 22.06.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2350

Број на предмет: И.бр.828/2019

Извршител :Ванчо Марковски линк...

Град :Тетово

Тип на подвижен предмет :Машини

Почетна цена : 2,714,800 денари.

Дата на продажба :2021-06-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: -сечач на гранитни блокови, машини. Продажбата ќе се одржи на ден 22.06.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2347

Број на предмет: И.бр.114/2021

Извршител :Силвана Митевска линк...

Град :Штип

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 739,633 денари.

Дата на продажба :2021-06-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: - 10 ПМВ . Продажбата ќе се одржи на ден 17.06.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2346

Број на предмет: И.бр.616/2019

Извршител :Мики Лазаров линк...

Град :Велес

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 1,950,157 денари.

Дата на продажба :2021-06-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: 17 ТМВ и 8 приколки. Продажбата ќе се одржи на ден 17.06.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2348

Број на предмет: И.бр.982/2020

Извршител :Каролина Таневска линк...

Град :Прилеп

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 15,159,750 денари.

Дата на продажба :2021-06-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Комплет линија за замрзнато ламинирано лиснато тесто и кроасани и друго. Продажбата ќе се одржи на ден 15.06.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2349

Број на предмет: И.бр.1153/2019

Извршител :Емилија Павловска линк...

Град :Штип

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 448,950 денари.

Дата на продажба :2021-06-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: -ТМВ. Продажбата ќе се одржи на ден 15.06.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2343

Број на предмет: И.бр.610/2014

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Град :Кавадарци

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 336,828 денари.

Дата на продажба :2021-06-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: - опрема од 4 хали за производство на пилиња. Продажбата ќе се одржи на ден 11.06.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2344

Број на предмет: И.бр.610/2014

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Град :Кавадарци

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 1,804,433 денари.

Дата на продажба :2021-06-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: - опрема од 12 хали за производство на кокошки носилки. Продажбата ќе се одржи на ден 11.06.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2342

Број на предмет: И.бр.190/20

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-06-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 40.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 02.06.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2345

Број на предмет: И.бр.2966/2019

Извршител :Моника Муча линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 2,629,597 денари.

Дата на продажба :2021-06-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 02.06.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2338

Број на предмет: И.бр.930/20

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Град :Куманово

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 6,515,475 денари.

Дата на продажба :2021-06-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: - вентилатори, агрегат за воздух, хомогенизатор, дигалки и др. Продажбата ќе се одржи на ден 01.06.2021 година во 15 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2339

Број на предмет: И.бр.574/21

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-06-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 401.960,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 01.06.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2340

Број на предмет: И.бр.574/21

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-06-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: - резервоари за нафта, транспортни траки и др. Почетна цена: 401.960,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 01.06.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2341

Број на предмет: И.бр.60/2021

Извршител :Маја Гркова Караколева линк...

Град :Велес

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 271,436 денари.

Дата на продажба :2021-05-31

Повеќе за огласот...

Забелешка: -Распрскувач, Приколка со кула и друго. Продажбата ќе се одржи на ден 31.05.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2335

Број на предмет: И.бр.109/20

Извршител :Игор Ромевски линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 399,750 денари.

Дата на продажба :2021-05-31

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - Товарно моторно возило. Продажбата ќе се одржи на ден 31.05.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2337

Број на предмет: И.бр.114/2021

Извршител :Силвана Митевска линк...

Град :Штип

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 821,810 денари.

Дата на продажба :2021-05-21

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - десет ПМВ. Продажбата ќе се одржи на ден 21.05.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2336

Број на предмет: И.бр.470/2020

Извршител :Валентина Спасова – Јованова линк...

Град :Штип

Тип на подвижен предмет :Машини

Почетна цена : 568,260 денари.

Дата на продажба :2021-05-18

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - Машина за палети за огрев. Продажбата ќе се одржи на ден 18.05.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2334

Број на предмет: И.бр.617/2021

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Град :Струмица

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 273,750 денари.

Дата на продажба :2021-05-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Комора за замрзнување-ладење. Продажбата ќе се одржи на ден 18.05.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2327

Број на предмет: И.бр.1034/18

Извршител :Томислав Џумеркоски линк...

Град :Прилеп

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 191,000 денари.

Дата на продажба :2021-05-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Товарно моторно возило. Продажбата ќе се одржи на ден 12.05.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2331

Број на предмет: И.бр.1445/19

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Град :Куманово

Тип на подвижен предмет :Машини

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-05-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 17.650,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 11.05.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2330

Број на предмет: И.бр.1446/19

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Град :Куманово

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-05-11

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - машини за шиење, машини за нитни, клима уред и др. Почетна цена: 8.042,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 11.05.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2333

Број на предмет: И.бр.423/13

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-05-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 1.200,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 10.05.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2323

Број на предмет: И.бр.303/2019

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Град :Струга

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 153,750 денари.

Дата на продажба :2021-05-07

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 07.05.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2329

Број на предмет: И.бр.807/2020

Извршител :Александар Чамоски линк...

Град :Струмица

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 299,300 денари.

Дата на продажба :2021-05-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 05.05.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2324

Број на предмет: И.бр.930/20

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Град :Куманово

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 13,030,950 денари.

Дата на продажба :2021-05-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 05.05.2021 година во 15 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2325

Број на предмет: И.бр.574/21

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-05-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: - резервоар за нафта и друго. Почетна цена: 551.654,34 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 05.05.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2332

Број на предмет: И.бр.2966/2019

Извршител :Моника Муча линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 5,253,189 денари.

Дата на продажба :2021-05-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: - опрема. Продажбата ќе се одржи на ден 05.05.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2328

Број на предмет: И.бр.1/15

Извршител :Данче Попчотрова – Ѓеоргиева линк...

Град :Струмица

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 1,725,080 денари.

Дата на продажба :2021-05-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: - 34 Товарни моторни возила и две ПМВ. Продажбата ќе се одржи на ден 05.05.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2326

Број на предмет: И.бр.617/2021

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Град :Струмица

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 547,500 денари.

Дата на продажба :2021-04-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Комора за замрзнување. Продажбата ќе се одржи на ден 27.04.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2322

Број на предмет: И.бр.652/18

Извршител :Ангел Костадиновски линк...

Град :Кавадарци

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 51,014,179 денари.

Дата на продажба :2021-04-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: - резервоари, филтер за вино, полнач на сокови. Продажбата ќе се одржи на ден 22.04.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2320

Број на предмет: И.бр.423/13

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-04-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 2.400,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 20.04.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2321

Број на предмет: И.бр.470/2020

Извршител :Валентина Спасова – Јованова линк...

Град :Штип

Тип на подвижен предмет :Машини

Почетна цена : 710,325 денари.

Дата на продажба :2021-04-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: -Машина за пелети за огрев. Продажбата ќе се одржи на ден 19.04.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2318

Број на предмет: И.бр.789/20

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Град :Гостивар

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 56,721 денари.

Дата на продажба :2021-04-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.04.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2319

Број на предмет: И.бр.337/2018

Извршител :Васко Еленов линк...

Град :Кавадарци

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 604,562 денари.

Дата на продажба :2021-04-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Влекач марка SCANIA. Продажбата ќе се одржи на ден 16.04.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2314

Број на предмет: И.бр.46/11

Извршител :Петре Темелков линк...

Град :Радовиш

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 800,000 денари.

Дата на продажба :2021-04-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Резервоар за мазут со котлара, ваги и друго. Продажбата ќе се одржи на ден 16.04.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2312

Број на предмет: И.бр.1905/20

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Град :Кочани

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-04-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 221.761,00 евра во денарска противвредност. Опремата се наоѓа во Кочани и Скопје. Продажбата ќе се одржи на ден 15.04.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2315

Број на предмет: И.бр.1034/18

Извршител :Томислав Џумеркоски линк...

Град :Прилеп

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 381,300 денари.

Дата на продажба :2021-04-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ТМВ. Продажбата ќе се одржи на ден 14.04.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2316

Број на предмет: И.бр.1445/19

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Град :Куманово

Тип на подвижен предмет :Машини

Почетна цена : 1,604,952 денари.

Дата на продажба :2021-04-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: - штанц машини, рачна машина за кожа и др. Продажбата ќе се одржи на ден 12.04.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2317

Број на предмет: И.бр.1446/19

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Град :Куманово

Тип на подвижен предмет :Машини

Почетна цена : 741,674 денари.

Дата на продажба :2021-04-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: - машини за шиење, клима уред и др. Продажбата ќе се одржи на ден 12.04.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2310

Број на предмет: И.бр.303/2019

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Град :Охрид

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 153,750 денари.

Дата на продажба :2021-04-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 09.04.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2313

Број на предмет: И.бр.807/2020

Извршител :Александар Чамоски линк...

Град :Струмица

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 448,950 денари.

Дата на продажба :2021-04-07

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 07.04.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2311

Број на предмет: И.бр.39/17

Извршител :Данче Попчотрова – Ѓеоргиева линк...

Град :Струмица

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 638,312 денари.

Дата на продажба :2021-04-07

Повеќе за огласот...

Забелешка: -Вилушкар електричен. Продажбата ќе се одржи на ден 07.04.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2309

Број на предмет: И.бр.66/21

Извршител :Крум Коцарев линк...

Град :Скопје

Тип на подвижен предмет :Автомобил

Почетна цена : 915,000 денари.

Дата на продажба :2021-04-06

Повеќе за огласот...

Забелешка: - две ПМВ. Продажбата ќе се одржи на ден 06.04.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2308

Број на предмет: И.бр.1/15

Извршител :Данче Попчотрова – Ѓеоргиева линк...

Град :Струмица

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 3,445,557 денари.

Дата на продажба :2021-04-06

Повеќе за огласот...

Забелешка: - 35 ТМВ и 1 ПМВ. Сите возила се продаваат во пакет. Продажбата ќе се одржи на ден 06.04.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2301

Број на предмет: И.бр.517/2020

Извршител :Николче Диневски линк...

Град :Битола

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 498,150 денари.

Дата на продажба :2021-04-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Автобус и ПМВ. Продажбата ќе се одржи на ден 02.04.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2302

Број на предмет: И.бр.835/16

Извршител :Чедомир Личковски линк...

Град :Гостивар

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 81,000 денари.

Дата на продажба :2021-04-01

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - два автобуси. Продажбата ќе се одржи на ден 01.04.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 2303

Број на предмет: И.бр.835/16

Извршител :Чедомир Личковски линк...

Град :Гостивар

Тип на подвижен предмет :Друго

Почетна цена : 268,765 денари.

Дата на продажба :2021-04-01

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - автобус. Продажбата ќе се одржи на ден 01.04.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Јавни објави

Logotype1111

Обука за обучувачи (ТоТ)

1111

Новости

 

Одлуки

Logotype1111

Дисциплинска комисија

12741923_223063811373098_4535535635364534759_n

Најди извршител

mapa_mk

Огласи за продажба

nedvizen imot

Ј О_abstract

discrimination
New Image
LogoHeader2014
aukciska_kukja

Академик

image001

Член на Деловен совет

uacs_logo

зсрм

header
QRCode