Влез за корисници

lock_forum
lupa-6

Испит за извршители

ispit na izvrsiteli 2
bannerbg_main
usaid

Најчести прашања

prasalnik 2
26122011162156_g_komisija-za-zastita-na-prav

Анкета

Новиот дизајн е:

Резултати од гласањето

Loading ... Loading ...
April 2021
M T W T F S S
« Mar    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Пребарување по активни огласи за продажба на недвижен имот

Назад кон пребарување по активни огласи за продажба


Пребарување по недвижен имот

:

Пронајдени се : 1316  резултати.

Бројна Оглас : 8850

Број на предмет: И.бр.1658/2019

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 93м2 , со почетна цена : 6,272,079 денари.

Дата на продажба :2021-05-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, ДП. Продажбата ќе се одржи на ден 04.05.2021 година во 11 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8849

Број на предмет: И.бр.1682/2019

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 530м2 , со почетна цена : 15,912,302 денари.

Дата на продажба :2021-05-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште и др. Продажбата ќе се одржи на ден 04.05.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8848

Број на предмет: И.бр.1019/2013

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 52925м2 , со почетна цена : 27,132,354 денари.

Дата на продажба :2021-04-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 29.04.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8847

Број на предмет: И.бр.1652/13

Извршител :Менка Мицеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 135м2 , со почетна цена : 189,743 денари.

Дата на продажба :2021-05-05

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 05.05.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8846

Број на предмет: И.бр.262/18

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 23м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-04-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 26.500,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 28.04.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8845

Број на предмет: И.бр.261/18

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 15м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-04-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 18.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 28.04.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8844

Број на предмет: И.бр.119/17

Извршител :Благој Бањански линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Неготино

Квадратура: 385м2 , со почетна цена : 1,549,806 денари.

Дата на продажба :2021-04-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 29.04.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8843

Број на предмет: И.бр.33/2009

Извршител :Сашо Ѓоргиев линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Свети Николе

Квадратура: 20м2 , со почетна цена : 83,732 денари.

Дата на продажба :2021-04-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 27.04.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8842

Број на предмет: И.бр.78/2020

Извршител :Ванчо Марковски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 32м2 , со почетна цена : 1,977,040 денари.

Дата на продажба :2021-04-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 28.04.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8841

Број на предмет: И.бр.334/2019

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Неготино

Квадратура: 112м2 , со почетна цена : 2,767,500 денари.

Дата на продажба :2021-04-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 27.04.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8840

Број на предмет: И.бр.723/2019

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 965м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-04-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: - гаража и др. Почетна цена: 405.800,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 26.04.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8839

Број на предмет: И.бр.1318/2020

Извршител :Александар Кузмановски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 87м2 , со почетна цена : 2,385,540 денари.

Дата на продажба :2021-04-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 27.04.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8838

Број на предмет: И.бр.2176/14

Извршител :Златко Пејовски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 56м2 , со почетна цена : 4,078,456 денари.

Дата на продажба :2021-04-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 29.04.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8837

Број на предмет: И.бр.44/2021

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 2776м2 , со почетна цена : 31,719,371 денари.

Дата на продажба :2021-04-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.04.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8836

Број на предмет: И.бр.398/2020

Извршител :Орце Гоцевски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 7353м2 , со почетна цена : 803,311 денари.

Дата на продажба :2021-04-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.04.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8835

Број на предмет: И.бр.504/18

Извршител :Томислав Џумеркоски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 235м2 , со почетна цена : 2,310,000 денари.

Дата на продажба :2021-04-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 22.04.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8834

Број на предмет: И.бр.232/2017

Извршител :Емилија Бојаџиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 120м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-04-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 251.900,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 22.04.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8833

Број на предмет: И.бр.384/2020

Извршител :Мики Лазаров линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 16м2 , со почетна цена : 604,000 денари.

Дата на продажба :2021-04-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.04.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8832

Број на предмет: И.бр.553/2019

Извршител :Златко Пејовски линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 49м2 , со почетна цена : 1,037,456 денари.

Дата на продажба :2021-04-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 28.04.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8831

Број на предмет: И.бр.2521/2016

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 752м2 , со почетна цена : 2,650,000 денари.

Дата на продажба :2021-04-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 29.04.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8830

Број на предмет: И.бр.351/17

Извршител :Катерина Кокина линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 5797м2 , со почетна цена : 3,074,508 денари.

Дата на продажба :2021-04-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 21.04.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8829

Број на предмет: И.бр.910/2019

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 80м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-04-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 100.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 19.04.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8828

Број на предмет: И.бр.94/21

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Тип на недвижност :Гаража

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 172м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-04-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 40.500,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 19.04.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8827

Број на предмет: И.бр.339/2020

Извршител :Владо Мицковски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Кичево

Квадратура: 36м2 , со почетна цена : 3,234,388 денари.

Дата на продажба :2021-04-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 20.04.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8826

Број на предмет: И.бр.2986/2020

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 360м2 , со почетна цена : 3,184,046 денари.

Дата на продажба :2021-04-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 20.04.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8825

Број на предмет: И.бр.6349/2019

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 87м2 , со почетна цена : 3,053,157 денари.

Дата на продажба :2021-04-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 28.04.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8824

Број на предмет: И.бр.2969/2020

Извршител :Моника Муча линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 373м2 , со почетна цена : 23,126,554 денари.

Дата на продажба :2021-04-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.04.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8823

Број на предмет: И.бр.3024/2020

Извршител :Моника Муча линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 2392м2 , со почетна цена : 12,795,596 денари.

Дата на продажба :2021-04-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.04.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8822

Број на предмет: И.бр.999/2020

Извршител :Сузана Гилевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 716м2 , со почетна цена : 7,403,280 денари.

Дата на продажба :2021-04-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 15.04.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8821

Број на предмет: И.бр.2012/20

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 10855м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-04-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, земјиште. Почетна цена: 839.962,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 20.04.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8820

Број на предмет: И.бр.45/11

Извршител :Петре Темелков линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Радовиш

Квадратура: 8666м2 , со почетна цена : 31,058,423 денари.

Дата на продажба :2021-04-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.04.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8819

Број на предмет: И.бр.460/20

Извршител :Томислав Џумеркоски линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 233м2 , со почетна цена : 3,671,216 денари.

Дата на продажба :2021-04-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 28.04.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8818

Број на предмет: И.бр.363/21

Извршител :Жанета Пријевиќ линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 54м2 , со почетна цена : 1,716,306 денари.

Дата на продажба :2021-04-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.04.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8817

Број на предмет: И.бр.546/2020

Извршител :Зоран Петрески линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 4117м2 , со почетна цена : 26,483,517 денари.

Дата на продажба :2021-04-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 15.04.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8816

Број на предмет: И.бр.31/2019

Извршител :Лазар Петровски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Свети Николе

Квадратура: 42м2 , со почетна цена : 892,980 денари.

Дата на продажба :2021-04-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.04.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8815

Број на предмет: И.бр.5/17

Извршител :Катерина Кокина линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1065м2 , со почетна цена : 6,525,613 денари.

Дата на продажба :2021-04-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 22.04.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8814

Број на предмет: И.бр.530/18

Извршител :Катерина Кокина линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 93м2 , со почетна цена : 2,587,139 денари.

Дата на продажба :2021-04-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 20.04.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8813

Број на предмет: И.бр.1331/18

Извршител :Катерина Кокина линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 107м2 , со почетна цена : 820,000 денари.

Дата на продажба :2021-04-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 14.04.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8812

Број на предмет: И.бр.314/2018

Извршител :Маја Гркова Караколева линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Гевгелија

Квадратура: 4363м2 , со почетна цена : 109,075 денари.

Дата на продажба :2021-04-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 15.04.2021 година во 9 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8811

Број на предмет: И.бр.882/2018

Извршител :Орце Гоцевски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Делчево

Квадратура: 2157м2 , со почетна цена : 66,538 денари.

Дата на продажба :2021-04-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 12.04.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8810

Број на предмет: И.бр.718/2020

Извршител :Николче Диневски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 16246м2 , со почетна цена : 10,366,048 денари.

Дата на продажба :2021-04-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.04.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8809

Број на предмет: И.бр.744/2017

Извршител :Маја Гркова Караколева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 320м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-04-13

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - стан, земјиште. Почетна цена: 71.923,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 13.04.2021 година во 11 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8808

Број на предмет: И.бр.2255/12

Извршител :Томислав Џумеркоски линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 87м2 , со почетна цена : 3,602,173 денари.

Дата на продажба :2021-04-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 14.04.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8807

Број на предмет: И.бр.330/20

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 35м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-04-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 18.500,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 12.04.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8806

Број на предмет: И.бр.2821/2012

Извршител :Горан Манојлов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Берово

Квадратура: 154м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-04-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: - земјиште и гаража. Почетна цена: 10.400,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 14.04.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8805

Број на предмет: И.бр.585/2012

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 1153м2 , со почетна цена : 8,411,511 денари.

Дата на продажба :2021-04-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.04.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8803

Број на предмет: И.бр.779/20

Извршител :Данчо Диманчев линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гевгелија

Квадратура: 129м2 , со почетна цена : 4,881,320 денари.

Дата на продажба :2021-04-13

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 13.04.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8802

Број на предмет: И.бр.1444/19

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 3026м2 , со почетна цена : 13,788,300 денари.

Дата на продажба :2021-04-12

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - ДП, магацин и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 12.04.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8801

Број на предмет: И.бр.30/2019

Извршител :Премтим Ќерими линк...

Тип на недвижност :Гаража

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 17м2 , со почетна цена : 104,960 денари.

Дата на продажба :2021-04-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 12.04.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8800

Број на предмет: И.бр.332/2021

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 803м2 , со почетна цена : 16,664,985 денари.

Дата на продажба :2021-04-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: -Административен објект и производна хала со сите припадоци, прирастоци, доградби и надградби. Продажбата ќе се одржи на ден 12.04.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8799

Број на предмет: И.бр.917/2019

Извршител :Ванчо Марковски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 74м2 , со почетна цена : 4,895,093 денари.

Дата на продажба :2021-04-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 20.04.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8798

Број на предмет: И.бр.83/2020

Извршител :Лазар Петровски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 312м2 , со почетна цена : 4,426,154 денари.

Дата на продажба :2021-04-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 15.04.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8797

Број на предмет: И.бр.595/2020

Извршител :Лазар Петровски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 312м2 , со почетна цена : 2,105,189 денари.

Дата на продажба :2021-04-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 15.04.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8796

Број на предмет: И.бр.251/17

Извршител :Данче Попчотрова – Ѓеоргиева линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 2887м2 , со почетна цена : 993,286 денари.

Дата на продажба :2021-04-13

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 13.04.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8795

Број на предмет: И.бр.1084/20

Извршител :Данчо Диманчев линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Валандово

Квадратура: 72м2 , со почетна цена : 3,186,760 денари.

Дата на продажба :2021-04-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан од 72 м2 и стан од 62 м2. Продажбата ќе се одржи на ден 19.04.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8794

Број на предмет: И.бр.345/13

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Македонски Брод

Квадратура: 51м2 , со почетна цена : 643,456 денари.

Дата на продажба :2021-04-07

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 07.04.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8793

Број на предмет: И.бр.134/2017

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Пробиштип

Квадратура: 261м2 , со почетна цена : 1,062,844 денари.

Дата на продажба :2021-04-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 08.04.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8792

Број на предмет: И.бр.502/20

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 50м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-04-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 44.528,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 08.04.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8791

Број на предмет: И.бр.63/21

Извршител :Данчо Диманчев линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Гевгелија

Квадратура: 484м2 , со почетна цена : 9,306,900 денари.

Дата на продажба :2021-04-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 19.04.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8790

Број на предмет: И.бр.1471/19

Извршител :Катерина Кокина линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 2650м2 , со почетна цена : 19,216,000 денари.

Дата на продажба :2021-04-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: - земјиште, објект во градба. Продажбата ќе се одржи на ден 16.04.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8789

Број на предмет: И.бр.182/2015

Извршител :Весна Деловска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 660м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-04-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 3.096,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 09.04.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8788

Број на предмет: И.бр.897/2019

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1871м2 , со почетна цена : 2,500,000 денари.

Дата на продажба :2021-04-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 08.04.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8787

Број на предмет: И.бр.419/2020

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 312м2 , со почетна цена : 10,076,880 денари.

Дата на продажба :2021-04-07

Повеќе за огласот...

Забелешка: -Семејна куќа и деловен простор со дворно место. Продажбата ќе се одржи на ден 07.04.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8786

Број на предмет: И.бр.18/20

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 200м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-04-01

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - стан, земјиште. Почетна цена: 69.529,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 01.04.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8785

Број на предмет: И.бр.44/21

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 2776м2 , со почетна цена : 47,579,057 денари.

Дата на продажба :2021-04-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 05.04.2021 година во 10 часоти во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8784

Број на предмет: И.бр.1019/2013

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 52925м2 , со почетна цена : 40,698,531 денари.

Дата на продажба :2021-04-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Заклучок за поправање на грешки во актите на извршителот И.бр.1019/2013 од 15.03.2021 година. Продажбата ќе се одржи на ден 12.04.2021 година во 10 часоти во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8783

Број на предмет: И.бр.1108/2020

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 53м2 , со почетна цена : 5,037,281 денари.

Дата на продажба :2021-04-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 23.04.2021 година во 13 часоти во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8782

Број на предмет: И.бр.153/2021

Извршител :Премтим Ќерими линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 432м2 , со почетна цена : 13,574,228 денари.

Дата на продажба :2021-03-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 30.03.2021 година во 11 часоти во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8781

Број на предмет: И.бр.310/2017

Извршител :Павел Томашевски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 58м2 , со почетна цена : 2,644,500 денари.

Дата на продажба :2021-04-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 02.04.2021 година во 12 часоти во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8780

Број на предмет: И.бр.1095/2019

Извршител :Зоран Петрески линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 77м2 , со почетна цена : 2,344,220 денари.

Дата на продажба :2021-03-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан од 77 м2 и стан од 71 м2. Продажбата ќе се одржи на ден 25.03.2021 година во 11 часоти во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8779

Број на предмет: И.бр.1095/2019

Извршител :Зоран Петрески линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 76м2 , со почетна цена : 2,714,360 денари.

Дата на продажба :2021-03-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 25.03.2021 година во 11 часоти 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8778

Број на предмет: И.бр.18/20

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 200м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-04-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Почетна цена: 69.529,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 01.04.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8776

Број на предмет: И.бр.249/2020

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1986м2 , со почетна цена : 2,186,776 денари.

Дата на продажба :2021-04-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: - земјиште, стан. Продажбата ќе се одржи на ден 01.04.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8775

Број на предмет: И.бр.1019/2013

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 52925м2 , со почетна цена : 40,698,531 денари.

Дата на продажба :2021-05-07

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 07.05.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8774

Број на предмет: И.бр.577/2020

Извршител :Благојче Кипровски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 42м2 , со почетна цена : 1,799,982 денари.

Дата на продажба :2021-03-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.03.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8773

Број на предмет: И.бр.1893/19

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 43м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-03-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 59.000,00 евра во денарска противвредност.Продажбата ќе се одржи на ден 30.03.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8772

Број на предмет: И.бр.1471/2020

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 769м2 , со почетна цена : 8,106,723 денари.

Дата на продажба :2021-03-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 30.03.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8771

Број на предмет: И.бр.299/2020

Извршител :Александар Чамоски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 62м2 , со почетна цена : 1,125,205 денари.

Дата на продажба :2021-04-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 02.04.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8770

Број на предмет: И.бр.85/2020

Извршител :Александар Чамоски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 3100м2 , со почетна цена : 16,543,746 денари.

Дата на продажба :2021-04-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 02.04.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8769

Број на предмет: И.бр.634/20

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 229м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-03-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 65.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 30.03.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8768

Број на предмет: И.бр.1318/2020

Извршител :Александар Кузмановски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 87м2 , со почетна цена : 3,578,310 денари.

Дата на продажба :2021-04-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 01.04.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8767

Број на предмет: И.бр.63/16

Извршител :Зоран Димов линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 3704м2 , со почетна цена : 2,369,600 денари.

Дата на продажба :2021-03-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.03.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8766

Број на предмет: И.бр.1658/2019

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 93м2 , со почетна цена : 6,272,079 денари.

Дата на продажба :2021-04-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, стан. Продажбата ќе се одржи на ден 05.04.2021 година во 11 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8765

Број на предмет: И.бр.1682/2019

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 530м2 , со почетна цена : 15,912,302 денари.

Дата на продажба :2021-04-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 05.04.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8764

Број на предмет: И.бр.2009/2017

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 1311м2 , со почетна цена : 8,995,271 денари.

Дата на продажба :2021-04-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 15.04.2021 година во 13 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8763

Број на предмет: И.бр.1485/2017

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 81098м2 , со почетна цена : 81,098 денари.

Дата на продажба :2021-04-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 02.04.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8762

Број на предмет: И.бр.45/11

Извршител :Петре Темелков линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Радовиш

Квадратура: 17425м2 , со почетна цена : 38,648,339 денари.

Дата на продажба :2021-03-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: - зграда, дворно место. Продажбата ќе се одржи на ден 19.03.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8761

Број на предмет: И.бр.232/2017

Извршител :Емилија Бојаџиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 120м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-03-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 377.774,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 23.03.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8760

Број на предмет: И.бр.800/20

Извршител :Слободанка Балгурова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 383м2 , со почетна цена : 2,771,374 денари.

Дата на продажба :2021-03-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: -земјиште, стан. Продажбата ќе се одржи на ден 25.03.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8759

Број на предмет: И.бр.1683/2019

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 2460м2 , со почетна цена : 3,545,475 денари.

Дата на продажба :2021-03-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: -земјиште, станови, гаражи. Продажбата ќе се одржи на ден 24.03.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8758

Број на предмет: И.бр.176/2020

Извршител :Каролина Таневска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 246м2 , со почетна цена : 1,506,000 денари.

Дата на продажба :2021-03-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 24.03.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8757

Број на предмет: И.бр.314/2018

Извршител :Маја Гркова Караколева линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 4363м2 , со почетна цена : 163,613 денари.

Дата на продажба :2021-03-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 24.03.2021 година во 11 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8756

Број на предмет: И.бр.722/20

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1995м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-03-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 1.931.060,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 24.03.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8755

Број на предмет: И.бр.518/2020

Извршител :Санида Јашар линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 69м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-03-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 29.500,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 19.03.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8754

Број на предмет: И.бр.10/2020

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 8426м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-03-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 3.036.847,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 23.03.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8753

Број на предмет: И.бр.1607/2020

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 56м2 , со почетна цена : 2,582,106 денари.

Дата на продажба :2021-03-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 23.03.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8752

Број на предмет: И.бр.585/12

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 1153м2 , со почетна цена : 12,617,267 денари.

Дата на продажба :2021-03-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 23.03.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8751

Број на предмет: И.бр.232/2017

Извршител :Емилија Бојаџиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 120м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-03-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 377.774,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 23.03.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8750

Број на предмет: И.бр.140/19

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 2176м2 , со почетна цена : 659,638 денари.

Дата на продажба :2021-04-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: - земјиште, хала, канцеларии. Продажбата ќе се одржи на ден 01.04.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8749

Број на предмет: И.бр.541/17

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 39м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-03-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 40.197,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 25.03.2021 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8748

Број на предмет: И.бр.3/20

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 19м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-03-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 19.750,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 25.03.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8747

Број на предмет: И.бр.262/18

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 23м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-03-31

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 39.673,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 31.03.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8746

Број на предмет: И.бр.261/18

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 15м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-03-31

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 26.975,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 31.03.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8745

Број на предмет: И.бр.241/2019

Извршител :Силвана Митевска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Штип

Квадратура: 5622м2 , со почетна цена : 451,899 денари.

Дата на продажба :2021-03-31

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 31.03.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8744

Број на предмет: И.бр.188/2020

Извршител :Николче Диневски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Ресен

Квадратура: 546м2 , со почетна цена : 23,020,716 денари.

Дата на продажба :2021-03-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 22.03.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8743

Број на предмет: И.бр.999/2020

Извршител :Сузана Гилевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 716м2 , со почетна цена : 10,931,440 денари.

Дата на продажба :2021-03-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП од 25 м2; ДП од 716 м2, куќа и дворно место. Продажбата ќе се одржи на ден 18.03.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8742

Број на предмет: И.бр.351/17

Извршител :Катерина Кокина линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 5797м2 , со почетна цена : 5,489,342 денари.

Дата на продажба :2021-03-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 24.03.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8741

Број на предмет: И.бр.1162/2019

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 81м2 , со почетна цена : 2,672,421 денари.

Дата на продажба :2021-03-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 29.03.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8740

Број на предмет: И.бр.1771/2019

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 434м2 , со почетна цена : 5,914,996 денари.

Дата на продажба :2021-03-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: - земјиште, стан. Продажбата ќе се одржи на ден 25.03.2021 година во 9 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8739

Број на предмет: И.бр.3024/2020

Извршител :Моника Муча линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 2392м2 , со почетна цена : 17,708,818 денари.

Дата на продажба :2021-03-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 17.03.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8738

Број на предмет: И.бр.2969/2020

Извршител :Моника Муча линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 373м2 , со почетна цена : 32,006,632 денари.

Дата на продажба :2021-03-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 17.03.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8737

Број на предмет: И.бр.675/2019

Извршител :Елена Стрезоска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 16м2 , со почетна цена : 219,318 денари.

Дата на продажба :2021-03-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 22.03.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8736

Број на предмет: И.бр.504/18

Извршител :Томислав Џумеркоски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 235м2 , со почетна цена : 3,464,252 денари.

Дата на продажба :2021-03-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: - индивидуален стамбен објект. Продажбата ќе се одржи на ден 24.03.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8735

Број на предмет: И.бр.964/18

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Кичево

Квадратура: 5490м2 , со почетна цена : 24,680 денари.

Дата на продажба :2021-03-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.03.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8734

Број на предмет: И.бр.1776/2019

Извршител :Премтим Ќерими линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 48м2 , со почетна цена : 4,928,970 денари.

Дата на продажба :2021-03-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 15.03.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8733

Број на предмет: И.бр.744/2017

Извршител :Маја Гркова Караколева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 320м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-03-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: - земјиште, стан. Почетна цена: 107.883,40 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 18.03.2021 година во 11 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8732

Број на предмет: И.бр.718/2020

Извршител :Николче Диневски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 16246м2 , со почетна цена : 11,372,200 денари.

Дата на продажба :2021-03-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 11.03.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8731

Број на предмет: И.бр.1444/19

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 3026м2 , со почетна цена : 17,911,800 денари.

Дата на продажба :2021-03-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: ДП, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 12.03.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8730

Број на предмет: И.бр.593/2016

Извршител :Премтим Ќерими линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 160м2 , со почетна цена : 20,542,770 денари.

Дата на продажба :2021-03-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: Заклучок за поправање на грешки во актите на извршителот И.бр.593/2016 од 22.02.2021 година. Продажбата ќе се одржи на ден 05.03.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8729

Број на предмет: И.бр.201/2017

Извршител :Зоран Ангеловски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 305м2 , со почетна цена : 1,340,386 денари.

Дата на продажба :2021-03-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 22.03.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8728

Број на предмет: И.бр.238/18

Извршител :Даница Страчкова линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Кавадарци

Квадратура: 3246м2 , со почетна цена : 3,373,706 денари.

Дата на продажба :2021-03-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 17.03.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8727

Број на предмет: И.бр.330/20

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 35м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-03-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 24.258,00 евра во денарска противвредност.Продажбата ќе се одржи на ден 15.03.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8726

Број на предмет: И.бр.2521/2016

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 752м2 , со почетна цена : 2,650,000 денари.

Дата на продажба :2021-03-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 17.03.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8725

Број на предмет: И.бр.274/20

Извршител :Игор Ромевски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 71м2 , со почетна цена : 2,414,000 денари.

Дата на продажба :2021-03-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 19.03.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8724

Број на предмет: И.бр.568/19

Извршител :Даница Страчкова линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 2214м2 , со почетна цена : 681,912 денари.

Дата на продажба :2021-03-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 11.03.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8723

Број на предмет: И.бр.745/2020

Извршител :Јадранка Антовска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 428м2 , со почетна цена : 2,853,313 денари.

Дата на продажба :2021-03-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 09.03.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8722

Број на предмет: И.бр.595/20

Извршител :Благој Бањански линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кавадарци

Квадратура: 118м2 , со почетна цена : 3,954,007 денари.

Дата на продажба :2021-03-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 08.03.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8721

Број на предмет: И.бр.419/2020

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 312м2 , со почетна цена : 15,115,312 денари.

Дата на продажба :2021-03-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: -Семејна куќа и деловен простор со дворно место. Продажбата ќе се одржи на ден 10.03.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8720

Број на предмет: И.бр.1331/18

Извршител :Катерина Кокина линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 80м2 , со почетна цена : 884,600 денари.

Дата на продажба :2021-03-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан и земјиште (барака). Продажбата ќе се одржи на ден 16.03.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8719

Број на предмет: И.бр.577/2020

Извршител :Благојче Кипровски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 42м2 , со почетна цена : 2,571,176 денари.

Дата на продажба :2021-03-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 05.03.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8718

Број на предмет: И.бр.502/20

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 50м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-03-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 49.476,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 09.03.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8717

Број на предмет: И.бр.287/18

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 3895м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-03-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 47.719,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 08.03.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8716

Број на предмет: И.бр.1191/2018

Извршител :Горан Манојлов линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 58м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-03-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 28.601,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 10.03.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8715

Број на предмет: И.бр.1535/2019

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 782м2 , со почетна цена : 28,875,948 денари.

Дата на продажба :2021-03-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: - повеќе ДП. Продажбата ќе се одржи на ден 10.03.2021 година во 13 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8714

Број на предмет: И.бр.792/16

Извршител :Васко Еленов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кавадарци

Квадратура: 28м2 , со почетна цена : 4,134,583 денари.

Дата на продажба :2021-03-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 17.03.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8713

Број на предмет: И.бр.384/2020

Извршител :Мики Лазаров линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 16м2 , со почетна цена : 902,328 денари.

Дата на продажба :2021-03-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 17.03.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8712

Број на предмет: И.бр.779/20

Извршител :Данчо Диманчев линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гевгелија

Квадратура: 118м2 , со почетна цена : 7,321,980 денари.

Дата на продажба :2021-03-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 15.03.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8711

Број на предмет: И.бр.2014/2019

Извршител :Весна Деловска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 81м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-03-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 60.298,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 08.03.2021 година во 8 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8710

Број на предмет: И.бр.1059/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 307м2 , со почетна цена : 2,367,422 денари.

Дата на продажба :2021-03-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП и ДП со дворно место. Продажбата ќе се одржи на ден 05.03.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8709

Број на предмет: И.бр.593/2016

Извршител :Премтим Ќерими линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 160м2 , со почетна цена : 20,542,770 денари.

Дата на продажба :2021-03-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, деловна зграда. Продажбата ќе се одржи на ден 05.03.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8708

Број на предмет: И.бр.626/2012

Извршител :Зоран Петрески линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Демир Капија

Квадратура: 2171м2 , со почетна цена : 190,700 денари.

Дата на продажба :2021-03-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 03.03.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8707

Број на предмет: И.бр.175/20

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 239м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-03-03

Повеќе за огласот...

Забелешка:  Почетна цена: 23.049,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 03.03.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8706

Број на предмет: И.бр.1893/19

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 43м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-03-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 64.857,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 02.03.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8705

Број на предмет: И.бр.1325/2019

Извршител :Премтим Ќерими линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 380м2 , со почетна цена : 4,045,976 денари.

Дата на продажба :2021-03-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 01.03.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8704

Број на предмет: И.бр.63/16

Извршител :Зоран Димов линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 3704м2 , со почетна цена : 2,369,600 денари.

Дата на продажба :2021-03-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 02.03.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8703

Број на предмет: И.бр.1560/15

Извршител :Данчо Диманчев линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гевгелија

Квадратура: 5851м2 , со почетна цена : 128,070,000 денари.

Дата на продажба :2021-03-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 05.03.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8702

Број на предмет: И.бр.924/15

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 1366м2 , со почетна цена : 937,106 денари.

Дата на продажба :2021-03-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, гаража, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 04.03.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8701

Број на предмет: И.бр.513/2016

Извршител :Ванчо Марковски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 7017м2 , со почетна цена : 299,986 денари.

Дата на продажба :2021-03-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.03.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8700

Број на предмет: И.бр.8/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 414м2 , со почетна цена : 458,223 денари.

Дата на продажба :2021-02-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.02.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8699

Број на предмет: И.бр.1052/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 187м2 , со почетна цена : 14,179,778 денари.

Дата на продажба :2021-02-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.02.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8698

Број на предмет: И.бр.1158/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 61м2 , со почетна цена : 2,723,405 денари.

Дата на продажба :2021-03-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 01.03.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8697

Број на предмет: И.бр.1157/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 79м2 , со почетна цена : 3,149,169 денари.

Дата на продажба :2021-03-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 01.03.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8696

Број на предмет: И.бр.1156/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 62м2 , со почетна цена : 2,613,012 денари.

Дата на продажба :2021-03-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 01.03.2021 година во 11 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8695

Број на предмет: И.бр.6/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 331м2 , со почетна цена : 9,194,373 денари.

Дата на продажба :2021-02-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.02.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8694

Број на предмет: И.бр.3/2020

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 51м2 , со почетна цена : 2,220,888 денари.

Дата на продажба :2021-03-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 01.03.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8693

Број на предмет: И.бр.18/20

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 200м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-03-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: Забелешка: - стан, земјиште. Почетна цена: 69.529,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 04.03.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8691

Број на предмет: И.бр.1/16

Извршител :Васко Еленов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Демир Капија

Квадратура: 150м2 , со почетна цена : 883,092 денари.

Дата на продажба :2021-03-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште.Продажбата ќе се одржи на ден 03.03.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8689

Број на предмет: И.бр.464/2017

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 54м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-03-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 51.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 09.03.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8688

Број на предмет: И.бр.910/2019

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 40м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-03-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 116.922,00 евра во денарска противвредност, односно по 58.461,00 евра за секоја од недвижностите. Продажбата ќе се одржи на ден 10.03.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8687

Број на предмет: И.бр.345/13

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Македонски Брод

Квадратура: 51м2 , со почетна цена : 643,456 денари.

Дата на продажба :2021-02-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.02.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8686

Број на предмет: И.бр.235/13

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 2197м2 , со почетна цена : 54,175 денари.

Дата на продажба :2021-02-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.02.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8685

Број на предмет: И.бр.196/20

Извршител :Менка Мицеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 155м2 , со почетна цена : 8,477,275 денари.

Дата на продажба :2021-02-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.02.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8684

Број на предмет: И.бр.359/2016

Извршител :Николче Диневски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 3918м2 , со почетна цена : 3,134,667 денари.

Дата на продажба :2021-02-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.02.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8683

Број на предмет: И.бр.1683/2019

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 2460м2 , со почетна цена : 3,936,000 денари.

Дата на продажба :2021-02-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: - станови, земјиште, гаражи. Продажбата ќе се одржи на ден 23.02.2021 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8682

Број на предмет: И.бр.10/2020

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 8426м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-02-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 2.465.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 23.02.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8681

Број на предмет: И.бр.105/2020

Извршител :Маја Гркова Караколева линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 1640м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-02-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: - фабрика за добиточна храна. Почетна цена: 532.853,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 23.02.2021 година во 11 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8680

Број на предмет: И.бр.1418/20

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 12123м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-02-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, земјиште и др.Почетна цена: 4,090.527,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 18.02.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8679

Број на предмет: И.бр.721/20

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 600м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-02-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 26.100,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 24.02.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8678

Број на предмет: И.бр.722/20

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1995м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-02-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, земјиште. Почетна цена: 1.931.060,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 24.02.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8677

Број на предмет: И.бр.863/2019

Извршител :Весна Деловска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 38м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-02-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП од 36 м2 и 38м2. Почетна цена: 18.087,00 евра / 18.918,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 26.02.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8676

Број на предмет: И.бр.140/19

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 2176м2 , со почетна цена : 659,638 денари.

Дата на продажба :2021-03-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: - земјиште, ДП. Продажбата ќе се одржи на ден 02.03.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8675

Број на предмет: И.бр.430/2020

Извршител :Кети Арсова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 255м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-02-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 250.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 23.02.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8674

Број на предмет: И.бр.1406/19

Извршител :Чедомир Личковски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Кичево

Квадратура: 3843м2 , со почетна цена : 2,203,320 денари.

Дата на продажба :2021-02-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 19.02.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8673

Број на предмет: И.бр.188/2020

Извршител :Николче Диневски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Ресен

Квадратура: 546м2 , со почетна цена : 34,531,074 денари.

Дата на продажба :2021-02-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 23.02.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8672

Број на предмет: И.бр.14/2020

Извршител :Николче Диневски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 2550м2 , со почетна цена : 2,667,065 денари.

Дата на продажба :2021-02-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: -стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 23.02.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8671

Број на предмет: И.бр.90/20

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 56м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-02-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 66.243,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 19.02.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8670

Број на предмет: И.бр.518/2020

Извршител :Санида Јашар линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 69м2 , со почетна цена : 2,714,924 денари.

Дата на продажба :2021-02-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 19.02.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8669

Број на предмет: И.бр.1095/2019

Извршител :Зоран Петрески линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 76м2 , со почетна цена : 3,501,233 денари.

Дата на продажба :2021-02-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 24.02.2021 година во 11 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8668

Број на предмет: И.бр.1095/2019

Извршител :Зоран Петрески линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 77м2 , со почетна цена : 3,475,560 денари.

Дата на продажба :2021-02-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан од 77 m2 и стан од 71 m2. Продажбата ќе се одржи на ден 24.02.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8667

Број на предмет: И.бр.299/2020

Извршител :Александар Чамоски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 62м2 , со почетна цена : 1,125,205 денари.

Дата на продажба :2021-02-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 22.02.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8666

Број на предмет: И.бр.1607/2020

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 56м2 , со почетна цена : 3,872,409 денари.

Дата на продажба :2021-02-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 23.02.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8665

Број на предмет: И.бр.2534/15

Извршител :Даница Страчкова линк...

Тип на недвижност :Гаража

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 172м2 , со почетна цена : 2,704,286 денари.

Дата на продажба :2021-02-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 23.02.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8664

Број на предмет: И.бр.1086/13

Извршител :Данче Попчотрова – Ѓеоргиева линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 514м2 , со почетна цена : 241,669 денари.

Дата на продажба :2021-03-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 02.03.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8663

Број на предмет: И.бр.2869/2018

Извршител :Благоја Каламатиев линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 5847м2 , со почетна цена : 210,492 денари.

Дата на продажба :2021-02-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.02.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8662

Број на предмет: И.бр.811/19

Извршител :Слободанка Балгурова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Радовиш

Квадратура: 2663м2 , со почетна цена : 5,677,638 денари.

Дата на продажба :2021-02-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.02.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8661

Број на предмет: И.бр.800/20

Извршител :Слободанка Балгурова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 383м2 , со почетна цена : 4,157,061 денари.

Дата на продажба :2021-02-26

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 26.02.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8660

Број на предмет: И.бр.557/2014

Извршител :Јане Митрески линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 6133м2 , со почетна цена : 735,960 денари.

Дата на продажба :2021-02-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 19.02.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8659

Број на предмет: И.бр.1001/2020

Извршител :Сузана Гилевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 1284м2 , со почетна цена : 1,625,850 денари.

Дата на продажба :2021-02-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 17.02.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8658

Број на предмет: И.бр.408/2019

Извршител :Владо Мицковски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кичево

Квадратура: 400м2 , со почетна цена : 2,522,269 денари.

Дата на продажба :2021-02-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 23.02.2021 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8657

Број на предмет: И.бр.379/2019

Извршител :Александар Кузмановски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 122м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-02-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП од 52 м2, ДП од 41 м2, земјиште. Почетна цена: 81.059,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 16.02.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8656

Број на предмет: И.бр.336/19

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 2919м2 , со почетна цена : 306,100 денари.

Дата на продажба :2021-02-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 18.02.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8655

Број на предмет: И.бр.934/2014

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 98221м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-02-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 4.336.933,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 25.02.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8654

Број на предмет: И.бр.247/17

Извршител :Катерина Кокина линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 92м2 , со почетна цена : 2,180,380 денари.

Дата на продажба :2021-02-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 09.02.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8653

Број на предмет: И.бр.198/14

Извршител :Ангел Костадиновски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Кавадарци

Квадратура: 52м2 , со почетна цена : 523,804 денари.

Дата на продажба :2021-02-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 12.02.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8652

Број на предмет: И.бр.1485/2017

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 2825м2 , со почетна цена : 121,647 денари.

Дата на продажба :2021-03-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 04.03.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8651

Број на предмет: И.бр.1108/2020

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 53м2 , со почетна цена : 5,037,281 денари.

Дата на продажба :2021-02-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.02.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8650

Број на предмет: И.бр.874/19

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 694м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-02-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, земјиште. Почетна цена: 512.272,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 12.02.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8649

Број на предмет: И.бр.961/2016

Извршител :Славица Ацовска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 70м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-02-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 22.918,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 11.02.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8648

Број на предмет: И.бр.1446/2018

Извршител :Славица Ацовска линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 116м2 , со почетна цена : 723,814 денари.

Дата на продажба :2021-02-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.02.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8647

Број на предмет: И.бр.973/19

Извршител :Драган Алексиќ линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 792м2 , со почетна цена : 6,024,667 денари.

Дата на продажба :2021-02-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 12.02.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8646

Број на предмет: И.бр.98/20

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Ресен

Квадратура: 7202м2 , со почетна цена : 1,166,724 денари.

Дата на продажба :2021-02-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: - овоштарник, нива. Продажбата ќе се одржи на ден 12.02.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8645

Број на предмет: И.бр.2014/2019

Извршител :Весна Деловска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 81м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-02-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 90.447,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 10.02.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8644

Број на предмет: И.бр.2521/2016

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 752м2 , со почетна цена : 3,909,309 денари.

Дата на продажба :2021-02-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 18.02.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8643

Број на предмет: И.бр.2462/2018

Извршител :Александар Кузмановски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 87м2 , со почетна цена : 2,233,024 денари.

Дата на продажба :2021-02-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 09.02.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8642

Број на предмет: И.бр.368/20

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Делчево

Квадратура: 2922м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-02-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, земјиште. Почетна цена: 1.126.278,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 10.02.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8641

Број на предмет: И.бр.1447/2018

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 24м2 , со почетна цена : 512,400 денари.

Дата на продажба :2021-02-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 17.02.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8640

Број на предмет: И.бр.105/20

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 13м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-02-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 5.460,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 10.02.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8639

Број на предмет: И.бр.298/08

Извршител :Слободанка Колоска линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 229м2 , со почетна цена : 3,191,950 денари.

Дата на продажба :2021-02-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: -подрум, приземје и поткровје од куќа. Продажбата ќе се одржи на ден 19.02.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8638

Број на предмет: И.бр.504/17

Извршител :Славе Дончев линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 3393м2 , со почетна цена : 2,170,730 денари.

Дата на продажба :2021-02-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 03.02.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8637

Број на предмет: И.бр.637/2019

Извршител :Александар Пулејков линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 902м2 , со почетна цена : 12,878,449 денари.

Дата на продажба :2021-01-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 21.01.2021 година во 11 часот.

Бројна Оглас : 8636

Број на предмет: И.бр.1325/2019

Извршител :Премтим Ќерими линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 380м2 , со почетна цена : 4,045,975 денари.

Дата на продажба :2021-02-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 01.02.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8635

Број на предмет: И.бр.1045/13

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 411м2 , со почетна цена : 2,868,514 денари.

Дата на продажба :2021-01-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 30.01.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8634

Број на предмет: И.бр.275/18

Извршител :Ангел Костадиновски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Неготино

Квадратура: 219м2 , со почетна цена : 942,859 денари.

Дата на продажба :2021-01-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 29.01.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8633

Број на предмет: И.бр.1050/2015

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 22м2 , со почетна цена : 743,822 денари.

Дата на продажба :2021-02-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 15.02.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8632

Број на предмет: И.бр.1535/2019

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 782м2 , со почетна цена : 37,475,493 денари.

Дата на продажба :2021-02-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.02.2021 година во 13 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8631

Број на предмет: И.бр.745/2020

Извршител :Јадранка Антовска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 428м2 , со почетна цена : 4,279,969 денари.

Дата на продажба :2021-02-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 08.02.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8630

Број на предмет: И.бр.500/2007

Извршител :Зоран Петрески линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 98м2 , со почетна цена : 13,921,520 денари.

Дата на продажба :2021-02-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 01.02.2021 година во 11 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8629

Број на предмет: И.бр.500/2007

Извршител :Зоран Петрески линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 82м2 , со почетна цена : 2,821,531 денари.

Дата на продажба :2021-02-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 01.02.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8628

Број на предмет: И.бр.520/2011

Извршител :Славица Крстевска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 230м2 , со почетна цена : 579,718 денари.

Дата на продажба :2021-02-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: Заклучок за поправање на грешки во актите на извршителот И.бр.520/2011 од 13.01.2021 година. Продажбата ќе се одржи на ден 01.02.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8627

Број на предмет: И.бр.505/2016

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 57м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-02-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 11.02.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8626

Број на предмет: И.бр.520/2011

Извршител :Славица Крстевска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 230м2 , со почетна цена : 579,718 денари.

Дата на продажба :2021-02-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 01.02.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8625

Број на предмет: И.бр.568/19

Извршител :Даница Страчкова линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 2214м2 , со почетна цена : 681,912 денари.

Дата на продажба :2021-02-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 04.02.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8624

Број на предмет: И.бр.247/17

Извршител :Катерина Кокина линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 92м2 , со почетна цена : 2,180,380 денари.

Дата на продажба :2021-02-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 09.02.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8623

Број на предмет: И.бр.686/14

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 790м2 , со почетна цена : 1,196,099 денари.

Дата на продажба :2021-01-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 28.01.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8622

Број на предмет: И.бр.345/13

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Македонски Брод

Квадратура: 51м2 , со почетна цена : 965,186 денари.

Дата на продажба :2021-01-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 28.01.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8621

Број на предмет: И.бр.243/2020

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 104280м2 , со почетна цена : 374,273,195 денари.

Дата на продажба :2021-01-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 29.01.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8620

Број на предмет: И.бр.1679/2016

Извршител :Павел Томашевски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 90м2 , со почетна цена : 768,207 денари.

Дата на продажба :2021-02-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: - продажба на 1/6 од недвижноста. Продажбата ќе се одржи на ден 04.02.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8619

Број на предмет: И.бр.897/2019

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1871м2 , со почетна цена : 2,500,000 денари.

Дата на продажба :2021-02-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 03.02.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8618

Број на предмет: И.бр.6349/2019

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 87м2 , со почетна цена : 4,579,736 денари.

Дата на продажба :2021-02-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 04.02.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8617

Број на предмет: И.бр.15/20

Извршител :Благој Бањански линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Неготино

Квадратура: 389м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-01-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 57.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 29.01.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8616

Број на предмет: И.бр.1173/09

Извршител :Слободанка Колоска линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 199м2 , со почетна цена : 1,086,697 денари.

Дата на продажба :2021-02-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.02.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8615

Број на предмет: И.бр.105/20

Извршител :Маја Гркова Караколева линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 525м2 , со почетна цена : 49,155,641 денари.

Дата на продажба :2021-01-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: - фабрика за добточна храна. Продажбата ќе се одржи на ден 26.01.2021 година во 11 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8614

Број на предмет: И.бр.462/2017

Извршител :Горан Манојлов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 326м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-01-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Почетна цена: 17.200,00 евра во денарска противвредностПродажбата ќе се одржи на ден 21.01.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8613

Број на предмет: И.бр.1086/13

Извршител :Данче Попчотрова – Ѓеоргиева линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 443м2 , со почетна цена : 241,669 денари.

Дата на продажба :2021-01-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 14.01.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8612

Број на предмет: И.бр.924/15

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 1366м2 , со почетна цена : 1,017,993 денари.

Дата на продажба :2021-01-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, куќа со двор, ДП, гаража. Продажбата ќе се одржи на ден 22.01.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8611

Број на предмет: И.бр.1866/15

Извршител :Катерина Кокина линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 391м2 , со почетна цена : 26,293,835 денари.

Дата на продажба :2021-01-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 20.01.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8610

Број на предмет: И.бр.874/19

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 694м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-01-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 512.272,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 14.01.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8609

Број на предмет: И.бр.391/20

Извршител :Данче Попчотрова – Ѓеоргиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 112м2 , со почетна цена : 4,372,582 денари.

Дата на продажба :2021-01-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан од 112 м2 и стан од 56 м2. Продажбата ќе се одржи на ден 12.01.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8608

Број на предмет: И.бр.1221/2018

Извршител :Цветанка Треневска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 58м2 , со почетна цена : 747,225 денари.

Дата на продажба :2021-01-13

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 13.01.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8607

Број на предмет: И.бр.800/18

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Кичево

Квадратура: 72м2 , со почетна цена : 1,599,000 денари.

Дата на продажба :2021-01-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 18.01.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8606

Број на предмет: И.бр.557/2014

Извршител :Јане Митрески линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 6133м2 , со почетна цена : 1,299,240 денари.

Дата на продажба :2021-01-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 15.01.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8605

Број на предмет: И.бр.98/20

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Ресен

Квадратура: 7202м2 , со почетна цена : 1,666,724 денари.

Дата на продажба :2021-01-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 12.01.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8604

Број на предмет: И.бр.1937/2012

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Неготино

Квадратура: 420м2 , со почетна цена : 1,918,800 денари.

Дата на продажба :2021-01-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 08.01.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8603

Број на предмет: И.бр.105/20

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 13м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-01-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 5.460,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 11.01.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8602

Број на предмет: И.бр.1446/2018

Извршител :Славица Ацовска линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 116м2 , со почетна цена : 723,814 денари.

Дата на продажба :2021-01-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 08.01.2021 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8601

Број на предмет: И.бр.372/13

Извршител :Методија Костадинов линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 56м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-01-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 44.111,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 08.01.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8600

Број на предмет: И.бр.242/17

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 45м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-01-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 54.765,00 евра во денарска противвредност.Продажбата ќе се одржи на ден 14.01.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8599

Број на предмет: И.бр.427/20

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Ресен

Квадратура: 5960м2 , со почетна цена : 913,477 денари.

Дата на продажба :2021-01-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 05.01.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8598

Број на предмет: И.бр.958/18

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 79м2 , со почетна цена : 2,838,600 денари.

Дата на продажба :2021-01-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 11.01.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8597

Број на предмет: И.бр.14/2018

Извршител :Александар Кузмановски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 5250м2 , со почетна цена : 525,000 денари.

Дата на продажба :2021-01-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 21.01.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8596

Број на предмет: И.бр.196/20

Извршител :Менка Мицеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 155м2 , со почетна цена : 8,477,275 денари.

Дата на продажба :2021-01-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 29.01.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8595

Број на предмет: И.бр.1141/19

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 2560м2 , со почетна цена : 27,218,905 денари.

Дата на продажба :2021-01-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Деловен простор во склоп на трговско деловен објект со катна гаража и др. Продажбата ќе се одржи на ден 26.01.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8594

Број на предмет: И.бр.442/2017

Извршител :Горан Манојлов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 374м2 , со почетна цена : 3,084,500 денари.

Дата на продажба :2021-01-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: - земјиште, стан, гаража. Продажбата ќе се одржи на ден 25.01.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8593

Број на предмет: И.бр.63/16

Извршител :Зоран Димов линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 3704м2 , со почетна цена : 2,369,600 денари.

Дата на продажба :2021-01-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 27.01.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8592

Број на предмет: И.бр.1001/2020

Извршител :Сузана Гилевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 1284м2 , со почетна цена : 1,083,900 денари.

Дата на продажба :2021-01-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: - земјиште, ДП. Продажбата ќе се одржи на ден 21.01.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8591

Број на предмет: И.бр.780/19

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 66м2 , со почетна цена : 1,693,300 денари.

Дата на продажба :2021-01-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 22.01.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8590

Број на предмет: И.бр.2462/2018

Извршител :Александар Кузмановски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 87м2 , со почетна цена : 3,349,536 денари.

Дата на продажба :2021-01-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 15.01.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8589

Број на предмет: И.бр.1142/19

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 2560м2 , со почетна цена : 244,970,147 денари.

Дата на продажба :2021-01-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.01.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8588

Број на предмет: И.бр.850/2017

Извршител :Јане Митрески линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 52м2 , со почетна цена : 1,245,412 денари.

Дата на продажба :2021-01-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 22.01.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8587

Број на предмет: И.бр.1138/2013

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 132м2 , со почетна цена : 1,162,535 денари.

Дата на продажба :2021-01-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 02.12.2020 година во 9 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8586

Број на предмет: И.бр.1138/2013

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 132м2 , со почетна цена : 1,162,535 денари.

Дата на продажба :2021-01-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: Заклучок за поправање на грешки во актите на извршителот И.бр.1138/2013 од 14.12.2020 година. Продажбата ќе се одржи на ден 28.01.2021 година во 9 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8585

Број на предмет: И.бр.1138/2013

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 132м2 , со почетна цена : 1,162,535 денари.

Дата на продажба :2020-12-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 02.12.2020 година во 9 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8584

Број на предмет: И.бр.843/2015

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 72м2 , со почетна цена : 820,807 денари.

Дата на продажба :2021-01-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 28.01.2021 година во 9 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8583

Број на предмет: И.бр.1066/2019

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 58м2 , со почетна цена : 4,452,785 денари.

Дата на продажба :2021-01-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, стан и др.Продажбата ќе се одржи на ден 29.01.2021 година во 9 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8582

Број на предмет: И.бр.702/2011

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 202м2 , со почетна цена : 3,075,000 денари.

Дата на продажба :2021-01-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 28.01.2021 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8581

Број на предмет: И.бр.1607/2020

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 56м2 , со почетна цена : 3,872,409 денари.

Дата на продажба :2021-01-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 21.01.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8580

Број на предмет: И.бр.621/2018

Извршител :Васко Еленов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гевгелија

Квадратура: 107м2 , со почетна цена : 493,401 денари.

Дата на продажба :2021-01-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Недвижноста која е предмет на продажба се наоѓа во Гевгелија и Нов Дојран. Продажбата ќе се одржи на ден 21.01.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8579

Број на предмет: И.бр.299/2020

Извршител :Александар Чамоски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 62м2 , со почетна цена : 1,125,205 денари.

Дата на продажба :2021-01-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 18.01.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8578

Број на предмет: И.бр.204/15

Извршител :Драган Алексиќ линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Свети Николе

Квадратура: 1545м2 , со почетна цена : 5,491,300 денари.

Дата на продажба :2021-01-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: - земјиште, ДП. Продажбата ќе се одржи на ден 15.01.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8577

Број на предмет: И.бр.634/20

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 229м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2021-01-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 92.661,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 26.01.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8576

Број на предмет: И.бр.147/2018

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кавадарци

Квадратура: 88м2 , со почетна цена : 1,810,514 денари.

Дата на продажба :2021-01-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 14.01.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8575

Број на предмет: И.бр.1406/19

Извршител :Чедомир Личковски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Кичево

Квадратура: 3843м2 , со почетна цена : 3,304,980 денари.

Дата на продажба :2021-01-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 21.01.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8574

Број на предмет: И.бр.227/19

Извршител :Менка Мицеска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Неготино

Квадратура: 2276м2 , со почетна цена : 1,153,510 денари.

Дата на продажба :2021-01-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 28.01.2021 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8573

Број на предмет: И.бр.637/2020

Извршител :Павел Томашевски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 363м2 , со почетна цена : 544,500 денари.

Дата на продажба :2021-01-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.01.2021 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8572

Број на предмет: И.бр.726/2019

Извршител :Орце Гоцевски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 1127м2 , со почетна цена : 3,084,615 денари.

Дата на продажба :2021-01-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 22.01.2021 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8569

Број на предмет: И.бр.732/19

Извршител :Милица Николовска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 131м2 , со почетна цена : 7,380,000 денари.

Дата на продажба :2020-12-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: - повеќе ДП. Продажбата ќе се одржи на ден 28.12.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8568

Број на предмет: И.бр.2724/2018

Извршител :Весна Деловска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 397м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-12-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: - земјиште, стан. Почетна цена: 136.305,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 29.12.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8567

Број на предмет: И.бр.546/2020

Извршител :Зоран Петрески линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 4117м2 , со почетна цена : 26,483,517 денари.

Дата на продажба :2020-12-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Дополнување на Заклучок за втора усна јавна продажба И.бр.546/2020 од 09.12.2020 година. Продажбата ќе се одржи на ден 25.12.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8566

Број на предмет: И.бр.546/2020

Извршител :Зоран Петрески линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 4117м2 , со почетна цена : 26,483,517 денари.

Дата на продажба :2020-12-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: - земјиште, ДП. Продажбата ќе се одржи на ден 25.12.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8565

Број на предмет: И.бр.229/06

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1656м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-12-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 144.999,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 30.12.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8564

Број на предмет: И.бр.780/19

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 66м2 , со почетна цена : 1,693,300 денари.

Дата на продажба :2020-12-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 18.12.2020 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8563

Број на предмет: И.бр.15/20

Извршител :Благој Бањански линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Неготино

Квадратура: 389м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-12-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Почетна цена: 57.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 22.12.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8506

Број на предмет: И.бр.180/2017

Извршител :Благојче Кипровски линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 284м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-12-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 78.210,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 04.12.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8505

Број на предмет: И.бр.1446/2018

Извршител :Славица Ацовска линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 116м2 , со почетна цена : 723,814 денари.

Дата на продажба :2020-12-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Заклучок за поправање на грешки во актите на извршителот И.бр.1446/2018 од 19.11.2020 година. Продажбата ќе се одржи на ден 09.12.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8504

Број на предмет: И.бр.1081/2020

Извршител :Фанија Каламатиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 64м2 , со почетна цена : 3,813,000 денари.

Дата на продажба :2020-12-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 09.12.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8503

Број на предмет: И.бр.1392/2019

Извршител :Премтим Ќерими линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 52м2 , со почетна цена : 1,919,536 денари.

Дата на продажба :2020-12-07

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 07.12.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8502

Број на предмет: И.бр.1392/2019

Извршител :Премтим Ќерими линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 329м2 , со почетна цена : 6,151,443 денари.

Дата на продажба :2020-12-07

Повеќе за огласот...

Забелешка: - куќа, гаража, дворно место. Продажбата ќе се одржи на ден 07.12.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8501

Број на предмет: И.бр.500/2007

Извршител :Зоран Петрески линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 82м2 , со почетна цена : 3,762,041 денари.

Дата на продажба :2020-12-07

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 07.12.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8500

Број на предмет: И.бр.500/2007

Извршител :Зоран Петрески линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 98м2 , со почетна цена : 18,562,027 денари.

Дата на продажба :2020-12-07

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 07.12.2020 година во 11 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8474

Број на предмет: И.бр.15/20

Извршител :Благој Бањански линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Неготино

Квадратура: 389м2 , со почетна цена : 4,761,401 денари.

Дата на продажба :2020-11-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.11.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8473

Број на предмет: И.бр.65/20

Извршител :Музафер Хоџиќ линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 27м2 , со почетна цена : 776,499 денари.

Дата на продажба :2020-11-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: - четири ДП. Продажбата ќе се одржи на ден 23.11.2020 година во 15 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8472

Број на предмет: И.бр.65/20

Извршител :Музафер Хоџиќ линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 66м2 , со почетна цена : 1,734,000 денари.

Дата на продажба :2020-11-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: - четири ДП и две гаражи. Продажбата ќе се одржи на ден 23.11.2020 година во 14 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8471

Број на предмет: И.бр.2495/19

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 526м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-11-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП од 523 м2 и 526 м2. Почетна цена: 749.531,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 26.11.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8470

Број на предмет: И.бр.1863/19

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 70м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-12-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан од 26 м2 и 70 м2. Почетна цена: 25.728,00 евра / 66.630,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 02.12.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8469

Број на предмет: И.бр.19/20

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гевгелија

Квадратура: 2123м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-11-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 132.918,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 25.11.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8468

Број на предмет: И.бр.1581/2019

Извршител :Славица Ацовска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 117м2 , со почетна цена : 1,834,955 денари.

Дата на продажба :2020-11-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.11.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8467

Број на предмет: И.бр.136/20

Извршител :Душан Филиповиќ линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Македонски Брод

Квадратура: 1272м2 , со почетна цена : 13,459,827 денари.

Дата на продажба :2020-11-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.11.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8466

Број на предмет: И.бр.986/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 230м2 , со почетна цена : 7,869,269 денари.

Дата на продажба :2020-11-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 23.11.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8465

Број на предмет: И.бр.585/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 77м2 , со почетна цена : 3,394,734 денари.

Дата на продажба :2020-11-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 23.11.2020 година во 13 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8464

Број на предмет: И.бр.1911/2016

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 104м2 , со почетна цена : 1,562,100 денари.

Дата на продажба :2020-12-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 04.12.2020 година во 9 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8463

Број на предмет: И.бр.426/19

Извршител :Маја Гркова Караколева линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 959м2 , со почетна цена : 431,550 денари.

Дата на продажба :2020-11-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.11.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8462

Број на предмет: И.бр.247/17

Извршител :Катерина Кокина линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 582м2 , со почетна цена : 4,181,201 денари.

Дата на продажба :2020-11-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: - куќа, ДП. Продажбата ќе се одржи на ден 27.11.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8461

Број на предмет: И.бр.699/2019

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Радовиш

Квадратура: 50м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-12-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 7.734,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 02.12.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8460

Број на предмет: И.бр.617/2019

Извршител :Мики Лазаров линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 87м2 , со почетна цена : 4,734,049 денари.

Дата на продажба :2020-11-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.11.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8459

Број на предмет: И.бр.617/2019

Извршител :Мики Лазаров линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 701м2 , со почетна цена : 31,143,108 денари.

Дата на продажба :2020-11-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 25.11.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8458

Број на предмет: И.бр.154/17

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 866м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-11-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 52.826,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 19.11.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8457

Број на предмет: И.бр.153/17

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 307м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-11-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 395.408,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 19.11.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8456

Број на предмет: И.бр.333/19

Извршител :Жанета Пријевиќ линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 110м2 , со почетна цена : 5,488,480 денари.

Дата на продажба :2020-11-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 18.11.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8455

Број на предмет: И.бр.364/2020

Извршител :Благојче Кипровски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 71м2 , со почетна цена : 3,476,103 денари.

Дата на продажба :2020-11-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 20.11.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8454

Број на предмет: И.бр.321/2019

Извршител :Орце Гоцевски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Делчево

Квадратура: 557м2 , со почетна цена : 195,036 денари.

Дата на продажба :2020-11-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.11.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8453

Број на предмет: И.бр.423/2020

Извршител :Николче Диневски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 50м2 , со почетна цена : 1,906,070 денари.

Дата на продажба :2020-11-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 17.11.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8452

Број на предмет: И.бр.402/2019

Извршител :Благојче Кипровски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 42м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-11-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 30.017,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 16.11.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8451

Број на предмет: И.бр.42/2016

Извршител :Љопче Димитковска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Радовиш

Квадратура: 244м2 , со почетна цена : 825,474 денари.

Дата на продажба :2020-11-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 20.11.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8450

Број на предмет: И.бр.843/2015

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 72м2 , со почетна цена : 820,807 денари.

Дата на продажба :2020-12-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 02.12.2020 година во 9 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8449

Број на предмет: И.бр.553/2018

Извршител :Станислав Тасески линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 194м2 , со почетна цена : 3,935,588 денари.

Дата на продажба :2020-11-18

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - куќа со двор. Продажбата ќе се одржи на ден 18.11.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8448

Број на предмет: И.бр.1059/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 307м2 , со почетна цена : 2,367,422 денари.

Дата на продажба :2020-11-13

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП со дворно место. Продажбата ќе се одржи на ден 13.11.2020 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8447

Број на предмет: И.бр.79/19

Извршител :Душан Филиповиќ линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 51м2 , со почетна цена : 106,333 денари.

Дата на продажба :2020-11-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 19.11.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8446

Број на предмет: И.бр.1138/2013

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 132м2 , со почетна цена : 1,162,535 денари.

Дата на продажба :2020-12-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 02.12.2020 година во 9 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8445

Број на предмет: И.бр.847/2020

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 4582м2 , со почетна цена : 18,618,469 денари.

Дата на продажба :2020-11-13

Повеќе за огласот...

Забелешка: - хала со дворно место и земјоделско земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 13.11.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8444

Број на предмет: И.бр.1275/2017

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 2997м2 , со почетна цена : 1,476,921 денари.

Дата на продажба :2020-11-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: - продажба на повеќе катастерски парцели. Продажбата ќе се одржи на ден 25.11.2020 година, закажана од 10 часот - 11:10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8443

Број на предмет: И.бр.486/2013

Извршител :Весна Деловска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1984м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-11-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 14.697,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 18.11.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8442

Број на предмет: И.бр.294/15

Извршител :Крум Коцарев линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 91м2 , со почетна цена : 25,735,782 денари.

Дата на продажба :2020-11-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 18.11.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8441

Број на предмет: И.бр.753/2019

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 53м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-11-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 57.652,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 20.11.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8440

Број на предмет: И.бр.8/20

Извршител :Душан Филиповиќ линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 50м2 , со почетна цена : 2,520,445 денари.

Дата на продажба :2020-11-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 19.11.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8439

Број на предмет: И.бр.435/2020

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 2626м2 , со почетна цена : 125,980,326 денари.

Дата на продажба :2020-11-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 20.11.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8438

Број на предмет: И.бр.97/18

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 4858м2 , со почетна цена : 44,099,120 денари.

Дата на продажба :2020-11-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.11.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8437

Број на предмет: И.бр.299/20

Извршител :Жанета Пријевиќ линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 22м2 , со почетна цена : 446,700 денари.

Дата на продажба :2020-11-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.11.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8436

Број на предмет: И.бр.50/20

Извршител :Наташа Катова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 3007м2 , со почетна цена : 14,682,920 денари.

Дата на продажба :2020-11-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 11.11.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8435

Број на предмет: И.бр.488/18

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 118м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-11-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 90.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 19.11.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8434

Број на предмет: И.бр.8/20

Извршител :Слободанка Колоска линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 96м2 , со почетна цена : 9,371,468 денари.

Дата на продажба :2020-11-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 20.11.2020 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8433

Број на предмет: И.бр.645/2019

Извршител :Орце Гоцевски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Виница

Квадратура: 1044м2 , со почетна цена : 790,091 денари.

Дата на продажба :2020-11-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 12.11.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8432

Број на предмет: И.бр.497/19

Извршител :Милица Николовска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 59м2 , со почетна цена : 2,305,881 денари.

Дата на продажба :2020-11-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 11.11.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8431

Број на предмет: И.бр.676/2019

Извршител :Јадранка Антовска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 96м2 , со почетна цена : 5,235,658 денари.

Дата на продажба :2020-11-06

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 06.11.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8430

Број на предмет: И.бр.95/20

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 27м2 , со почетна цена : 592,913 денари.

Дата на продажба :2020-11-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 18.11.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8429

Број на предмет: И.бр.1050/2015

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 22м2 , со почетна цена : 743,822 денари.

Дата на продажба :2020-11-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.11.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8428

Број на предмет: И.бр.647/2019

Извршител :Горан Манојлов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 3416м2 , со почетна цена : 25,801,380 денари.

Дата на продажба :2020-11-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: - магацин, хала и др.Продажбата ќе се одржи на ден 09.11.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8427

Број на предмет: И.бр.1081/2020

Извршител :Фанија Каламатиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 64м2 , со почетна цена : 3,813,000 денари.

Дата на продажба :2020-11-13

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 13.11.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8426

Број на предмет: И.бр.333/20

Извршител :Данче Попчотрова – Ѓеоргиева линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Радовиш

Квадратура: 848м2 , со почетна цена : 2,713,600 денари.

Дата на продажба :2020-11-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 19.11.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8425

Број на предмет: И.бр.1086/13

Извршител :Данче Попчотрова – Ѓеоргиева линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 514м2 , со почетна цена : 360,700 денари.

Дата на продажба :2020-11-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 17.11.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8424

Број на предмет: И.бр.302/2018

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 55м2 , со почетна цена : 1,468,436 денари.

Дата на продажба :2020-11-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 09.11.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8423

Број на предмет: И.бр.19/19

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Кичево

Квадратура: 127м2 , со почетна цена : 1,779,344 денари.

Дата на продажба :2020-11-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 12.11.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8422

Број на предмет: И.бр.1471/2020

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 769м2 , со почетна цена : 9,464,630 денари.

Дата на продажба :2020-11-06

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 06.11.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8421

Број на предмет: И.бр.1813/2012

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1052м2 , со почетна цена : 10,382,941 денари.

Дата на продажба :2020-11-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште, гаража. Продажбата ќе се одржи на ден 12.11.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8420

Број на предмет: И.бр.1446/2018

Извршител :Славица Ацовска линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 116м2 , со почетна цена : 1,085,721 денари.

Дата на продажба :2020-11-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.11.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8419

Број на предмет: И.бр.1142/19

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Тип на недвижност :Гаража

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 2560м2 , со почетна цена : 244,970,147 денари.

Дата на продажба :2020-11-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Исправка на оглас. Продажбата ќе се одржи на ден 10.11.2020 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8418

Број на предмет: И.бр.1141/19

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Тип на недвижност :Гаража

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 2560м2 , со почетна цена : 27,218,905 денари.

Дата на продажба :2020-11-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Исправка на оглас. Продажбата ќе се одржи на ден 10.11.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8417

Број на предмет: И.бр.180/2017

Извршител :Благојче Кипровски линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 284м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-11-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: - куќа/ дворно место. Почетна цена: 111.729,00 евра/ 80.813,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 05.11.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8416

Број на предмет: И.бр.400/17

Извршител :Данче Попчотрова – Ѓеоргиева линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 136м2 , со почетна цена : 4,470,945 денари.

Дата на продажба :2020-11-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.11.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8415

Број на предмет: И.бр.17/2020

Извршител :Павел Томашевски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 12м2 , со почетна цена : 169,309 денари.

Дата на продажба :2020-11-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 12.11.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8414

Број на предмет: И.бр.2664/2019

Извршител :Весна Деловска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 44м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-11-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 44.065,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 09.11.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8413

Број на предмет: И.бр.808/17

Извршител :Катерина Кокина линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Штип

Квадратура: 58м2 , со почетна цена : 1,663,657 денари.

Дата на продажба :2020-11-06

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 06.11.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8412

Број на предмет: И.бр.2131/2018

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 1175м2 , со почетна цена : 12,009,762 денари.

Дата на продажба :2020-11-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште и др. Продажбата ќе се одржи на ден 12.11.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8411

Број на предмет: И.бр.1142/19

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Тип на недвижност :Гаража

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 2560м2 , со почетна цена : 244,970,147 денари.

Дата на продажба :2020-11-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: - дел од катна гаража. Продажбата ќе се одржи на ден 10.11.2020 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8410

Број на предмет: И.бр.1141/19

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Тип на недвижност :Гаража

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 2560м2 , со почетна цена : 27,218,905 денари.

Дата на продажба :2020-11-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: - дел од катна гаража. Продажбата ќе се одржи на ден 10.11.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8409

Број на предмет: И.бр.827/2019

Извршител :Ванчо Марковски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 28м2 , со почетна цена : 3,158,060 денари.

Дата на продажба :2020-11-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.11.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8408

Број на предмет: И.бр.207/2014

Извршител :Благојче Кипровски линк...

Тип на недвижност :Гаража

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 175м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-11-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: - повеќе гаражи. Почетна цена: 37.520,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 04.11.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8407

Број на предмет: И.бр.151/2017

Извршител :Васко Еленов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Неготино

Квадратура: 33м2 , со почетна цена : 973,743 денари.

Дата на продажба :2020-11-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 05.11.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8406

Број на предмет: И.бр.19/20

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гевгелија

Квадратура: 2123м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-11-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: - земјиште, ДП. Почетна цена: 132.918,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 03.11.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8405

Број на предмет: И.бр.1766/19

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 340м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-11-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: Тип на недвижен имот: земјиште, ДП. Почетна цена: 61.610,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 04.11.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8404

Број на предмет: И.бр.869/19

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1702м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-11-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: Тип на недвижен имот: стан, земјиште, гаража. Почетна цена: 44.522,15 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 03.11.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8403

Број на предмет: И.бр.227/11

Извршител :Антонио Коштанов линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 13668м2 , со почетна цена : 2,352,130 денари.

Дата на продажба :2020-11-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: нива од 13668 м2- 2.352.130,00 денари нива од 1944 м2- 330.480,00 денари нива од 6907м2-1.121.820,00 денари Продажбата ќе се одржи на ден 11.11.2020 година во 10:30 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8402

Број на предмет: И.бр.746/2014

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 101м2 , со почетна цена : 3,365,262 денари.

Дата на продажба :2020-11-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: стан 66 м2 со мансарда 35 м2 Продажбата ќе се одржи на ден 05.11.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8401

Број на предмет: И.бр.143/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 1520м2 , со почетна цена : 212,839 денари.

Дата на продажба :2020-10-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 29.10.2020 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8400

Број на предмет: И.бр.142/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 9073м2 , со почетна цена : 341,241 денари.

Дата на продажба :2020-10-29

Забелешка: нива 2323 м2- 108.407,00 денари нива 1920 м2- 89.600,00 денари нива 1312 м2- 87.467,00 денари нива 1195 м2-55.767,00 денари Продажбата ќе се одржи на ден 29.10.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8399

Број на предмет: И.бр.1282/2016

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 153м2 , со почетна цена : 997,238 денари.

Дата на продажба :2020-10-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: куќа со дворно место Продажбата ќе се одржи на ден 29.10.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8398

Број на предмет: И.бр.210/16

Извршител :Славица Крстевска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 124м2 , со почетна цена : 5,086,666 денари.

Дата на продажба :2020-11-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: стан 124 м2 пп 26 м2 пп 2 м2 Продажбата ќе се одржи на ден 02.11.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8397

Број на предмет: И.бр.930/2019

Извршител :Николче Диневски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 56м2 , со почетна цена : 1,771,119 денари.

Дата на продажба :2020-11-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: стан 56 м2, пп 4 м2, тераси, лоѓии и балкони 10 м2 Продажбата ќе се одржи на ден 04.11.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8396

Број на предмет: И.бр.6427/19

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 110м2 , со почетна цена : 4,440,000 денари.

Дата на продажба :2020-11-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8395

Број на предмет: И.бр.26/11

Извршител :Менка Мицеска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 3625м2 , со почетна цена : 143,480 денари.

Дата на продажба :2020-11-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8394

Број на предмет: И.бр.411/20

Извршител :Јане Митрески линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 61м2 , со почетна цена : 3,787,943 денари.

Дата на продажба :2020-10-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8393

Број на предмет: И.бр.412/20

Извршител :Јане Митрески линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 40м2 , со почетна цена : 2,898,320 денари.

Дата на продажба :2020-10-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8392

Број на предмет: И.бр.412/20

Извршител :Јане Митрески линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 40м2 , со почетна цена : 2,898,320 денари.

Дата на продажба :2020-10-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8391

Број на предмет: И.бр.15/20

Извршител :Павел Томашевски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 105м2 , со почетна цена : 8,548,992 денари.

Дата на продажба :2020-11-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8390

Број на предмет: И.бр.15/20

Извршител :Павел Томашевски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 105м2 , со почетна цена : 8,548,992 денари.

Дата на продажба :2020-11-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8389

Број на предмет: И.бр.2070/12

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 79м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-11-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8388

Број на предмет: И.бр.224/20

Извршител :Џемајљи Арифи линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 1831м2 , со почетна цена : 6,408,500 денари.

Дата на продажба :2020-10-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8387

Број на предмет: И.бр.1234/19

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 72м2 , со почетна цена : 1,415,484 денари.

Дата на продажба :2020-10-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8386

Број на предмет: И.бр.2663/2018

Извршител :Весна Деловска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 2871м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-10-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: 1.389.264 евра во денарска противредност. Деловните простории кои се продаваат со поединечни износи на продажба се детално претставени во прикачениот документ. Продажбата ќе се одржи на ден 27.10.2020 година во 09 часот во канцелариите на извршителот.

Бројна Оглас : 8385

Број на предмет: И.бр.565/19

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 66м2 , со почетна цена : 3,824,780 денари.

Дата на продажба :2020-11-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8384

Број на предмет: И.бр.1710/18

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 17м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-10-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8383

Број на предмет: И.бр.403/19

Извршител :Орце Гоцевски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 103м2 , со почетна цена : 1,790,739 денари.

Дата на продажба :2020-10-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8382

Број на предмет: И.бр.48/20

Извршител :Наташа Катова линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 26м2 , со почетна цена : 2,163,139 денари.

Дата на продажба :2020-11-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8381

Број на предмет: И.бр.48/20

Извршител :Наташа Катова линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 26м2 , со почетна цена : 2,163,139 денари.

Дата на продажба :2020-11-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8380

Број на предмет: И.бр.627/18

Извршител :Ангел Костадиновски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Неготино

Квадратура: 64м2 , со почетна цена : 1,191,501 денари.

Дата на продажба :2020-10-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8379

Број на предмет: И.бр.44/18

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 107м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-10-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8378

Број на предмет: И.бр.416/19

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 0м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-10-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8377

Број на предмет: И.бр.283/19

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 9558м2 , со почетна цена : 344,088 денари.

Дата на продажба :2020-10-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8376

Број на предмет: И.бр.185/20

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 79м2 , со почетна цена : 3,195,096 денари.

Дата на продажба :2020-10-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8375

Број на предмет: И.бр.1253/19

Извршител :Горан Манојлов линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 88м2 , со почетна цена : 2,231,103 денари.

Дата на продажба :2020-10-26

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8374

Број на предмет: И.бр.1050/18

Извршител :Горан Манојлов линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 148м2 , со почетна цена : 1,927,524 денари.

Дата на продажба :2020-10-26

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8373

Број на предмет: И.бр.1608/10

Извршител :Златко Пејовски линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 370м2 , со почетна цена : 6,263,540 денари.

Дата на продажба :2020-10-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 20.10.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот

Бројна Оглас : 8372

Број на предмет: И.бр.998/18

Извршител :Горан Манојлов линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Берово

Квадратура: 259м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-10-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8371

Број на предмет: И.бр.1119/19

Извршител :Џемајљи Арифи линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 211м2 , со почетна цена : 2,335,306 денари.

Дата на продажба :2020-10-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8370

Број на предмет: И.бр.714/19

Извршител :Благој Бањански линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Неготино

Квадратура: 2318.32м2 , со почетна цена : 100,447 денари.

Дата на продажба :2020-10-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8369

Број на предмет: И.бр.692/16

Извршител :Зоран Петрески линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 391м2 , со почетна цена : 26,538,234 денари.

Дата на продажба :2020-10-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8368

Број на предмет: И.бр.2083/11

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 372м2 , со почетна цена : 3,579,305 денари.

Дата на продажба :2020-10-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8367

Број на предмет: И.бр.252/20

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 255м2 , со почетна цена : 15,475,721 денари.

Дата на продажба :2020-10-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8365

Број на предмет: И.бр.402/19

Извршител :Благојче Кипровски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 52м2 , со почетна цена : 257,568,150 денари.

Дата на продажба :2020-10-27

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8364

Број на предмет: И.бр.65/20

Извршител :Музафер Хоџиќ линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 0м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-10-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8363

Број на предмет: И.бр.65/20

Извршител :Музафер Хоџиќ линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 0м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-10-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8362

Број на предмет: И.бр.65/20

Извршител :Музафер Хоџиќ линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 0м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-10-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8361

Број на предмет: И.бр.65/20

Извршител :Музафер Хоџиќ линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Пробиштип

Квадратура: 53м2 , со почетна цена : 580,068 денари.

Дата на продажба :2020-10-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8360

Број на предмет: И.бр.01/16

Извршител :Весна Деловска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 0м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-10-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: Цена-202.822 евра

Бројна Оглас : 8359

Број на предмет: И.бр.235/13

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 0м2 , со почетна цена : 122,005 денари.

Дата на продажба :2020-10-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8358

Број на предмет: И.бр.23/20

Извршител :Александар Чамоски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Радовиш

Квадратура: 85м2 , со почетна цена : 801,550 денари.

Дата на продажба :2020-10-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8357

Број на предмет: И.бр.1548/17

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 47м2 , со почетна цена : 1,330,000 денари.

Дата на продажба :2020-10-21

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8355

Број на предмет: И.бр.958/18

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 79м2 , со почетна цена : 2,838,600 денари.

Дата на продажба :2020-10-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 8354

Број на предмет: И.бр.274/20

Извршител :Игор Ромевски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 71м2 , со почетна цена : 2,414,000 денари.

Дата на продажба :2020-10-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 28.10.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8353

Број на предмет: И.бр.95/20

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 27м2 , со почетна цена : 889,369 денари.

Дата на продажба :2020-10-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 20.10.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8352

Број на предмет: И.бр.267/2019

Извршител :Станислав Тасески линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 101м2 , со почетна цена : 4,383,413 денари.

Дата на продажба :2020-10-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Стан и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 21.10.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8351

Број на предмет: И.бр.66/2020

Извршител :Николче Диневски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Ресен

Квадратура: 148м2 , со почетна цена : 3,350,000 денари.

Дата на продажба :2020-10-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 16.10.2020 година во 16 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8350

Број на предмет: И.бр.321/2019

Извршител :Орце Гоцевски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Делчево

Квадратура: 557м2 , со почетна цена : 292,553 денари.

Дата на продажба :2020-10-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 30.10.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8349

Број на предмет: И.бр.645/2019

Извршител :Орце Гоцевски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Виница

Квадратура: 1044м2 , со почетна цена : 790,091 денари.

Дата на продажба :2020-10-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.10.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8348

Број на предмет: И.бр.299/20

Извршител :Жанета Пријевиќ линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 22м2 , со почетна цена : 670,043 денари.

Дата на продажба :2020-10-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 19.10.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8347

Број на предмет: И.бр.712/19

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 749м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-10-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште, др. Почетната цена на недвижноста изнесува 55.775,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 19.10.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8346

Број на предмет: И.бр.8/20

Извршител :Душан Филиповиќ линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 50м2 , со почетна цена : 2,520,445 денари.

Дата на продажба :2020-10-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 22.10.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8345

Број на предмет: И.бр.1946/19

Извршител :Милица Николовска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 59м2 , со почетна цена : 2,305,881 денари.

Дата на продажба :2020-10-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 22.10.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8344

Број на предмет: И.бр.1946/2018

Извршител :Моника Муча линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 2392м2 , со почетна цена : 9,290,715 денари.

Дата на продажба :2020-10-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 14.10.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8343

Број на предмет: И.бр.1947/2018

Извршител :Моника Муча линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 373м2 , со почетна цена : 30,187,365 денари.

Дата на продажба :2020-10-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 14.10.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8342

Број на предмет: И.бр.221/2016

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 2367м2 , со почетна цена : 485,235 денари.

Дата на продажба :2020-10-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 28.10.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8341

Број на предмет: И.бр.1194/2019

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 171м2 , со почетна цена : 85,500 денари.

Дата на продажба :2020-10-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 29.10.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8340

Број на предмет: И.бр.208/16

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 132м2 , со почетна цена : 3,283,916 денари.

Дата на продажба :2020-10-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.10.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8339

Број на предмет: И.бр.6427/2019

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 670м2 , со почетна цена : 7,000,000 денари.

Дата на продажба :2020-10-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, гаража, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 22.10.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8338

Број на предмет: И.бр.6427/2019

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 7000м2 , со почетна цена : 6,200,000 денари.

Дата на продажба :2020-10-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 22.10.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8337

Број на предмет: И.бр.1059/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 307м2 , со почетна цена : 3,551,133 денари.

Дата на продажба :2020-10-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 16.10.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8336

Број на предмет: И.бр.1435/19

Извршител :Крум Коцарев линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 58м2 , со почетна цена : 3,230,718 денари.

Дата на продажба :2020-10-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 15.10.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8335

Број на предмет: И.бр.267/19

Извршител :Методија Костадинов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 415м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-10-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетната цена на недвижноста изнесува 90.199,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 21.10.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8334

Број на предмет: И.бр.613/19

Извршител :Борис Пљаков линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 38м2 , со почетна цена : 733,596 денари.

Дата на продажба :2020-10-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 22.10.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8333

Број на предмет: И.бр.617/2019

Извршител :Мики Лазаров линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 87м2 , со почетна цена : 5,260,054 денари.

Дата на продажба :2020-10-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 27.10.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8332

Број на предмет: И.бр.154/17

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 866м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-10-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетната цена на недвижноста изнесува 52.826,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 21.10.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8331

Број на предмет: И.бр.153/17

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 307м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-10-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетната цена на недвижноста изнесува 395.408,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 21.10.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8330

Број на предмет: И.бр.19/19

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Кичево

Квадратура: 127м2 , со почетна цена : 2,553,892 денари.

Дата на продажба :2020-10-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 14.10.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8329

Број на предмет: И.бр.633/15

Извршител :Милица Николовска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 631м2 , со почетна цена : 155,226 денари.

Дата на продажба :2020-10-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 15.10.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8328

Број на предмет: И.бр.210/16

Извршител :Славица Крстевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 322м2 , со почетна цена : 7,629,998 денари.

Дата на продажба :2020-10-13

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 13.10.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8327

Број на предмет: И.бр.3786/2012

Извршител :Весна Деловска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 50м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-10-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетната цена на недвижноста изнесува 29.567,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 14.10.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8326

Број на предмет: И.бр.486/2013

Извршител :Весна Деловска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1984м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-10-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетната цена на недвижноста изнесува 22.044,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 22.10.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8325

Број на предмет: И.бр.1081/2020

Извршител :Фанија Каламатиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 64м2 , со почетна цена : 4,042,841 денари.

Дата на продажба :2020-10-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.10.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8324

Број на предмет: И.бр.488/18

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 118м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-10-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетната цена на недвижноста изнесува 90.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 21.10.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8323

Број на предмет: И.бр.1392/2019

Извршител :Премтим Ќерими линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 52м2 , со почетна цена : 5,664,401 денари.

Дата на продажба :2020-10-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 05.10.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8322

Број на предмет: И.бр.2031/19

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 2004м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-10-13

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Почетната цена на недвижноста изнесува 83.100,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 13.10.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8321

Број на предмет: И.бр.13/2020

Извршител :Јадранка Антовска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 33м2 , со почетна цена : 3,065,898 денари.

Дата на продажба :2020-10-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 12.10.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8320

Број на предмет: И.бр.21/20

Извршител :Музафер Хоџиќ линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 2144м2 , со почетна цена : 986,400 денари.

Дата на продажба :2020-09-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 30.09.2020 година во 14 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8319

Број на предмет: И.бр.370/20

Извршител :Томислав Џумеркоски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 18м2 , со почетна цена : 2,961,600 денари.

Дата на продажба :2020-10-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 21.10.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8318

Број на предмет: И.бр.1132/19

Извршител :Драган Алексиќ линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 56м2 , со почетна цена : 1,943,154 денари.

Дата на продажба :2020-10-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 09.10.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8317

Број на предмет: И.бр.753/2019

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 508м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-10-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетната цена на недвижноста изнесува 57.652,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 21.10.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8316

Број на предмет: И.бр.4534/2019

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 3784м2 , со почетна цена : 349,074 денари.

Дата на продажба :2020-10-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 15.10.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8315

Број на предмет: И.бр.666/19

Извршител :Магдалена Симовска Давидовиќ линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 76м2 , со почетна цена : 4,316,272 денари.

Дата на продажба :2020-10-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 20.10.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8314

Број на предмет: И.бр.986/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 230м2 , со почетна цена : 7,869,269 денари.

Дата на продажба :2020-10-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 09.10.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8313

Број на предмет: И.бр.1663/16

Извршител :Ангел Костадиновски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кавадарци

Квадратура: 496м2 , со почетна цена : 4,141,697 денари.

Дата на продажба :2020-10-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 09.10.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8312

Број на предмет: И.бр.930/2019

Извршител :Николче Диневски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 1260м2 , со почетна цена : 2,656,679 денари.

Дата на продажба :2020-10-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Заклучок за поправање на грешки во актите на извршителот И.бр.930/2019 од 21.09.2020 година. Продажбата ќе се одржи на ден 08.10.2020 година во 16 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8311

Број на предмет: И.бр.930/2019

Извршител :Николче Диневски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 1260м2 , со почетна цена : 2,656,679 денари.

Дата на продажба :2020-10-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: – стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 08.10.2020 година во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8310

Број на предмет: И.бр.362/2019

Извршител :Златко Пејовски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 694м2 , со почетна цена : 11,958,279 денари.

Дата на продажба :2020-10-07

Повеќе за огласот...

Забелешка: – помошни простории, гаража (гаражни места), згради во останато стопанство и деловен простор. Продажбата ќе се одржи на ден 07.10.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8309

Број на предмет: И.бр.136/2017

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 79м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-09-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Заклучок за поправање на грешки во актите на извршителот И.бр.136/2017 од 21.09.2020 година. Почетната цена на недвижноста изнесува 46.412,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 24.09.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8308

Број на предмет: И.бр.1471/19

Извршител :Катерина Кокина линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 2650м2 , со почетна цена : 23,210,000 денари.

Дата на продажба :2020-10-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Тип на недвижен имот: земјиште, стан, ДП и др. Продажбата ќе се одржи на ден 09.10.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8307

Број на предмет: И.бр.896/11

Извршител :Лазар Петровски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Крива Паланка

Квадратура: 4985м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-10-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетната цена на недвижноста изнесува 477.597,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 16.10.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8306

Број на предмет: И.бр.25/18

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 153м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-10-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетната вредност на недвижноста изнесува 3.699.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 08.10.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8305

Број на предмет: И.бр.495/18

Извршител :Даница Страчкова линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 57м2 , со почетна цена : 5,695,128 денари.

Дата на продажба :2020-10-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Стан 54 м2 со ПП 4 м2 Стан 60 м2 со ПП 5 м2 Продажбата ќе се одржи на ден 09.10.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8304

Број на предмет: И.бр.478/18

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 243м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-10-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Куќа од 263 м2 на два ката со пп и ДП од 279 м2 Почетната вредност на недвижноста изнесува 193.173.34 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 14.10.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8303

Број на предмет: И.бр.178/2015

Извршител :Александар Кузмановски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 99м2 , со почетна цена : 2,552,441 денари.

Дата на продажба :2020-10-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: 1/2 од ДП 99 м2 со почетна цена од 2.552.441,00 ден 1/2 од ДП 115 м2 со почетна цена од 2.348.941,00 ден 1/2 од СТ 48 м2 со почетна цена од 615.067,00 ден 1/2 од СТ 48 м2 со почетна цена од 615.074,00 ден 1/2 од П со почетна цена од 679.271,00 ден Продажбата ќе се одржи на ден 08.10.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8302

Број на предмет: И.бр.1471/2020

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 377м2 , со почетна цена : 30,374,052 денари.

Дата на продажба :2020-10-07

Повеќе за огласот...

Забелешка: СТ-125 м2 со пп- почетна вредност 10.045.735,00 денари СТ-126 м2 со пп- почетна вредност 10.335.763,00 денари СТ-126 м2 со пп-почетна вредност 9.992.554,00 денари Продажбата ќе се одржи на ден 07.10.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8301

Број на предмет: И.бр.901/20

Извршител :Роза Родиќ линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 437м2 , со почетна цена : 10,921,170 денари.

Дата на продажба :2020-10-06

Повеќе за огласот...

Забелешка: ДП 217 м2 ДП 220 м2 Продажбата ќе се одржи на ден 06.10.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8300

Број на предмет: И.бр.6427/2019

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 96м2 , со почетна цена : 6,452,125 денари.

Дата на продажба :2020-10-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: Стан 87 м2 и пп (тераса) 23 м2 Стан 92 м2 Продажбата ќе се одржи на ден 08.10.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8299

Број на предмет: И.бр.627/2019

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1114м2 , со почетна цена : 821,262 денари.

Дата на продажба :2020-10-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Нива 1104 м2 и пасиште 10 м2 Продажбата ќе се одржи на ден 09.10.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8298

Број на предмет: И.бр.627/2019

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 40м2 , со почетна цена : 1,568,037 денари.

Дата на продажба :2020-10-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 09.10.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8297

Број на предмет: И.бр.676/2019

Извршител :Јадранка Антовска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 97м2 , со почетна цена : 5,767,101 денари.

Дата на продажба :2020-10-07

Повеќе за огласот...

Забелешка: стан и помошни простории- сосопственост Продажбата ќе се одржи на ден 07.10.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8296

Број на предмет: И.бр.50/20

Извршител :Наташа Катова линк...

Тип на недвижност :Гаража

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 2558м2 , со почетна цена : 22,024,380 денари.

Дата на продажба :2020-10-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Катна гаража Продажбата ќе се одржи на ден 15.10.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8295

Број на предмет: И.бр.135/2020

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Ресен

Квадратура: 23056м2 , со почетна цена : 713,274 денари.

Дата на продажба :2020-10-07

Повеќе за огласот...

Забелешка: Парцелите се изразени како индивидуални целини со засебни цени во прикачениот фајл. Продажбата ќе се одржи на ден 07.10.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8294

Број на предмет: И.бр.422/19

Извршител :Менка Мицеска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 1524м2 , со почетна цена : 53,589,107 денари.

Дата на продажба :2020-10-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Деловен простор и земјиште Почетната вредност на недвижноста како целина изнесува 858.613,43 евра или во денарска противвредност износ од 53.589.107,00 денари. Продажбата ќе се одржи на ден 15.10.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8293

Број на предмет: И.бр.206/12

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 9944м2 , со почетна цена : 149,867,999 денари.

Дата на продажба :2020-10-06

Повеќе за огласот...

Забелешка: Деловен простор и земјиште ГЗ ГИЗ- 19,206 м2 ГЗ ЗПЗ 1- 109 м2 ГЗ ЗПЗ 2- 13 м2 ГЗ ЗПЗ 3- 7329 м2 ГЗ ЗПЗ 4- 252 м2 ГЗ ЗПЗ 5- 304 м2 ГЗ ЗПЗ 6- 312 м2 ГЗ ЗПЗ 7- 236 м2 ГЗ ЗПЗ 8- 1352 м2 ГЗ ЗПЗ 9- 135 м2 Почетната вредност на недвижноста изнесува 2.436.878 евра или во денарска противвредност износ од 149.867.999,00 денари. Продажбата ќе се одржи на ден 06.10.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8292

Број на предмет: И.бр.2021/18

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 71м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-10-07

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена во износ од 34.345,54 евра во денарска противвредност на ден на продажба. Продажбата ќе се одржи на ден 07.10.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8291

Број на предмет: И.бр.431/2014

Извршител :Орце Гоцевски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Делчево

Квадратура: 711м2 , со почетна цена : 1,322,749 денари.

Дата на продажба :2020-09-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: -ЗПЗ 54,93 м2 -ЗПЗ 701,34 м2 -ГИЗ 1931,09 м2 и ДП во вкупна површина од 711 м2 Продажбата ќе се одржи на ден 17.09.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот

Бројна Оглас : 8290

Број на предмет: И.бр.808/17

Извршител :Катерина Кокина линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Штип

Квадратура: 58м2 , со почетна цена : 2,495,486 денари.

Дата на продажба :2020-10-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Стан со помошни простории Продажбата ќе се одржи на ден 09.10.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот

Бројна Оглас : 8289

Број на предмет: И.бр.74/2020

Извршител :Сашо Ѓоргиев линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Свети Николе

Квадратура: 49м2 , со почетна цена : 228,600 денари.

Дата на продажба :2020-10-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 05.10.2020 година во 12 часот канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8288

Број на предмет: И.бр.1218/2016

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 56м2 , со почетна цена : 2,743,269 денари.

Дата на продажба :2020-10-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: Стан, подрум и помошни простории -Продажбата ќе се одржи на ден 19.10.2020 година во 10 часот канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8287

Број на предмет: И.бр.302/2018

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 55м2 , со почетна цена : 1,631,595 денари.

Дата на продажба :2020-10-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Стан 55 м2 и тераса 5 м2 -Продажбата ќе се одржи на ден 09.10.2020 година во 10 часот канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8286

Број на предмет: И.бр.627/18

Извршител :Ангел Костадиновски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Неготино

Квадратура: 25м2 , со почетна цена : 1,368,621 денари.

Дата на продажба :2020-09-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Станови со пп Продажбата ќе се одржи на ден 30.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8285

Број на предмет: И.бр.627/18

Извршител :Ангел Костадиновски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Неготино

Квадратура: 64м2 , со почетна цена : 3,218,654 денари.

Дата на продажба :2020-09-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Стан,тераса и помошни простории и Земјиште-16.385,00 м2 Продажбата ќе се одржи на ден 30.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8284

Број на предмет: И.бр.5/2019

Извршител :Павел Томашевски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 39м2 , со почетна цена : 2,583,000 денари.

Дата на продажба :2020-10-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Стан со балкон Продажбата ќе се одржи на ден 09.10.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8283

Број на предмет: И.бр.233/18

Извршител :Душан Филиповиќ линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 121м2 , со почетна цена : 4,024,000 денари.

Дата на продажба :2020-10-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 01.10.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8282

Број на предмет: И.бр.274/20

Извршител :Игор Ромевски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 71м2 , со почетна цена : 2,900,745 денари.

Дата на продажба :2020-09-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Стан, подрум, помошни простории Продажбата ќе се одржи на ден 29.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8281

Број на предмет: И.бр.681/16

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 4482м2 , со почетна цена : 4,671,541 денари.

Дата на продажба :2020-09-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Земјиште -пасишта- 3.609 м2 со почетна цена од 3.329.303,00 ден Земјиште-пасишта- 873 м2 со почетна цена од 1.342.238,00 денари Продажбата ќе се одржи на ден 29.09.2020 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8280

Број на предмет: И.бр.422/16

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 57м2 , со почетна цена : 2,096,812 денари.

Дата на продажба :2020-09-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8279

Број на предмет: И.бр.135/20

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Ресен

Квадратура: 24010м2 , со почетна цена : 1,069,944 денари.

Дата на продажба :2020-09-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 11.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8278

Број на предмет: И.бр.10/19

Извршител :Менка Мицеска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 344м2 , со почетна цена : 14,504,867 денари.

Дата на продажба :2020-10-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: Деловен простор, помошни простории, ходник и скали. Продажбата ќе се одржи на ден 01.10.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8277

Број на предмет: И.бр.683/2017

Извршител :Јане Митрески линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 1867м2 , со почетна цена : 76,008,324 денари.

Дата на продажба :2020-10-07

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 07.10.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8276

Број на предмет: И.бр.954/18

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 3860м2 , со почетна цена : 135,100 денари.

Дата на продажба :2020-09-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 25.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8275

Број на предмет: И.бр.714/19

Извршител :Благој Бањански линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Неготино

Квадратура: 22390м2 , со почетна цена : 1,192,108 денари.

Дата на продажба :2020-09-25

Повеќе за огласот...

Забелешка:  Продажбата ќе се одржи на ден 25.09.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8274

Број на предмет: И.бр.769/2010

Извршител :Лазар Петровски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 26м2 , со почетна цена : 309,244 денари.

Дата на продажба :2020-10-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 01.10.2020 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8273

Број на предмет: И.бр.66/2020

Извршител :Николче Диневски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Ресен

Квадратура: 118м2 , со почетна цена : 4,761,851 денари.

Дата на продажба :2020-09-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: Деловен простор, подрум и земјиште Продажбата ќе се одржи на ден 18.09.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8272

Број на предмет: И.бр.180/2017

Извршител :Благојче Кипровски линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 155м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-09-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: -Куќа со вкупна квадратура од 155 м2 во вредност од 111.729,00 евра во денарска противвредност на ден на продажба -1/2 сосопственост од земјште во вкупна површина од 567 м2 во вредност од 80.183,00 евра во денарска противиреднсот на ден на продажба Продажбата ќе се одржи на ден 23.09.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8271

Број на предмет: И.бр.465/11

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 67м2 , со почетна цена : 2,152,500 денари.

Дата на продажба :2020-09-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: стан и подрум Продажбата ќе се одржи на ден 22.09.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8270

Број на предмет: И.бр.8/20

Извршител :Слободанка Колоска линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 82м2 , со почетна цена : 9,371,468 денари.

Дата на продажба :2020-09-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: Семејна куќа во вкупна квадратура од 243 м2 и земјиште во вкупна квадратура од 115 м2 Продажбата ќе се одржи на ден 24.09.2020 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8269

Број на предмет: И.бр.329/2020

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 77м2 , со почетна цена : 4,893,401 денари.

Дата на продажба :2020-09-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Стан и помошни простории. Продажбата ќе се одржи на ден 25.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8268

Број на предмет: И.бр.235/13

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 2197м2 , со почетна цена : 183,008 денари.

Дата на продажба :2020-09-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: 1/2 сосопственост од земјиште од 307 м2 и 2167 м2 и 1/4 сосопственост од земјиште од 2197м2 и 1596 м2 Продажбата ќе се одржи на ден 23.09.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8267

Број на предмет: И.бр.23/2020

Извршител :Александар Чамоски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Радовиш

Квадратура: 85м2 , со почетна цена : 1,202,325 денари.

Дата на продажба :2020-09-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 21.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8266

Број на предмет: И.бр.136/2017

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 79м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-09-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: 46.412,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 24.09.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8265

Број на предмет: И.бр.249/2020

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 124м2 , со почетна цена : 2,186,776 денари.

Дата на продажба :2020-09-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Земјиште од 1986 м2 и стан од 124 м2. Продажбата ќе се одржи на ден 30.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8264

Број на предмет: И.бр.1821/2019

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 27м2 , со почетна цена : 1,639,437 денари.

Дата на продажба :2020-09-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Земјиште од 45м2; 69 м2 и 72 м2 и куќа. Продажбата ќе се одржи на ден 30.09.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8263

Број на предмет: И.бр.179/20

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 115м2 , со почетна цена : 225,301 денари.

Дата на продажба :2020-09-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: земјиште и куќа 2/40 сосопственички дела Продажбата ќе се одржи на ден 22.09.2020 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8261

Број на предмет: И.бр.276/13

Извршител :Ангел Костадиновски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Кавадарци

Квадратура: 108м2 , со почетна цена : 1,338,492 денари.

Дата на продажба :2020-10-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: стан и гаража Продажбата ќе се одржи на ден 01.10.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8260

Број на предмет: И.бр.01/2016

Извршител :Весна Деловска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 507м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-09-30

Повеќе за огласот...

Забелешка:  304.233,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 30.09.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8259

Број на предмет: И.бр.2/2010

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 2368м2 , со почетна цена : 189,440 денари.

Дата на продажба :2020-09-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 21.09.2020 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8258

Број на предмет: И.бр.869/19

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 61м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-09-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 52.379,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 24.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8257

Број на предмет: И.бр.6427/2019

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 110м2 , со почетна цена : 8,724,965 денари.

Дата на продажба :2020-09-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: стан, гаража,земјиште под зграда Продажбата ќе се одржи на ден 24.09.2020 година, во 12.00 часот во канцеларијата на извршителот

Бројна Оглас : 8256

Број на предмет: И.бр.6427/2019

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 7000м2 , со почетна цена : 8,637,300 денари.

Дата на продажба :2020-09-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: Нива Продажбата ќе се одржи на ден 23.09.2020 година, во 12.00 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8255

Број на предмет: И.бр.2/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 43м2 , со почетна цена : 1,968,000 денари.

Дата на продажба :2020-09-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: Деловен простор и земјиште Продажбата ќе се одржи на ден 18.09.2020 година, во 12.00 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8252

Број на предмет: И.бр.1548/2017

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 44м2 , со почетна цена : 1,731,316 денари.

Дата на продажба :2020-09-22

Повеќе за огласот...

Забелешка:  Продажбата ќе се одржи на ден 22.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8251

Број на предмет: И.бр.613/19

Извршител :Борис Пљаков линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 38м2 , со почетна цена : 1,100,394 денари.

Дата на продажба :2020-09-24

Повеќе за огласот...

Забелешка:  Продажбата ќе се одржи на ден 24.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8250

Број на предмет: И.бр.2/2016

Извршител :Весна Деловска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 36м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-09-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 9.597,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 22.09.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8249

Број на предмет: И.бр.811/18

Извршител :Зоран Димов линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 85м2 , со почетна цена : 4,950,935 денари.

Дата на продажба :2020-09-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: стан од 68 м2, стан од 85 м2 Продажбата ќе се одржи на ден 21.09.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8248

Број на предмет: И.бр.776/2020

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 7512м2 , со почетна цена : 263,570,550 денари.

Дата на продажба :2020-09-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 14.09.2020 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8247

Број на предмет: И.бр.630/2020

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 750м2 , со почетна цена : 2,197,366 денари.

Дата на продажба :2020-09-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, гаража, земјиште и др. Продажбата ќе се одржи на ден 14.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8246

Број на предмет: И.бр.592/2017

Извршител :Цветанка Треневска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 1765м2 , со почетна цена : 25,327,878 денари.

Дата на продажба :2020-09-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: -ДП, змјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 22.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8245

Број на предмет: И.бр.790/17

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 5157м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-09-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 51.570,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 15.09.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8244

Број на предмет: И.бр.2031/19

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 2004м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-09-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Почетна цена: 124.649,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 14.09.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8243

Број на предмет: И.бр.1119/2019

Извршител :Џемајљи Арифи линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 576м2 , со почетна цена : 2,335,306 денари.

Дата на продажба :2020-09-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 18.09.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот

Бројна Оглас : 8242

Број на предмет: И.бр.994/18

Извршител :Милица Николовска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 352м2 , со почетна цена : 1,533,051 денари.

Дата на продажба :2020-09-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 15.09.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот

Бројна Оглас : 8241

Број на предмет: И.бр.221/2016

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 2367м2 , со почетна цена : 727,853 денари.

Дата на продажба :2020-09-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 29.09.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот

Бројна Оглас : 8240

Број на предмет: И.бр.615/2011

Извршител :Јане Митрески линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 211м2 , со почетна цена : 2,243,017 денари.

Дата на продажба :2020-09-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 23.09.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот

Бројна Оглас : 8239

Број на предмет: И.бр.705/17

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1760м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-09-21

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - стан, земјиште. Почетна цена: 70.890,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 21.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8238

Број на предмет: И.бр.547/19

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 219м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-09-15

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - стан, земјиште, гаража. Почетна цена: 230.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 15.09.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8237

Број на предмет: И.бр.1141/19

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 94м2 , со почетна цена : 6,202,576 денари.

Дата на продажба :2020-09-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 17.09.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8236

Број на предмет: И.бр.200/15

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 5102м2 , со почетна цена : 1,568,865 денари.

Дата на продажба :2020-09-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 17.09.2020 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8235

Број на предмет: И.бр.1680/2018

Извршител :Александар Кузмановски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 142м2 , со почетна цена : 8,300,000 денари.

Дата на продажба :2020-09-22

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - стан, земјиште.Продажбата ќе се одржи на ден 22.09.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8234

Број на предмет: И.бр.74/2020

Извршител :Сашо Ѓоргиев линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Свети Николе

Квадратура: 49м2 , со почетна цена : 432,900 денари.

Дата на продажба :2020-09-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 14.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8233

Број на предмет: И.бр.1663/16

Извршител :Ангел Костадиновски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кавадарци

Квадратура: 496м2 , со почетна цена : 6,212,546 денари.

Дата на продажба :2020-09-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8232

Број на предмет: И.бр.827/2019

Извршител :Ванчо Марковски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 28м2 , со почетна цена : 3,158,060 денари.

Дата на продажба :2020-09-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 15.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8231

Број на предмет: И.бр.901/20

Извршител :Роза Родиќ линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 220м2 , со почетна цена : 10,921,170 денари.

Дата на продажба :2020-09-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 11.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8230

Број на предмет: И.бр.1275/2016

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Штип

Квадратура: 93м2 , со почетна цена : 2,529,987 денари.

Дата на продажба :2020-09-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: - станови. Продажбата ќе се одржи на ден 11.09.2020 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8229

Број на предмет: И.бр.259/18

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 2773м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-09-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Заклучок за поправање на грешки во актите на извршителот И.бр.259/18 од 24.08.2020 година. Недвижен имот: деловни простории, апартмани, гаражни места и др. Почетна цена: 4.623.239,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 09.09.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8228

Број на предмет: И.бр.394/19

Извршител :Игор Ромевски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 44м2 , со почетна цена : 1,009,002 денари.

Дата на продажба :2020-09-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 22.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8227

Број на предмет: И.бр.2453/18

Извршител :Игор Ромевски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 191м2 , со почетна цена : 5,501,237 денари.

Дата на продажба :2020-09-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште.Продажбата ќе се одржи на ден 21.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8226

Број на предмет: И.бр.1166/18

Извршител :Славе Дончев линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Берово

Квадратура: 3947м2 , со почетна цена : 33,025,500 денари.

Дата на продажба :2020-09-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.09.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8225

Број на предмет: И.бр.720/19

Извршител :Зоран Димов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 181м2 , со почетна цена : 3,768,312 денари.

Дата на продажба :2020-09-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 09.09.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8224

Број на предмет: И.бр.21/20

Извршител :Музафер Хоџиќ линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 2144м2 , со почетна цена : 1,479,600 денари.

Дата на продажба :2020-09-07

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 07.09.2020 година во 14 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8223

Број на предмет: И.бр.764/2015

Извршител :Емилија Бојаџиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 62м2 , со почетна цена : 1,697,023 денари.

Дата на продажба :2020-09-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.09.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8222

Број на предмет: И.бр.1460/2018

Извршител :Емилија Павловска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Свети Николе

Квадратура: 2019м2 , со почетна цена : 11,162,291 денари.

Дата на продажба :2020-09-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 10.09.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8221

Број на предмет: И.бр.1471/19

Извршител :Катерина Кокина линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 2740м2 , со почетна цена : 28,821,692 денари.

Дата на продажба :2020-09-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.09.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8220

Број на предмет: И.бр.1813/2012

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1052м2 , со почетна цена : 10,382,941 денари.

Дата на продажба :2020-09-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8219

Број на предмет: И.бр.178/2015

Извршител :Александар Кузмановски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 115м2 , со почетна цена : 3,828,662 денари.

Дата на продажба :2020-09-15

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - стан, ДП. Продажбата ќе се одржи на ден 15.09.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8218

Број на предмет: И.бр.897/2019

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1871м2 , со почетна цена : 2,500,000 денари.

Дата на продажба :2020-09-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 15.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8217

Број на предмет: И.бр.552/2019

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 54м2 , со почетна цена : 3,753,394 денари.

Дата на продажба :2020-09-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 11.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8216

Број на предмет: И.бр.627/2019

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1104м2 , со почетна цена : 1,231,893 денари.

Дата на продажба :2020-09-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.09.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8215

Број на предмет: И.бр.627/2019

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 40м2 , со почетна цена : 2,352,055 денари.

Дата на продажба :2020-09-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8214

Број на предмет: И.бр.652/18

Извршител :Ангел Костадиновски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Неготино

Квадратура: 1944м2 , со почетна цена : 30,723,990 денари.

Дата на продажба :2020-09-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 09.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8213

Број на предмет: И.бр.3763/2019

Извршител :Благоја Каламатиев линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 78м2 , со почетна цена : 3,542,625 денари.

Дата на продажба :2020-09-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 09.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8212

Број на предмет: И.бр.565/2019

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 66м2 , со почетна цена : 3,981,573 денари.

Дата на продажба :2020-09-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 11.09.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8211

Број на предмет: И.бр.722/2016

Извршител :Павел Томашевски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 235м2 , со почетна цена : 1,333,259 денари.

Дата на продажба :2020-08-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Заклучок за продажба на недвижност со непосредна спогодба. Продажбата ќе се одржи на ден 26.08.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8210

Број на предмет: И.бр.10/2019

Извршител :Павел Томашевски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 2339м2 , со почетна цена : 4,032,617 денари.

Дата на продажба :2020-09-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 14.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8209

Број на предмет: И.бр.478/18

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 721м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-09-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: - земјиште, стан, ДП. Почетна цена: 289.760,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 15.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8208

Број на предмет: И.бр.1829/2015

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 289м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-09-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 43.023,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 15.09.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8207

Број на предмет: И.бр.1905/12

Извршител :Златко Пејовски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 780м2 , со почетна цена : 6,340,085 денари.

Дата на продажба :2020-09-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Хала. Продажбата ќе се одржи на ден 29.09.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8206

Број на предмет: И.бр.103/2014

Извршител :Јане Митрески линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 50м2 , со почетна цена : 1,610,534 денари.

Дата на продажба :2020-09-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 03.09.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8205

Број на предмет: И.бр.2724/2018

Извршител :Весна Деловска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 397м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-09-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Почетна цена: 136.305,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 02.09.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8204

Број на предмет: И.бр.19/19

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Кичево

Квадратура: 127м2 , со почетна цена : 2,553,892 денари.

Дата на продажба :2020-09-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 02.09.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8203

Број на предмет: И.бр.249/2020

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1986м2 , со почетна цена : 3,280,164 денари.

Дата на продажба :2020-09-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште, гаража. Продажбата ќе се одржи на ден 01.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8202

Број на предмет: И.бр.1863/19

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 70м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-09-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан од 26 м2 и стан од 70 м2. Почетна цена: 25.728,00 евра / 66.630,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 03.09.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8201

Број на предмет: И.бр.259/18

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 2773м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-09-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: - деловни простории, апартмани, гаражни места и др. Почетна цена: 4.623.239,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 09.09.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8200

Број на предмет: И.бр.848/18

Извршител :Слободанка Балгурова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 383м2 , со почетна цена : 2,767,930 денари.

Дата на продажба :2020-09-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 09.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8199

Број на предмет: И.бр.233/18

Извршител :Душан Филиповиќ линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 121м2 , со почетна цена : 6,036,220 денари.

Дата на продажба :2020-09-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 03.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8198

Број на предмет: И.бр.1172/11

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 82м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-09-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 2.942,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 15.09.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8197

Број на предмет: И.бр.776/2020

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 7512м2 , со почетна цена : 395,355,825 денари.

Дата на продажба :2020-08-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.08.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8196

Број на предмет: И.бр.104/20

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 592м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-08-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП,земјиште. Почетна цена: 909.742,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 27.08.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8195

Број на предмет: И.бр.712/19

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 58м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-08-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 55.775,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 27.08.2020 година во 9 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8194

Број на предмет: И.бр.654/19

Извршител :Данче Попчотрова – Ѓеоргиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 2281м2 , со почетна цена : 65,360,426 денари.

Дата на продажба :2020-09-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 01.09.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8193

Број на предмет: И.бр.1121/20

Извршител :Роза Родиќ линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 48м2 , со почетна цена : 5,537,583 денари.

Дата на продажба :2020-08-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан од 48 м2 и ДП од 25 м2. Продажбата ќе се одржи на ден 27.08.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8192

Број на предмет: И.бр.1682/2019

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 530м2 , со почетна цена : 15,912,302 денари.

Дата на продажба :2020-09-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 01.09.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8191

Број на предмет: И.бр.1476/2018

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 73м2 , со почетна цена : 2,080,627 денари.

Дата на продажба :2020-09-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 01.09.2020 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8190

Број на предмет: И.бр.556/19

Извршител :Данчо Диманчев линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Валандово

Квадратура: 251м2 , со почетна цена : 2,084,420 денари.

Дата на продажба :2020-09-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 03.09.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8189

Број на предмет: И.бр.1580/2019

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 131м2 , со почетна цена : 15,295,050 денари.

Дата на продажба :2020-08-25

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - деловни простории и др. Недвижноста се наоѓа во Охрид и Струга. Продажбата ќе се одржи на ден 25.08.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8188

Број на предмет: И.бр.419/19

Извршител :Музафер Хоџиќ линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 135м2 , со почетна цена : 3,230,269 денари.

Дата на продажба :2020-09-01

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - стан и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 01.09.2020 година во 14 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8187

Број на предмет: И.бр.630/2020

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 750м2 , со почетна цена : 3,296,048 денари.

Дата на продажба :2020-08-26

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - гаража, стан и др.Продажбата ќе се одржи на ден 26.08.2020 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8186

Број на предмет: И.бр.98/20

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Ресен

Квадратура: 7202м2 , со почетна цена : 2,153,336 денари.

Дата на продажба :2020-08-31

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 31.08.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8185

Број на предмет: И.бр.1465/12

Извршител :Антонио Коштанов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 12м2 , со почетна цена : 969,855 денари.

Дата на продажба :2020-09-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 01.09.2020 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8184

Број на предмет: И.бр.1866/15

Извршител :Катерина Кокина линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 391м2 , со почетна цена : 26,293,835 денари.

Дата на продажба :2020-08-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 27.08.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8183

Број на предмет: И.бр.553/2018

Извршител :Станислав Тасески линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 194м2 , со почетна цена : 3,935,588 денари.

Дата на продажба :2020-08-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: - куќа, земјиште и др.Продажбата ќе се одржи на ден 26.08.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8182

Број на предмет: И.бр.133/17

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 229м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-08-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 61.412,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 25.08.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8181

Број на предмет: И.бр.826/10

Извршител :Слободанка Колоска линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 89м2 , со почетна цена : 2,596,805 денари.

Дата на продажба :2020-08-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.08.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8180

Број на предмет: И.бр.8/20

Извршител :Слободанка Колоска линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 96м2 , со почетна цена : 14,057,202 денари.

Дата на продажба :2020-08-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.08.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8179

Број на предмет: И.бр.1173/09

Извршител :Слободанка Колоска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 199м2 , со почетна цена : 1,086,697 денари.

Дата на продажба :2020-08-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 27.08.2020 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8178

Број на предмет: И.бр.773/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Радовиш

Квадратура: 1689м2 , со почетна цена : 19,395,890 денари.

Дата на продажба :2020-08-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 27.08.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8177

Број на предмет: И.бр.772/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Радовиш

Квадратура: 1898м2 , со почетна цена : 16,594,302 денари.

Дата на продажба :2020-08-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 27.08.2020 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8176

Број на предмет: И.бр.771/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Радовиш

Квадратура: 3747м2 , со почетна цена : 31,472,869 денари.

Дата на продажба :2020-08-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 27.08.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8175

Број на предмет: И.бр.590/2017

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 114м2 , со почетна цена : 3,859,834 денари.

Дата на продажба :2020-08-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 25.08.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8174

Број на предмет: И.бр.683/2016

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Виница

Квадратура: 225м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-08-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 39.825,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 21.08.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8173

Број на предмет: И.бр.1119/2019

Извршител :Џемајљи Арифи линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 576м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-08-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Почетна цена: 54.090,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 21.08.2020 година во 12 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8172

Број на предмет: И.бр.892/19

Извршител :Данче Попчотрова – Ѓеоргиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 3008м2 , со почетна цена : 13,105,075 денари.

Дата на продажба :2020-08-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.08.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8171

Број на предмет: И.бр.509/16

Извршител :Данче Попчотрова – Ѓеоргиева линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 2313м2 , со почетна цена : 49,809 денари.

Дата на продажба :2020-08-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 25.08.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8170

Број на предмет: И.бр.176/2014

Извршител :Александар Кузмановски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 294м2 , со почетна цена : 2,682,946 денари.

Дата на продажба :2020-08-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 24.08.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8169

Број на предмет: И.бр.1275/2016

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Штип

Квадратура: 93м2 , со почетна цена : 3,794,978 денари.

Дата на продажба :2020-08-17

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - стан од 59 м2 и стан од 93 м2. Продажбата ќе се одржи на ден 17.08.2020 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8168

Број на предмет: И.бр.163/19

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 35м2 , со почетна цена : 1,585,942 денари.

Дата на продажба :2020-08-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан и др. Недвижноста се наоѓа во Битола и Охрид. Продажбата ќе се одржи на ден 24.08.2020 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8167

Број на предмет: И.бр.595/14

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 358м2 , со почетна цена : 4,612,500 денари.

Дата на продажба :2020-08-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 25.08.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8166

Број на предмет: И.бр.465/11

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 67м2 , со почетна цена : 2,614,607 денари.

Дата на продажба :2020-08-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 24.08.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8165

Број на предмет: И.бр.204/15

Извршител :Драган Алексиќ линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Свети Николе

Квадратура: 1545м2 , со почетна цена : 5,491,300 денари.

Дата на продажба :2020-08-27

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - земјиште, ДП. Продажбата ќе се одржи на ден 27.08.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8164

Број на предмет: И.бр.2/20

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 429м2 , со почетна цена : 7,339,177 денари.

Дата на продажба :2020-08-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: - земјиште, стан, ДП. Продажбата ќе се одржи на ден 21.08.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8163

Број на предмет: И.бр.13/11

Извршител :Петре Темелков линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Радовиш

Квадратура: 3583м2 , со почетна цена : 25,994,210 денари.

Дата на продажба :2020-08-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.08.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8162

Број на предмет: И.бр.1160/18

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 391м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-08-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Почетна цена: 41.768,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 25.08.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8161

Број на предмет: И.бр.761/17

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 248м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-08-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 41.300,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 20.08.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8160

Број на предмет: И.бр.761/17

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 10855м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-08-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 644.280,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 20.08.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8159

Број на предмет: И.бр.615/2011

Извршител :Јане Митрески линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 211м2 , со почетна цена : 3,364,525 денари.

Дата на продажба :2020-08-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: -стан, земјише. Продажбата ќе се одржи на ден 25.08.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8158

Број на предмет: И.бр.87/2020

Извршител :Јане Митрески линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 13м2 , со почетна цена : 4,585,058 денари.

Дата на продажба :2020-08-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП од 8 м2 и ДП од 13 м2. Продажбата ќе се одржи на ден 25.08.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8157

Број на предмет: И.бр.30/2018

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кавадарци

Квадратура: 4023м2 , со почетна цена : 1,657,811 денари.

Дата на продажба :2020-08-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: - замјиште, стан. Продажбата ќе се одржи на ден 18.08.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8156

Број на предмет: И.бр.834/18

Извршител :Милица Николовска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 3336м2 , со почетна цена : 85,514,766 денари.

Дата на продажба :2020-08-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 20.08.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8155

Број на предмет: И.бр.168/2018

Извршител :Сузана Гилевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 2838м2 , со почетна цена : 58,500,000 денари.

Дата на продажба :2020-08-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 20.08.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8154

Број на предмет: И.бр.652/18

Извршител :Ангел Костадиновски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Неготино

Квадратура: 11067м2 , со почетна цена : 46,085,986 денари.

Дата на продажба :2020-08-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 17.08.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8153

Број на предмет: И.бр.1126/2018

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 61м2 , со почетна цена : 2,286,500 денари.

Дата на продажба :2020-08-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.08.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8152

Број на предмет: И.бр.1683/2019

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 2460м2 , со почетна цена : 3,545,475 денари.

Дата на продажба :2020-08-26

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - земјиште, станови, гаражи. Продажбата ќе се одржи на ден 26.08.2020 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8151

Број на предмет: И.бр.206/12

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 19206м2 , со почетна цена : 224,801,998 денари.

Дата на продажба :2020-08-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: - земјиште, ДП. Продажбата ќе се одржи на ден 21.08.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8150

Број на предмет: И.бр.1045/18

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Крива Паланка

Квадратура: 2112м2 , со почетна цена : 70,655,523 денари.

Дата на продажба :2020-08-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 18.08.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8149

Број на предмет: И.бр.30/2019

Извршител :Премтим Ќерими линк...

Тип на недвижност :Гаража

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 17м2 , со почетна цена : 104,960 денари.

Дата на продажба :2020-08-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 14.08.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8148

Број на предмет: И.бр.1023/19

Извршител :Данчо Диманчев линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Валандово

Квадратура: 270м2 , со почетна цена : 2,748,512 денари.

Дата на продажба :2020-08-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: - земјиште, стан. Продажбата ќе се одржи на ден 25.08.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8147

Број на предмет: И.бр.236/16

Извршител :Катерина Кокина линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 50м2 , со почетна цена : 1,201,500 денари.

Дата на продажба :2020-08-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 24.08.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8146

Број на предмет: И.бр.530/18

Извршител :Катерина Кокина линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 93м2 , со почетна цена : 3,444,000 денари.

Дата на продажба :2020-08-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 25.08.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8145

Број на предмет: И.бр.710/2020

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 2168м2 , со почетна цена : 36,455,478 денари.

Дата на продажба :2020-08-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 14.08.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8144

Број на предмет: И.бр.1234/19

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 72м2 , со почетна цена : 1,415,484 денари.

Дата на продажба :2020-08-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 14.08.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8143

Број на предмет: И.бр.1160/19

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 232м2 , со почетна цена : 6,100,000 денари.

Дата на продажба :2020-08-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 17.08.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8142

Број на предмет: И.бр.895/18

Извршител :Милица Николовска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 61м2 , со почетна цена : 5,214,523 денари.

Дата на продажба :2020-09-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан од 57 м2 и стан од 61 м2. Продажбата ќе се одржи на ден 02.09.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8141

Број на предмет: И.бр.668/18

Извршител :Милица Николовска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Ресен

Квадратура: 377м2 , со почетна цена : 2,441,591 денари.

Дата на продажба :2020-08-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 27.08.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8140

Број на предмет: И.бр.90/17

Извршител :Милица Николовска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 70м2 , со почетна цена : 2,129,388 денари.

Дата на продажба :2020-09-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 01.09.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8139

Број на предмет: И.бр.827/2019

Извршител :Ванчо Марковски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 28м2 , со почетна цена : 4,736,853 денари.

Дата на продажба :2020-08-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 17.08.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8138

Број на предмет: И.бр.513/2016

Извршител :Ванчо Марковски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 16559м2 , со почетна цена : 2,137,924 денари.

Дата на продажба :2020-08-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 25.08.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8137

Број на предмет: И.бр.136/2017

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 79м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-08-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 69.617,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 26.08.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8136

Број на предмет: И.бр.359/19

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 1361м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-08-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: - земјиште, стан. Недвижноста се наоѓа во Гостивар и Скопје. Почетна цена: 194.430,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 12.08.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8135

Број на предмет: И.бр.242/18

Извршител :Милица Николовска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Ресен

Квадратура: 229м2 , со почетна цена : 1,741,442 денари.

Дата на продажба :2020-08-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Куќа, ДП. Продажбата ќе се одржи на ден 25.08.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8134

Број на предмет: И.бр.68/18

Извршител :Милица Николовска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 108м2 , со почетна цена : 2,366,234 денари.

Дата на продажба :2020-08-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.08.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8133

Број на предмет: И.бр.623/18

Извршител :Милица Николовска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 57м2 , со почетна цена : 1,328,400 денари.

Дата на продажба :2020-08-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.08.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8132

Број на предмет: И.бр.773/2019

Извршител :Кети Арсова линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 700м2 , со почетна цена : 9,225,000 денари.

Дата на продажба :2020-08-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.08.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8131

Број на предмет: И.бр.175/2019

Извршител :Кети Арсова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1096м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-08-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: ДП и друго. Почетна цена: 315.708,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 11.08.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8130

Број на предмет: И.бр.755/18

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 73м2 , со почетна цена : 1,934,298 денари.

Дата на продажба :2020-08-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: Стан од 73 м2 и стан од 54 м2. Продажбата ќе се одржи на ден 19.08.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8129

Број на предмет: И.бр.425/19

Извршител :Данчо Диманчев линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Гевгелија

Квадратура: 47м2 , со почетна цена : 1,480,560 денари.

Дата на продажба :2020-08-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.08.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8128

Број на предмет: И.бр.288/19

Извршител :Данчо Диманчев линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гевгелија

Квадратура: 2483м2 , со почетна цена : 29,062,867 денари.

Дата на продажба :2020-08-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 25.08.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8127

Број на предмет: И.бр.755/07

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Дебар

Квадратура: 6315м2 , со почетна цена : 776,657 денари.

Дата на продажба :2020-04-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.04.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8126

Број на предмет: И.бр.209/2011

Извршител :Николче Диневски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Демир Хисар

Квадратура: 619м2 , со почетна цена : 23,132,983 денари.

Дата на продажба :2020-04-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 29.04.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8125

Број на предмет: И.бр.761/17

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 248м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-04-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 41.300,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 14.04.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8124

Број на предмет: И.бр.1863/19

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 70м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-04-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: -стан од 26 м2 и 70 м2. Почетна цена: 25.728,00 // 66.630,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 16.04.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8123

Број на предмет: И.бр.1194/2017

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 82м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-04-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: Заклучок за продажба со непосредна спогодба. Цена: 79.800,00 евра во денарска противвредност. Договорот за продажба со непосредна спогодба ќе се склучи на ден 06.04.2020г во 10,00 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8122

Број на предмет: И.бр.763/2019

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 3678м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-04-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: - објекти, земјиште. Почетна цена: 3.199.443,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 24.04.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8121

Број на предмет: И.бр.761/17

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 248м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-03-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: Заклучок за поправање на грешки во актите на извршителот. Почетна цена: 59.376,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 24.03.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8120

Број на предмет: И.бр.104/20

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 592м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-04-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, земјиште, др. Почетна цена: 909.742,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 10.04.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8119

Број на предмет: И.бр.249/2020

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1986м2 , со почетна цена : 3,280,164 денари.

Дата на продажба :2020-04-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: - земјиште, стан, гаража. Продажбата ќе се одржи на ден 15.04.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8118

Број на предмет: И.бр.720/19

Извршител :Зоран Димов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 181м2 , со почетна цена : 3,768,312 денари.

Дата на продажба :2020-04-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 02.04.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8117

Број на предмет: И.бр.175/2019

Извршител :Кети Арсова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1096м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-04-06

Повеќе за огласот...

Забелешка: Дополнување на заклучок И.бр.175/2019 од 17.03.2020 година. Почетна цена: 315.708,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 06.04.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8116

Број на предмет: И.бр.175/2019

Извршител :Кети Арсова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1096м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-04-06

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 315.708,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 06.04.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8115

Број на предмет: И.бр.773/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Радовиш

Квадратура: 1689м2 , со почетна цена : 29,842,839 денари.

Дата на продажба :2020-04-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: - магацини, котлара, гаража, трафостаница и др. Продажбата ќе се одржи на ден 21.04.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8114

Број на предмет: И.бр.772/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Радовиш

Квадратура: 1898м2 , со почетна цена : 16,594,302 денари.

Дата на продажба :2020-04-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: - деловни згради. Продажбата ќе се одржи на ден 21.04.2020 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8113

Број на предмет: И.бр.771/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Радовиш

Квадратура: 3747м2 , со почетна цена : 31,472,869 денари.

Дата на продажба :2020-04-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: - деловни згради. Продажбата ќе се одржи на ден 21.04.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8112

Број на предмет: И.бр.1194/2019

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 171м2 , со почетна цена : 85,500 денари.

Дата на продажба :2020-04-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.04.2020 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8111

Број на предмет: И.бр.870/2018

Извршител :Цветанка Треневска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 85м2 , со почетна цена : 4,009,923 денари.

Дата на продажба :2020-04-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 03.04.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8110

Број на предмет: И.бр.1813/2012

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1052м2 , со почетна цена : 10,382,941 денари.

Дата на продажба :2020-04-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 14.04.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8109

Број на предмет: И.бр.1119/2019

Извршител :Џемајљи Арифи линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 211м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-04-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 54.090,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 09.04.2020 година во 12 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8108

Број на предмет: И.бр.1740/2019

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 50м2 , со почетна цена : 1,548,817 денари.

Дата на продажба :2020-04-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.04.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8107

Број на предмет: И.бр.2/20

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 429м2 , со почетна цена : 7,339,177 денари.

Дата на продажба :2020-04-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, ДП, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 16.04.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8106

Број на предмет: И.бр.827/2019

Извршител :Ванчо Марковски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 28м2 , со почетна цена : 4,736,853 денари.

Дата на продажба :2020-04-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 08.04.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8105

Број на предмет: И.бр.2523/2016

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 221м2 , со почетна цена : 6,040,528 денари.

Дата на продажба :2020-03-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 20.03.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8104

Број на предмет: И.бр.178/2015

Извршител :Александар Кузмановски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 115м2 , со почетна цена : 3,828,662 денари.

Дата на продажба :2020-04-08

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - ДП, стан, др. Продажбата ќе се одржи на ден 08.04.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8103

Број на предмет: И.бр.236/16

Извршител :Катерина Кокина линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 50м2 , со почетна цена : 1,201,500 денари.

Дата на продажба :2020-04-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: Заклучок за поправање на грешки во актите на извршителот. Продажбата ќе се одржи на ден 03.04.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8102

Број на предмет: И.бр.236/16

Извршител :Катерина Кокина линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 50м2 , со почетна цена : 1,201,500 денари.

Дата на продажба :2020-04-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 03.04.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8101

Број на предмет: И.бр.209/2011

Извршител :Николче Диневски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Демир Хисар

Квадратура: 619м2 , со почетна цена : 34,699,473 денари.

Дата на продажба :2020-03-31

Повеќе за огласот...

Забелешка: - хотел, пекара. Продажбата ќе се одржи на ден 31.03.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8100

Број на предмет: И.бр.513/2016

Извршител :Ванчо Марковски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 16559м2 , со почетна цена : 2,137,924 денари.

Дата на продажба :2020-04-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 03.04.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8099

Број на предмет: И.бр.1160/18

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 391м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-04-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 41.768,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 10.04.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8098

Број на предмет: И.бр.1023/19

Извршител :Данчо Диманчев линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Валандово

Квадратура: 270м2 , со почетна цена : 2,748,512 денари.

Дата на продажба :2020-04-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 03.04.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8097

Број на предмет: И.бр.2031/19

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 2004м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-04-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 124.649,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 10.04.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8096

Број на предмет: И.бр.425/19

Извршител :Данчо Диманчев линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Гевгелија

Квадратура: 47м2 , со почетна цена : 1,480,560 денари.

Дата на продажба :2020-04-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 02.04.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8095

Број на предмет: И.бр.681/16

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 3609м2 , со почетна цена : 3,329,303 денари.

Дата на продажба :2020-04-07

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 07.04.2020 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8094

Број на предмет: И.бр.712/19

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 810м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-03-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Почетна цена: 55.775,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 30.03.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8093

Број на предмет: И.бр.765/2018

Извршител :Елена Стрезоска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 93м2 , со почетна цена : 1,811,192 денари.

Дата на продажба :2020-03-31

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 31.03.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8092

Број на предмет: И.бр.627/2019

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1104м2 , со почетна цена : 1,231,893 денари.

Дата на продажба :2020-04-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 09.04.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8091

Број на предмет: И.бр.627/2019

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 40м2 , со почетна цена : 2,352,055 денари.

Дата на продажба :2020-04-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 09.04.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8090

Број на предмет: И.бр.705/17

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1760м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-04-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 70.890,00 евра во денарска противвредност.Продажбата ќе се одржи на ден 01.04.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8089

Број на предмет: И.бр.925/2017

Извршител :Орце Гоцевски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 3014м2 , со почетна цена : 101,745 денари.

Дата на продажба :2020-04-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 08.04.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8088

Број на предмет: И.бр.565/2019

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 66м2 , со почетна цена : 3,981,573 денари.

Дата на продажба :2020-04-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 08.04.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8087

Број на предмет: И.бр.1682/2019

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 530м2 , со почетна цена : 15,912,302 денари.

Дата на продажба :2020-04-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 08.04.2020 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8086

Број на предмет: И.бр.530/18

Извршител :Катерина Кокина линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 93м2 , со почетна цена : 3,444,000 денари.

Дата на продажба :2020-04-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 03.04.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8085

Број на предмет: И.бр.30/2018

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кавадарци

Квадратура: 4023м2 , со почетна цена : 6,100,000 денари.

Дата на продажба :2020-03-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште, гаража. Продажбата ќе се одржи на ден 27.03.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8084

Број на предмет: И.бр.1160/19

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 232м2 , со почетна цена : 6,100,000 денари.

Дата на продажба :2020-04-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 03.04.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8083

Број на предмет: И.бр.755/18

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 73м2 , со почетна цена : 1,934,298 денари.

Дата на продажба :2020-03-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан од 73 м2 и 54 м2. Продажбата ќе се одржи на ден 27.03.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8082

Број на предмет: И.бр.2724/2018

Извршител :Весна Деловска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 397м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-03-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 136.305,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 27.03.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8081

Број на предмет: И.бр.1078/19

Извршител :Зоран Димов линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 98м2 , со почетна цена : 6,633,147 денари.

Дата на продажба :2020-03-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 23.03.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8080

Број на предмет: И.бр.1623/18

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1500м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-03-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, гаража и др. Почетна цена: 2.649.273,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 26.03.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8079

Број на предмет: И.бр.1466/18

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1243м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-03-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, земјиште и др. Почетна цена: 6.159.750,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 26.03.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8078

Број на предмет: И.бр.1465/18

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1215м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-03-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: - повеќе ДП. Почетна цена: 599.073,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 26.03.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8077

Број на предмет: И.бр.1126/2018

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 61м2 , со почетна цена : 2,286,500 денари.

Дата на продажба :2020-03-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 27.03.2020 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8076

Број на предмет: И.бр.1585/2017

Извршител :Зоран Петрески линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 4117м2 , со почетна цена : 27,945 денари.

Дата на продажба :2020-03-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 25.03.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8075

Број на предмет: И.бр.761/17

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 248м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-03-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 24.03.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8074

Број на предмет: И.бр.322/2017

Извршител :Благоја Каламатиев линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 32м2 , со почетна цена : 1,182,721 денари.

Дата на продажба :2020-04-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 02.04.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8073

Број на предмет: И.бр.1172/11

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 82м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-03-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 2.942,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 25.03.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8072

Број на предмет: И.бр.731/18

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 6141м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-03-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 65.822,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 25.03.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8071

Број на предмет: И.бр.675/2019

Извршител :Елена Стрезоска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 16м2 , со почетна цена : 219,318 денари.

Дата на продажба :2020-03-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 23.03.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8070

Број на предмет: И.бр.1032/16

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Македонски Брод

Квадратура: 430м2 , со почетна цена : 2,714,315 денари.

Дата на продажба :2020-03-30

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - стан, земјиште, гаража. Продажбата ќе се одржи на ден 30.03.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8069

Број на предмет: И.бр.1194/2017

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 82м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-03-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 85.300,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 25.03.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8068

Број на предмет: И.бр.692/2019

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Неготино

Квадратура: 889м2 , со почетна цена : 14,168,000 денари.

Дата на продажба :2020-03-20

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - ДП, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 20.03.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8067

Број на предмет: И.бр.601/2019

Извршител :Елена Стрезоска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 1982м2 , со почетна цена : 5,597,976 денари.

Дата на продажба :2020-03-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 09.03.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8066

Број на предмет: И.бр.233/2016

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гевгелија

Квадратура: 230м2 , со почетна цена : 3,163,253 денари.

Дата на продажба :2020-03-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 19.03.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8065

Број на предмет: И.бр.895/18

Извршител :Милица Николовска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 61м2 , со почетна цена : 5,214,523 денари.

Дата на продажба :2020-03-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 24.03.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8064

Број на предмет: И.бр.122/19

Извршител :Драган Кочовски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 397м2 , со почетна цена : 4,546,867 денари.

Дата на продажба :2020-03-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 24.03.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8063

Број на предмет: И.бр.790/19

Извршител :Даница Страчкова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 79м2 , со почетна цена : 8,330,309 денари.

Дата на продажба :2020-03-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 17.03.2020 година во 11 часоти во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8062

Број на предмет: И.бр.755/07

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Дебар

Квадратура: 6315м2 , со почетна цена : 776,657 денари.

Дата на продажба :2020-03-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 17.03.2020 година во 11 часоти во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8061

Број на предмет: И.бр.3/2020

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 51м2 , со почетна цена : 2,220,888 денари.

Дата на продажба :2020-03-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.03.2020 година во 13 часоти и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8060

Број на предмет: И.бр.1158/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 61м2 , со почетна цена : 2,723,405 денари.

Дата на продажба :2020-03-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.03.2020 година во 13 часоти во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8059

Број на предмет: И.бр.1157/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 79м2 , со почетна цена : 3,149,169 денари.

Дата на продажба :2020-03-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.03.2020 година во 12 часоти и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8058

Број на предмет: И.бр.1156/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 62м2 , со почетна цена : 2,613,012 денари.

Дата на продажба :2020-03-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.03.2020 година во 12 часоти во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8057

Број на предмет: И.бр.1745/19

Извршител :Зоран Димов линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 135м2 , со почетна цена : 5,466,378 денари.

Дата на продажба :2020-03-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 12.03.2020 година во 10 часоти 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8056

Број на предмет: И.бр.5/2014

Извршител :Александар Кузмановски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 82м2 , со почетна цена : 3,083,795 денари.

Дата на продажба :2020-03-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.03.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8055

Број на предмет: И.бр.1523/2019

Извршител :Фанија Каламатиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 43м2 , со почетна цена : 2,029,500 денари.

Дата на продажба :2020-03-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 18.03.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8054

Број на предмет: И.бр.435/13

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 5067м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-03-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 46.786,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 16.03.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8053

Број на предмет: И.бр.1253/2019

Извршител :Горан Манојлов линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 74м2 , со почетна цена : 2,479,003 денари.

Дата на продажба :2020-03-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 17.03.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8052

Број на предмет: И.бр.1050/2018

Извршител :Горан Манојлов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 342м2 , со почетна цена : 2,141,693 денари.

Дата на продажба :2020-03-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 17.03.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8051

Број на предмет: И.бр.734/15

Извршител :Чедомир Личковски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 1479м2 , со почетна цена : 118,320 денари.

Дата на продажба :2020-03-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 23.03.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8050

Број на предмет: И.бр.1766/19

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 340м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-03-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 72.790,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 12.03.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8049

Број на предмет: И.бр.441/2018

Извршител :Орце Гоцевски линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Македонска Каменица

Квадратура: 2433м2 , со почетна цена : 521,012 денари.

Дата на продажба :2020-03-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 20.03.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8048

Број на предмет: И.бр.675/2014

Извршител :Орце Гоцевски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 1836м2 , со почетна цена : 261,015 денари.

Дата на продажба :2020-03-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 20.03.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8047

Број на предмет: И.бр.58/19

Извршител :Зоран Димов линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 63м2 , со почетна цена : 3,357,657 денари.

Дата на продажба :2020-03-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 12.03.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8046

Број на предмет: И.бр.2/20

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 429м2 , со почетна цена : 11,008,766 денари.

Дата на продажба :2020-03-16

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - стан, ДП, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 16.03.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8045

Број на предмет: И.бр.3/19

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 232м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-03-18

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - стан и земјиште. Почетна цена: 36.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 18.03.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8044

Број на предмет: И.бр.1059/19

Извршител :Драган Алексиќ линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 19м2 , со почетна цена : 73,120 денари.

Дата на продажба :2020-03-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.03.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8043

Број на предмет: И.бр.1911/2018

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 923м2 , со почетна цена : 2,275,500 денари.

Дата на продажба :2020-03-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.03.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8042

Број на предмет: И.бр.925/2017

Извршител :Орце Гоцевски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 3014м2 , со почетна цена : 152,617 денари.

Дата на продажба :2020-03-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.03.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8041

Број на предмет: И.бр.10/2019

Извршител :Павел Томашевски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 2339м2 , со почетна цена : 4,032,617 денари.

Дата на продажба :2020-03-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.03.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8040

Број на предмет: И.бр.914/2019

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 489м2 , со почетна цена : 17,069,971 денари.

Дата на продажба :2020-03-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 09.03.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8039

Број на предмет: И.бр.856/19

Извршител :Благој Бањански линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Неготино

Квадратура: 10727м2 , со почетна цена : 343,264 денари.

Дата на продажба :2020-03-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 09.03.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8038

Број на предмет: И.бр.140/19

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 2176м2 , со почетна цена : 659,638 денари.

Дата на продажба :2020-03-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 17.03.2020 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8037

Број на предмет: И.бр.1194/2019

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 171м2 , со почетна цена : 85,500 денари.

Дата на продажба :2020-03-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 18.03.2020 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8036

Број на предмет: И.бр.654/19

Извршител :Данче Попчотрова – Ѓеоргиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 2281м2 , со почетна цена : 81,700,533 денари.

Дата на продажба :2020-03-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 11.03.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8035

Број на предмет: И.бр.870/2018

Извршител :Цветанка Треневска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 98м2 , со почетна цена : 4,009,923 денари.

Дата на продажба :2020-03-06

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 06.03.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8034

Број на предмет: И.бр.1194/2019

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 171м2 , со почетна цена : 85,500 денари.

Дата на продажба :2020-03-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 18.03.2020 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8033

Број на предмет: И.бр.623/2019

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 83м2 , со почетна цена : 4,207,244 денари.

Дата на продажба :2020-03-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 05.03.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8032

Број на предмет: И.бр.773/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Радовиш

Квадратура: 1689м2 , со почетна цена : 19,395,890 денари.

Дата на продажба :2020-03-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 04.03.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8031

Број на предмет: И.бр.772/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Радовиш

Квадратура: 1898м2 , со почетна цена : 16,594,302 денари.

Дата на продажба :2020-03-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 04.03.2020 година во 13 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8030

Број на предмет: И.бр.771/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Радовиш

Квадратура: 3747м2 , со почетна цена : 31,472,869 денари.

Дата на продажба :2020-03-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 04.03.2020 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8029

Број на предмет: И.бр.1451/2019

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 3861м2 , со почетна цена : 22,923,275 денари.

Дата на продажба :2020-03-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 12.03.2020 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8028

Број на предмет: И.бр.892/19

Извршител :Данче Попчотрова – Ѓеоргиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 3008м2 , со почетна цена : 19,656,630 денари.

Дата на продажба :2020-03-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.03.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8027

Број на предмет: И.бр.720/19

Извршител :Зоран Димов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 181м2 , со почетна цена : 4,239,162 денари.

Дата на продажба :2020-03-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 05.03.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8026

Број на предмет: И.бр.722/2016

Извршител :Павел Томашевски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 235м2 , со почетна цена : 1,333,259 денари.

Дата на продажба :2020-03-13

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 13.03.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8025

Број на предмет: И.бр.2/2016

Извршител :Сашо Ѓоргиев линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Свети Николе

Квадратура: 46м2 , со почетна цена : 42,435 денари.

Дата на продажба :2020-03-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 02.03.2020 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8024

Број на предмет: И.бр.3/2016

Извршител :Сашо Ѓоргиев линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Свети Николе

Квадратура: 46м2 , со почетна цена : 42,435 денари.

Дата на продажба :2020-03-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 02.03.2020 година во 13 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8023

Број на предмет: И.бр.1141/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 1740м2 , со почетна цена : 2,337,000 денари.

Дата на продажба :2020-03-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 04.03.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8022

Број на предмет: И.бр.792/15

Извршител :Васко Еленов линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Кавадарци

Квадратура: 28м2 , со почетна цена : 4,134,583 денари.

Дата на продажба :2020-03-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 05.03.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8021

Број на предмет: И.бр.713/2018

Извршител :Ванчо Марковски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 171м2 , со почетна цена : 14,609,632 денари.

Дата на продажба :2020-03-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 12.03.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8020

Број на предмет: И.бр.1740/2019

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 50м2 , со почетна цена : 2,323,225 денари.

Дата на продажба :2020-03-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.03.2020 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8019

Број на предмет: И.бр.1403/19

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 67783м2 , со почетна цена : 139,787 денари.

Дата на продажба :2020-03-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.03.2020 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8018

Број на предмет: И.бр.1305/2019

Извршител :Златко Пејовски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 159м2 , со почетна цена : 14,438,639 денари.

Дата на продажба :2020-03-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан и ДП. Продажбата ќе се одржи на ден 04.03.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8017

Број на предмет: И.бр.580/2018

Извршител :Станислав Тасески линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 67м2 , со почетна цена : 1,473,007 денари.

Дата на продажба :2020-03-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 04.03.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8016

Број на предмет: И.бр.765/2018

Извршител :Елена Стрезоска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 147м2 , со почетна цена : 2,716,788 денари.

Дата на продажба :2020-03-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 03.03.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8015

Број на предмет: И.бр.123/2016

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 1611м2 , со почетна цена : 107,400 денари.

Дата на продажба :2020-03-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 02.03.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8014

Број на предмет: И.бр.501/15

Извршител :Златко Пејовски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 113м2 , со почетна цена : 4,857,089 денари.

Дата на продажба :2020-02-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Заклучок за одлагање на извршување И.бр.501/15 од 15.01.2020 годи. Продажбата ќе се одржи на ден 17.02.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8013

Број на предмет: И.бр.883/2019

Извршител :Златко Пејовски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 436м2 , со почетна цена : 133,399,281 денари.

Дата на продажба :2020-03-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 05.03.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8012

Број на предмет: И.бр.361/19

Извршител :Ангел Костадиновски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Кавадарци

Квадратура: 98м2 , со почетна цена : 5,000,000 денари.

Дата на продажба :2020-02-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП од 98 м2, ДП 49 м2 и др. Продажбата ќе се одржи на ден 28.02.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8011

Број на предмет: И.бр.242/18

Извршител :Милица Николовска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Ресен

Квадратура: 229м2 , со почетна цена : 1,741,442 денари.

Дата на продажба :2020-03-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: - семејна куќа, ДП. Продажбата ќе се одржи на ден 03.03.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8010

Број на предмет: И.бр.673/19

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 592м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-03-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 909.742,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 04.03.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8009

Број на предмет: И.бр.329/18

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1043м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-03-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 36.271,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 03.03.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8008

Број на предмет: И.бр.961/2015

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 8461м2 , со почетна цена : 539,134 денари.

Дата на продажба :2020-03-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 09.03.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8007

Број на предмет: И.бр.204/15

Извршител :Драган Алексиќ линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Свети Николе

Квадратура: 1545м2 , со почетна цена : 7,810,623 денари.

Дата на продажба :2020-02-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: - земјиште, ДП.Продажбата ќе се одржи на ден 28.02.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8005

Број на предмет: И.бр.712/19

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1092м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-03-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан и земјиште. Почетна цена: 58.710,00 евра во денарска противвредност.Продажбата ќе се одржи на ден 02.03.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8003

Број на предмет: И.бр.434/15

Извршител :Данче Попчотрова – Ѓеоргиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 2869м2 , со почетна цена : 70,376,171 денари.

Дата на продажба :2020-02-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, земјиште и др. Продажбата ќе се одржи на ден 26.02.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8002

Број на предмет: И.бр.1052/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 145м2 , со почетна цена : 14,179,778 денари.

Дата на продажба :2020-02-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, семејна куќа и др.Продажбата ќе се одржи на ден 26.02.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8001

Број на предмет: И.бр.1460/2018

Извршител :Емилија Павловска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Свети Николе

Квадратура: 2019м2 , со почетна цена : 11,162,291 денари.

Дата на продажба :2020-02-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 25.02.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 8000

Број на предмет: И.бр.377/12

Извршител :Душан Филиповиќ линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 1762м2 , со почетна цена : 106,080 денари.

Дата на продажба :2020-02-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 27.02.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7999

Број на предмет: И.бр.1928/18

Извршител :Данчо Диманчев линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гевгелија

Квадратура: 129м2 , со почетна цена : 4,888,353 денари.

Дата на продажба :2020-03-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 05.03.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7998

Број на предмет: И.бр.1023/19

Извршител :Данчо Диманчев линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Валандово

Квадратура: 270м2 , со почетна цена : 4,109,000 денари.

Дата на продажба :2020-03-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 05.03.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7997

Број на предмет: И.бр.2724/2018

Извршител :Весна Деловска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 397м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-02-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 204.451,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 27.02.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7996

Број на предмет: И.бр.675/2014

Извршител :Орце Гоцевски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 1551м2 , со почетна цена : 391,522 денари.

Дата на продажба :2020-02-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 24.02.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7995

Број на предмет: И.бр.726/2019

Извршител :Орце Гоцевски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 1127м2 , со почетна цена : 3,084,615 денари.

Дата на продажба :2020-02-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 24.02.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7994

Број на предмет: И.бр.114/2015

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 37м2 , со почетна цена : 1,955,516 денари.

Дата на продажба :2020-02-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.02.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7991

Број на предмет: И.бр.1610/19

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 2123м2 , со почетна цена : 8,449,886 денари.

Дата на продажба :2020-02-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Заклучок за поправање на грешки во актите на извршителот И.бр.1610/19 од 31.01.2020 година. Продажбата ќе се одржи на ден 12.02.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7990

Број на предмет: И.бр.1126/2018

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 61м2 , со почетна цена : 3,429,750 денари.

Дата на продажба :2020-03-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 03.03.2020 година во 11 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7989

Број на предмет: И.бр.1548/2018

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 541м2 , со почетна цена : 18,368,047 денари.

Дата на продажба :2020-03-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП од 541 м2 и ДП од 120 м2. Продажбата ќе се одржи на ден 03.03.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7987

Број на предмет: И.бр.425/19

Извршител :Данчо Диманчев линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Гевгелија

Квадратура: 47м2 , со почетна цена : 1,800,960 денари.

Дата на продажба :2020-03-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 03.03.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7970

Број на предмет: И.бр.547/19

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 226м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-02-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 258.370,00 евра/ 291.150,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 17.02.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7969

Број на предмет: И.бр.973/19

Извршител :Драган Алексиќ линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 792м2 , со почетна цена : 6,024,667 денари.

Дата на продажба :2020-02-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 14.02.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7962

Број на предмет: И.бр.325/2015

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 46м2 , со почетна цена : 2,261,909 денари.

Дата на продажба :2020-02-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 14.02.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7961

Број на предмет: И.бр.503/2019

Извршител :Весна Деловска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 58м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-02-07

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 51.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 07.02.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7949

Број на предмет: И.бр.163/19

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 35м2 , со почетна цена : 1,585,942 денари.

Дата на продажба :2020-02-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 14.02.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7934

Број на предмет: И.бр.501/15

Извршител :Златко Пејовски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 113м2 , со почетна цена : 4,857,089 денари.

Дата на продажба :2020-01-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Заклучок за одлагање на извршувањето И.бр.501/15 од 15.01.2020 година.

Бројна Оглас : 7933

Број на предмет: И.бр.446/2019

Извршител :Златко Пејовски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 296м2 , со почетна цена : 6,944,553 денари.

Дата на продажба :2020-01-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Заклучок за одлагање на извршувањето И.бр.446/2019 од 15.01.2020 година.

Бројна Оглас : 7932

Број на предмет: И.бр.341/2018

Извршител :Златко Пејовски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 843м2 , со почетна цена : 728,507 денари.

Дата на продажба :2020-01-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 21.01.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7930

Број на предмет: И.бр.446/2019

Извршител :Златко Пејовски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 296м2 , со почетна цена : 6,944,553 денари.

Дата на продажба :2020-01-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 15.01.2020 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7929

Број на предмет: И.бр.1905/12

Извршител :Златко Пејовски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 780м2 , со почетна цена : 6,340,085 денари.

Дата на продажба :2020-01-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 15.01.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7915

Број на предмет: И.бр.2322/2016

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 64м2 , со почетна цена : 2,651,453 денари.

Дата на продажба :2020-01-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 27.01.2020 година во 9 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7914

Број на предмет: И.бр.312/2019

Извршител :Орце Гоцевски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Виница

Квадратура: 1044м2 , со почетна цена : 855,941 денари.

Дата на продажба :2020-01-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 28.01.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7912

Број на предмет: И.бр.408/2019

Извршител :Владо Мицковски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кичево

Квадратура: 400м2 , со почетна цена : 2,967,375 денари.

Дата на продажба :2020-01-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: - Исправка. Продажбата ќе се одржи на ден 28.01.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7911

Број на предмет: И.бр.656/2019

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Штип

Квадратура: 1670м2 , со почетна цена : 35,043,048 денари.

Дата на продажба :2020-01-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 28.01.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7909

Број на предмет: И.бр.408/2019

Извршител :Владо Мицковски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кичево

Квадратура: 400м2 , со почетна цена : 1,978,250 денари.

Дата на продажба :2020-01-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 23.01.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7907

Број на предмет: И.бр.811/19

Извршител :Слободанка Балгурова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Радовиш

Квадратура: 2663м2 , со почетна цена : 5,677,638 денари.

Дата на продажба :2020-01-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 27.01.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7906

Број на предмет: И.бр.505/2016

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 57м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-01-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 43.425,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 23.01.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7904

Број на предмет: И.бр.242/18

Извршител :Милица Николовска линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Ресен

Квадратура: 229м2 , со почетна цена : 1,741,442 денари.

Дата на продажба :2020-01-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 28.01.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7903

Број на предмет: И.бр.879/2019

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1871м2 , со почетна цена : 2,500,000 денари.

Дата на продажба :2020-01-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 24.01.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7902

Број на предмет: И.бр.6/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 331м2 , со почетна цена : 9,194,373 денари.

Дата на продажба :2020-01-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 24.01.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7901

Број на предмет: И.бр.8/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 414м2 , со почетна цена : 458,223 денари.

Дата на продажба :2020-01-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 24.01.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7900

Број на предмет: И.бр.63/16

Извршител :Зоран Димов линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 3704м2 , со почетна цена : 2,369,600 денари.

Дата на продажба :2020-01-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 24.01.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7899

Број на предмет: И.бр.408/2019

Извршител :Владо Мицковски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кичево

Квадратура: 400м2 , со почетна цена : 1,978,250 денари.

Дата на продажба :2020-01-23

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 23.01.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7898

Број на предмет: И.бр.919/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 793м2 , со почетна цена : 3,141,244 денари.

Дата на продажба :2020-01-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 24.01.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7897

Број на предмет: И.бр.1132/19

Извршител :Драган Алексиќ линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 56м2 , со почетна цена : 1,943,154 денари.

Дата на продажба :2020-01-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 24.01.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7896

Број на предмет: И.бр.378/19

Извршител :Менка Мицеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 254м2 , со почетна цена : 1,991,307 денари.

Дата на продажба :2020-01-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 23.01.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7894

Број на предмет: И.бр.1050/2015

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 22м2 , со почетна цена : 743,822 денари.

Дата на продажба :2020-01-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 27.01.2020 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7893

Број на предмет: И.бр.334/2019

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Неготино

Квадратура: 112м2 , со почетна цена : 3,099,600 денари.

Дата на продажба :2020-01-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: - земјиште, станови и гаража. Продажбата ќе се одржи на ден 17.01.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7892

Број на предмет: И.бр.964/2015

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Гевгелија

Квадратура: 15445м2 , со почетна цена : 93,740,125 денари.

Дата на продажба :2020-01-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 15.01.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7891

Број на предмет: И.бр.434/2019

Извршител :Николчо Саздов линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Штип

Квадратура: 99м2 , со почетна цена : 2,778,247 денари.

Дата на продажба :2020-01-16

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - стан и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 16.01.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7890

Број на предмет: И.бр.501/15

Извршител :Златко Пејовски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 113м2 , со почетна цена : 4,857,089 денари.

Дата на продажба :2020-01-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 16.01.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7889

Број на предмет: И.бр.1827/2015

Извршител :Јане Митрески линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 141м2 , со почетна цена : 1,601,201 денари.

Дата на продажба :2020-01-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 23.01.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7886

Број на предмет: И.бр.1141/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 1740м2 , со почетна цена : 2,458,620 денари.

Дата на продажба :2020-01-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 15.01.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7885

Број на предмет: И.бр.819/19

Извршител :Драган Кочовски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Валандово

Квадратура: 120м2 , со почетна цена : 3,260,668 денари.

Дата на продажба :2020-01-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 23.01.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7884

Број на предмет: И.бр.267/19

Извршител :Методија Костадинов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 414м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-01-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 90.199,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 24.01.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7883

Број на предмет: И.бр.480/14

Извршител :Славе Дончев линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Виница

Квадратура: 1517м2 , со почетна цена : 520,194 денари.

Дата на продажба :2020-01-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.01.2020 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7882

Број на предмет: И.бр.1745/19

Извршител :Зоран Димов линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 135м2 , со почетна цена : 5,466,378 денари.

Дата на продажба :2020-01-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 17.01.2020 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7881

Број на предмет: И.бр.1153/11

Извршител :Васко Еленов линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Кавадарци

Квадратура: 5525м2 , со почетна цена : 151,017 денари.

Дата на продажба :2020-01-22

Забелешка: - Лозја. Продажбата ќе се одржи на ден 22.01.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7880

Број на предмет: И.бр.961/16

Извршител :Славица Ацовска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 70м2 , со почетна цена : 1,409,457 денари.

Дата на продажба :2020-01-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 15.01.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7879

Број на предмет: И.бр.227/19

Извршител :Менка Мицеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Неготино

Квадратура: 2276м2 , со почетна цена : 1,153,510 денари.

Дата на продажба :2019-12-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 30.12.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7878

Број на предмет: И.бр.1572/2015

Извршител :Весна Деловска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1871м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-01-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 9.489,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 10.01.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7877

Број на предмет: И.бр.503/2019

Извршител :Весна Деловска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 58м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2020-01-09

Повеќе за огласот...

Забелешка:  -стан од 48 м2 и 58 м2. Почетна цена: 76.500,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 09.01.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7876

Број на предмет: И.бр.1275/2017

Извршител :Фанија Каламатиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1276м2 , со почетна цена : 9,797,966 денари.

Дата на продажба :2020-01-10

Повеќе за огласот...

Забелешка:  -стан и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 10.01.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7875

Број на предмет: И.бр.359/2016

Извршител :Николче Диневски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 3918м2 , со почетна цена : 4,702,000 денари.

Дата на продажба :2020-01-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 09.01.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7874

Број на предмет: И.бр.399/18

Извршител :Васко Еленов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кавадарци

Квадратура: 285м2 , со почетна цена : 7,344,760 денари.

Дата на продажба :2020-01-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: -стан и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 17.01.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7873

Број на предмет: И.бр.336/19

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 2124м2 , со почетна цена : 365,920 денари.

Дата на продажба :2020-01-13

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - земјиште, стан. Продажбата ќе се одржи на ден 13.01.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7872

Број на предмет: И.бр.616/19

Извршител :Цветанка Треневска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 4449м2 , со почетна цена : 1,185,187 денари.

Дата на продажба :2020-01-09

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - земјиште и ДП. Продажбата ќе се одржи на ден 09.01.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7871

Број на предмет: И.бр.656/2019

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Штип

Квадратура: 1670м2 , со почетна цена : 52,564,571 денари.

Дата на продажба :2020-01-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 08.01.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7870

Број на предмет: И.бр.964/2015

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гевгелија

Квадратура: 1704м2 , со почетна цена : 56,136,347 денари.

Дата на продажба :2020-01-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.01.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7869

Број на предмет: И.бр.30/2019

Извршител :Сузана Гилевска линк...

Тип на недвижност :Гаража

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 17м2 , со почетна цена : 197,620 денари.

Дата на продажба :2020-01-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: - гаража од 15 м2 и 17м2.Продажбата ќе се одржи на ден 10.01.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7868

Број на предмет: И.бр.273/2018

Извршител :Љопче Димитковска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 2531м2 , со почетна цена : 1,268,210 денари.

Дата на продажба :2020-01-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 08.01.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7867

Број на предмет: И.бр.122/19

Извршител :Драган Кочовски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 397м2 , со почетна цена : 5,683,584 денари.

Дата на продажба :2020-01-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: - земјиште, ДП. Продажбата ќе се одржи на ден 16.01.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7866

Број на предмет: И.бр.322/2017

Извршител :Благоја Каламатиев линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 32м2 , со почетна цена : 1,774,082 денари.

Дата на продажба :2020-01-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 20.01.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7865

Број на предмет: И.бр.13/11

Извршител :Петре Темелков линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Радовиш

Квадратура: 3582м2 , со почетна цена : 25,910,000 денари.

Дата на продажба :2020-01-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 08.01.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7864

Број на предмет: И.бр.800/18

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Кичево

Квадратура: 72м2 , со почетна цена : 1,599,000 денари.

Дата на продажба :2019-12-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Заклучок за поправање на грешки во актите на извршителот И.бр.800/18 од 17.12.2019 година. Продажбата ќе се одржи на ден 27.12.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7863

Број на предмет: И.бр.1610/19

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 2123м2 , со почетна цена : 11,036,228 денари.

Дата на продажба :2020-01-13

Повеќе за огласот...

Забелешка: - земјиште и објект. Продажбата ќе се одржи на ден 13.01.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7862

Број на предмет: И.бр.973/19

Извршител :Драган Алексиќ линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 792м2 , со почетна цена : 6,024,667 денари.

Дата на продажба :2020-01-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 03.01.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7861

Број на предмет: И.бр.400/17

Извршител :Данче Попчотрова – Ѓеоргиева линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 136м2 , со почетна цена : 6,706,083 денари.

Дата на продажба :2020-01-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 15.01.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7860

Број на предмет: И.бр.314/11

Извршител :Музафер Хоџиќ линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 71м2 , со почетна цена : 2,081,166 денари.

Дата на продажба :2020-01-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 15.01.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7859

Број на предмет: И.бр.673/19

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 592м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-12-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Заклучок за поправање на грешки во актите на извршителот И.бр.673/19 од 10.12.2019 година. Почетна цена: 909.742,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 27.12.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7858

Број на предмет: И.бр.673/19

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 592м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-12-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 909.742,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 27.12.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7857

Број на предмет: И.бр.1146/2017

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 45м2 , со почетна цена : 1,440,207 денари.

Дата на продажба :2020-01-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 09.01.2020 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7856

Број на предмет: И.бр.426/19

Извршител :Маја Гркова Караколева линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 959м2 , со почетна цена : 431,550 денари.

Дата на продажба :2019-12-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 30.12.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7855

Број на предмет: И.бр.1479/2018

Извршител :Александар Кузмановски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 91м2 , со почетна цена : 3,523,565 денари.

Дата на продажба :2020-01-13

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 13.01.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7854

Број на предмет: И.бр.748/2019

Извршител :Зоран Петрески линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 2366м2 , со почетна цена : 494,280 денари.

Дата на продажба :2020-01-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.01.2020 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7853

Број на предмет: И.бр.403/2019

Извршител :Орце Гоцевски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 380м2 , со почетна цена : 1,790,739 денари.

Дата на продажба :2020-01-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 09.01.2020 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7852

Број на предмет: И.бр.845/2019

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 22м2 , со почетна цена : 1,366,000 денари.

Дата на продажба :2019-12-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 30.12.2019 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7851

Број на предмет: И.бр.845/2019

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 23м2 , со почетна цена : 1,428,000 денари.

Дата на продажба :2019-12-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 30.12.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7850

Број на предмет: И.бр.98/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 83м2 , со почетна цена : 2,654,216 денари.

Дата на продажба :2019-12-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 30.12.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7827

Број на предмет: И.бр.1863/19

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 70м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-12-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан од 26 м2 и 70 м2. Почетна цена: 25.728,00 евра/ 66.630,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 18.12.2019 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7809

Број на предмет: И.бр.569/19

Извршител :Владе Милевски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 0м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-12-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 7808

Број на предмет: И.бр.556/19

Извршител :Данчо Диманчев линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Валандово

Квадратура: 86м2 , со почетна цена : 2,084,420 денари.

Дата на продажба :2019-12-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 7807

Број на предмет: И.бр.863/19

Извршител :Весна Деловска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 38м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-12-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 7806

Број на предмет: И.бр.1467/19

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 32м2 , со почетна цена : 1,160,000 денари.

Дата на продажба :2019-12-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 7805

Број на предмет: И.бр.1905/12

Извршител :Златко Пејовски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 780м2 , со почетна цена : 9,510,128 денари.

Дата на продажба :2019-12-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 7804

Број на предмет: И.бр.1105/19

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Кичево

Квадратура: 2290м2 , со почетна цена : 109,706,345 денари.

Дата на продажба :2019-12-19

Забелешка: 

Бројна Оглас : 7798

Број на предмет: И.бр.1020/19

Извршител :Весна Деловска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 48м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-12-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: Цена- 109.546,20 евра

Бројна Оглас : 7797

Број на предмет: И.бр.686/19

Извршител :Зоран Петрески линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 0м2 , со почетна цена : 639,012,000 денари.

Дата на продажба :2019-12-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 7796

Број на предмет: И.бр.1905/12

Извршител :Златко Пејовски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 780м2 , со почетна цена : 9,510,128 денари.

Дата на продажба :2019-12-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 7794

Број на предмет: И.бр.501/15

Извршител :Златко Пејовски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 113м2 , со почетна цена : 7,285,633 денари.

Дата на продажба :2019-12-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 19.12.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7790

Број на предмет: И.бр.1745/19

Извршител :Зоран Димов линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 135м2 , со почетна цена : 8,200,287 денари.

Дата на продажба :2019-12-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 17.12.2019 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7789

Број на предмет: И.бр.2131/2018

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 1175м2 , со почетна цена : 15,312,448 денари.

Дата на продажба :2019-12-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 19.12.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7788

Број на предмет: И.бр.3547/2019

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Македонски Брод

Квадратура: 1896м2 , со почетна цена : 1,398,000 денари.

Дата на продажба :2019-12-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: Недвижноста се наоѓа во Тетово и Македонски брод. Продажбата ќе се одржи на ден 19.12.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7786

Број на предмет: И.бр.773/2019

Извршител :Кети Арсова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 700м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-12-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 204.291,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 17.12.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7785

Број на предмет: И.бр.518/2017

Извршител :Николче Диневски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 702м2 , со почетна цена : 78,667,855 денари.

Дата на продажба :2019-12-06

Повеќе за огласот...

Забелешка: Заклучок за поправање на грешки во актите на извршителот И.бр.518/2017 од 25.11.2019 година.

Бројна Оглас : 7784

Број на предмет: И.бр.422/19

Извршител :Менка Мицеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 2416м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-12-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, земјиште. Почетна цена: 1.307.051,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 17.12.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7783

Број на предмет: И.бр.30/2019

Извршител :Премтим Ќерими линк...

Тип на недвижност :Гаража

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 18м2 , со почетна цена : 333,330 денари.

Дата на продажба :2019-12-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Заклучок за поправање на грешки во актите на извршителот И.бр.30/2019 од 28.11.2019 година.

Бројна Оглас : 7782

Број на предмет: И.бр.716/2019

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 43м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-12-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 45.420,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 18.12.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7781

Број на предмет: И.бр.763/2019

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 4310м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-12-20

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - земјиште, ДП и др. Почетна цена: 3.199.443,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 20.12.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7779

Број на предмет: И.бр.842/19

Извршител :Чедомир Личковски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Кичево

Квадратура: 265м2 , со почетна цена : 1,740,758 денари.

Дата на продажба :2019-12-13

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 13.12.2019 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7778

Број на предмет: И.бр.838/19

Извршител :Чедомир Личковски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 856м2 , со почетна цена : 7,746,595 денари.

Дата на продажба :2019-12-13

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 13.12.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7777

Број на предмет: И.бр.780/17

Извршител :Чедомир Личковски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Кичево

Квадратура: 51м2 , со почетна цена : 2,302,768 денари.

Дата на продажба :2019-12-13

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 13.12.2019 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7776

Број на предмет: И.бр.616/19

Извршител :Цветанка Треневска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 4449м2 , со почетна цена : 1,777,780 денари.

Дата на продажба :2019-12-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: ДП од 19 м2 и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 16.12.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7775

Број на предмет: И.бр.446/2019

Извршител :Златко Пејовски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 296м2 , со почетна цена : 10,491,830 денари.

Дата на продажба :2019-12-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 17.12.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7773

Број на предмет: И.бр.723/2019

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1712м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-12-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 788.675,24 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 12.12.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7772

Број на предмет: И.бр.518/2017

Извршител :Николче Диневски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 702м2 , со почетна цена : 78,667,855 денари.

Дата на продажба :2019-12-06

Повеќе за огласот...

Забелешка: - земјиште, ДП. Продажбата ќе се одржи на ден 06.12.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7771

Број на предмет: И.бр.81/2018

Извршител :Јане Митрески линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 103м2 , со почетна цена : 3,991,023 денари.

Дата на продажба :2019-12-17

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - стан, земјиште, гаража. Продажбата ќе се одржи на ден 17.12.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7770

Број на предмет: И.бр.764/2015

Извршител :Емилија Бојаџиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 62м2 , со почетна цена : 1,697,023 денари.

Дата на продажба :2019-12-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.12.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7769

Број на предмет: И.бр.890/2019

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 377м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-12-13

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште, гаража. Почетна цена: 173.038,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 13.12.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7768

Број на предмет: И.бр.242/17

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 45м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-12-06

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 70.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 06.12.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7767

Број на предмет: И.бр.547/19

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 226м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-12-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 291.150,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 10.12.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7766

Број на предмет: И.бр.961/16

Извршител :Славица Ацовска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 70м2 , со почетна цена : 2,114,124 денари.

Дата на продажба :2019-12-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 17.12.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7765

Број на предмет: И.бр.30/2019

Извршител :Премтим Ќерими линк...

Тип на недвижност :Гаража

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 18м2 , со почетна цена : 333,330 денари.

Дата на продажба :2019-12-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: - три гаражи и помошна просторија. Продажбата ќе се одржи на ден 10.12.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7764

Број на предмет: И.бр.13/11

Извршител :Петре Темелков линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Радовиш

Квадратура: 3583м2 , со почетна цена : 20,381,331 денари.

Дата на продажба :2019-12-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 11.12.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7763

Број на предмет: И.бр.314/14

Извршител :Игор Ромевски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 41м2 , со почетна цена : 6,059,226 денари.

Дата на продажба :2019-12-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.12.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7762

Број на предмет: И.бр.711/19

Извршител :Антонио Коштанов линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 106м2 , со почетна цена : 19,675,941 денари.

Дата на продажба :2019-12-06

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 06.12.2019 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7761

Број на предмет: И.бр.47/17

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 983м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-12-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: -стан, земјиште, бесправно изграден објект. Почетна цена: 160.581,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 11.12.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7760

Број на предмет: И.бр.262/2017

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 8268м2 , со почетна цена : 144,297,000 денари.

Дата на продажба :2019-12-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: ДП, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 10.12.2019 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7759

Број на предмет: И.бр.2495/09

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Кичево

Квадратура: 91м2 , со почетна цена : 1,457,696 денари.

Дата на продажба :2019-12-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 05.12.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7757

Број на предмет: И.бр.635/2019

Извршител :Орце Гоцевски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Делчево

Квадратура: 2548м2 , со почетна цена : 50,858,094 денари.

Дата на продажба :2019-12-06

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 06.12.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7756

Број на предмет: И.бр.1321/2018

Извршител :Моника Муча линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 110м2 , со почетна цена : 1,667,444 денари.

Дата на продажба :2019-11-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 27.11.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7755

Број на предмет: И.бр.1105/2019

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 6084м2 , со почетна цена : 336,253,016 денари.

Дата на продажба :2019-12-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 05.12.2019 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7754

Број на предмет: И.бр.5/17

Извршител :Катерина Кокина линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1065м2 , со почетна цена : 6,525,613 денари.

Дата на продажба :2019-12-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 05.12.2019 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7753

Број на предмет: И.бр.46/14

Извршител :Владе Милевски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 3144м2 , со почетна цена : 167,680 денари.

Дата на продажба :2019-12-06

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 06.12.2019 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7752

Број на предмет: И.бр.504/17

Извршител :Славе Дончев линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 4774м2 , со почетна цена : 2,170,730 денари.

Дата на продажба :2019-12-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 12.12.2019 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7751

Број на предмет: И.бр.14/18

Извршител :Зоран Ангеловски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гевгелија

Квадратура: 526м2 , со почетна цена : 4,097,290 денари.

Дата на продажба :2019-12-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: -недвижноста се наоѓа во стар Дојран. Продажбата ќе се одржи на ден 17.12.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7750

Број на предмет: И.бр.693/16

Извршител :Маја Гркова Караколева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 64м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-12-13

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 18.939,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 13.12.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7749

Број на предмет: И.бр.426/19

Извршител :Маја Гркова Караколева линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 959м2 , со почетна цена : 431,550 денари.

Дата на продажба :2019-12-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 05.12.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7748

Број на предмет: И.бр.183/19

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 3127м2 , со почетна цена : 72,747 денари.

Дата на продажба :2019-12-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 11.12.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7747

Број на предмет: И.бр.98/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 83м2 , со почетна цена : 2,654,216 денари.

Дата на продажба :2019-12-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 03.12.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7746

Број на предмет: И.бр.204/2019

Извршител :Владо Мицковски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Кичево

Квадратура: 4040м2 , со почетна цена : 443,456 денари.

Дата на продажба :2019-11-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 29.11.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7745

Број на предмет: И.бр.1275/2017

Извршител :Фанија Каламатиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1276м2 , со почетна цена : 14,696,949 денари.

Дата на продажба :2019-12-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 12.12.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7744

Број на предмет: И.бр.227/19

Извршител :Менка Мицеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 2276м2 , со почетна цена : 1,730,265 денари.

Дата на продажба :2019-12-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 03.12.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7743

Број на предмет: И.бр.388/19

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Македонски Брод

Квадратура: 1398м2 , со почетна цена : 543,934 денари.

Дата на продажба :2019-11-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 29.11.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7742

Број на предмет: И.бр.314/11

Извршител :Музафер Хоџиќ линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 71м2 , со почетна цена : 2,081,166 денари.

Дата на продажба :2019-12-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.12.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7741

Број на предмет: И.бр.1680/2018

Извршител :Александар Кузмановски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 142м2 , со почетна цена : 8,224,867 денари.

Дата на продажба :2019-12-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 03.12.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7740

Број на предмет: И.бр.973/19

Извршител :Драган Алексиќ линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 792м2 , со почетна цена : 9,037,000 денари.

Дата на продажба :2019-12-06

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 06.12.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7739

Број на предмет: И.бр.986/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 230м2 , со почетна цена : 7,869,269 денари.

Дата на продажба :2019-11-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 29.11.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7738

Број на предмет: И.бр.1447/2018

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 24м2 , со почетна цена : 512,400 денари.

Дата на продажба :2019-11-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 29.11.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7737

Број на предмет: И.бр.207/2014

Извршител :Благојче Кипровски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 130м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-11-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 150,758,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 29.11.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7736

Број на предмет: И.бр.2301/2014

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 3539м2 , со почетна цена : 270,333 денари.

Дата на продажба :2019-11-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 28.11.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7734

Број на предмет: И.бр.537/2019

Извршител :Сузана Гилевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 1284м2 , со почетна цена : 3,147,260 денари.

Дата на продажба :2019-11-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 27.11.2019 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7733

Број на предмет: И.бр.800/18

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Кичево

Квадратура: 72м2 , со почетна цена : 2,367,033 денари.

Дата на продажба :2019-11-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 28.11.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7732

Број на предмет: И.бр.1249/12

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 128м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-11-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 19,785,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 26.11.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7731

Број на предмет: И.бр.819/17

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1343м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-12-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена:600,855,00 евра во денарска противвредност.Продажбата ќе се одржи на ден 04.12.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7729

Број на предмет: И.бр.601/19

Извршител :Славица Ацовска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 147м2 , со почетна цена : 37,541,100 денари.

Дата на продажба :2019-11-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 25.11.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7728

Број на предмет: И.бр.1982/18

Извршител :Славица Ацовска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 3396м2 , со почетна цена : 11,700,336 денари.

Дата на продажба :2019-11-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 25.11.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7727

Број на предмет: И.бр.152/19

Извршител :Славица Ацовска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 1527м2 , со почетна цена : 9,337,955 денари.

Дата на продажба :2019-11-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 25.11.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7726

Број на предмет: И.бр.207/2014

Извршител :Благојче Кипровски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 103м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-11-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена:150,758,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 29.11.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7725

Број на предмет: И.бр.44/2018

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 107м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-11-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Заклучок за поправање на грешки во актите на извршителот И.бр.44/2018 од 06.11.2019 година. Почетна цена:116,341,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 25.11.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7724

Број на предмет: И.бр.57/2017

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 45м2 , со почетна цена : 5,227,500 денари.

Дата на продажба :2019-12-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 05.12.2019 година во 13 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7723

Број на предмет: И.бр.1146/2017

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 45м2 , со почетна цена : 2,160,311 денари.

Дата на продажба :2019-12-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.12.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7722

Број на предмет: И.бр.838/2013

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 27м2 , со почетна цена : 963,090 денари.

Дата на продажба :2019-11-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП од 27 м2 и ДП од 17 м2. Продажбата ќе се одржи на ден 27.11.2019 година во 13 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7721

Број на предмет: И.бр.232/2018

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 627м2 , со почетна цена : 4,428,000 денари.

Дата на продажба :2019-11-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 29.11.2019 година во 13 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7720

Број на предмет: И.бр.35/2016

Извршител :Јане Митрески линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 74м2 , со почетна цена : 4,772,279 денари.

Дата на продажба :2019-11-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 27.11.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7719

Број на предмет: И.бр.1918/16

Извршител :Благој Бањански линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Гевгелија

Квадратура: 44м2 , со почетна цена : 1,268,130 денари.

Дата на продажба :2019-11-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.11.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7718

Број на предмет: И.бр.765/2018

Извршител :Елена Стрезоска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 147м2 , со почетна цена : 2,716,788 денари.

Дата на продажба :2019-11-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 25.11.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7717

Број на предмет: И.бр.44/2018

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 107м2 , со почетна цена : 116,341 денари.

Дата на продажба :2019-11-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 25.11.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7716

Број на предмет: И.бр.675/2019

Извршител :Елена Стрезоска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 16м2 , со почетна цена : 328,976 денари.

Дата на продажба :2019-11-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 25.11.2019 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7715

Број на предмет: И.бр.2869/2018

Извршител :Благоја Каламатиев линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 5847м2 , со почетна цена : 315,738 денари.

Дата на продажба :2019-12-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 02.12.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7714

Број на предмет: И.бр.1128/19

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Кичево

Квадратура: 264м2 , со почетна цена : 4,358,419 денари.

Дата на продажба :2019-11-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 18.11.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7713

Број на предмет: И.бр.379/2019

Извршител :Александар Кузмановски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 122м2 , со почетна цена : 7,477,042 денари.

Дата на продажба :2019-11-28

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - ДП, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 28.11.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7712

Број на предмет: И.бр.1858/2018

Извршител :Фанија Каламатиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 67м2 , со почетна цена : 3,918,574 денари.

Дата на продажба :2019-11-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 21.11.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7711

Број на предмет: И.бр.700/11

Извршител :Драган Кочовски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 4340м2 , со почетна цена : 288,557 денари.

Дата на продажба :2019-11-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.11.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7710

Број на предмет: И.бр.137/17

Извршител :Слободанка Балгурова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 132м2 , со почетна цена : 5,944,231 денари.

Дата на продажба :2019-11-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 29.11.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7709

Број на предмет: И.бр.291/18

Извршител :Васко Еленов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кавадарци

Квадратура: 119м2 , со почетна цена : 83,248 денари.

Дата на продажба :2019-11-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 21.11.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7708

Број на предмет: И.бр.1020/2019

Извршител :Весна Деловска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 48м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-11-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 121.718,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 21.11.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7707

Број на предмет: И.бр.863/2019

Извршител :Весна Деловска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 38м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-11-20

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - ДП од 38 и 36 м2. Почетна цена: 28.377,00/ 27.131,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 20.11.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7706

Број на предмет: И.бр.267/19

Извршител :Методија Костадинов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 414м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-11-29

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - стан, земјиште, гаража. Почетна цена:90.199,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 29.11.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7705

Број на предмет: И.бр.439/18

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 4088м2 , со почетна цена : 258,810 денари.

Дата на продажба :2019-11-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 21.11.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7704

Број на предмет: И.бр.1863/19

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 70м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-11-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан од 64,26 и 70 м2. Почетна цена: 72.316,00/ 25.728,00 / 66.630,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 19.11.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7703

Број на предмет: И.бр.2116/2015

Извршител :Александар Пулејков линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 780м2 , со почетна цена : 2,082,882 денари.

Дата на продажба :2019-11-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 21.11.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7702

Број на предмет: И.бр.518/2017

Извршител :Николче Диневски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 702м2 , со почетна цена : 66,667,674 денари.

Дата на продажба :2019-11-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 18.11.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7701

Број на предмет: И.бр.51/2017

Извршител :Кети Арсова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 14м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-11-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 7.490,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 21.11.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7700

Број на предмет: И.бр.3547/2019

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Македонски Брод

Квадратура: 3585м2 , со почетна цена : 2,096,781 денари.

Дата на продажба :2019-11-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: недвижноста се наоѓа во Македонски Брод и Тетово. Продажбата ќе се одржи на ден 26.11.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7699

Број на предмет: И.бр.82/18

Извршител :Менка Мицеска линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 40м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-11-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 12.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 14.11.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7698

Број на предмет: И.бр.422/19

Извршител :Менка Мицеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 2416м2 , со почетна цена : 80,383,661 денари.

Дата на продажба :2019-11-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 18.11.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7697

Број на предмет: И.бр.262/2017

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 8268м2 , со почетна цена : 215,367,466 денари.

Дата на продажба :2019-11-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 18.11.2019 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7696

Број на предмет: И.бр.556/19

Извршител :Данчо Диманчев линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Валандово

Квадратура: 251м2 , со почетна цена : 2,084,420 денари.

Дата на продажба :2019-11-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 25.11.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7695

Број на предмет: И.бр.58/19

Извршител :Зоран Димов линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 63м2 , со почетна цена : 3,357,657 денари.

Дата на продажба :2019-11-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 12.11.2019 година во 8 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7694

Број на предмет: И.бр.755/18

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 66м2 , со почетна цена : 1,672,554 денари.

Дата на продажба :2019-11-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 14.11.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7693

Број на предмет: И.бр.12675/2016

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Штип

Квадратура: 93м2 , со почетна цена : 3,794,978 денари.

Дата на продажба :2019-11-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: стан од 59 м2 и стан од 93 м2. Продажбата ќе се одржи на ден 14.11.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7692

Број на предмет: И.бр.1126/2019

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 82м2 , со почетна цена : 2,150,040 денари.

Дата на продажба :2019-11-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 21.11.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7691

Број на предмет: И.бр.407/2017

Извршител :Благоја Каламатиев линк...

Тип на недвижност :Гаража

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 15м2 , со почетна цена : 346,206 денари.

Дата на продажба :2019-11-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.11.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7690

Број на предмет: И.бр.601/2019

Извршител :Елена Стрезоска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 1982м2 , со почетна цена : 5,597,976 денари.

Дата на продажба :2019-11-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: ДП и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 14.11.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7689

Број на предмет: И.бр.845/2019

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 23м2 , со почетна цена : 2,141,414 денари.

Дата на продажба :2019-11-13

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 13.11.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7688

Број на предмет: И.бр.845/2019

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 22м2 , со почетна цена : 2,048,308 денари.

Дата на продажба :2019-11-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 12.11.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7687

Број на предмет: И.бр.1467/2019

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 40м2 , со почетна цена : 2,276,730 денари.

Дата на продажба :2019-11-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан и друго. Продажбата ќе се одржи на ден 15.11.2019 година во 13 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7686

Број на предмет: И.бр.183/19

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 3127м2 , со почетна цена : 109,120 денари.

Дата на продажба :2019-11-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 11.11.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7685

Број на предмет: И.бр.2131/2018

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 1175м2 , со почетна цена : 18,014,643 денари.

Дата на продажба :2019-11-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 20.11.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7684

Број на предмет: И.бр.755/18

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 73м2 , со почетна цена : 1,934,298 денари.

Дата на продажба :2019-11-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан од 73 м2 и стан од 54 м2. Продажбата ќе се одржи на ден 12.11.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7683

Број на предмет: И.бр.46/14

Извршител :Владе Милевски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 3144м2 , со почетна цена : 251,520 денари.

Дата на продажба :2019-11-07

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 07.11.2019 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7682

Број на предмет: И.бр.764/2015

Извршител :Емилија Бојаџиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 62м2 , со почетна цена : 1,697,023 денари.

Дата на продажба :2019-11-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 12.11.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7681

Број на предмет: И.бр.649/19

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 81м2 , со почетна цена : 3,769,999 денари.

Дата на продажба :2019-11-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: ДП од 28 м2, 70м2 и 81 м2. Продажбата ќе се одржи на ден 11.11.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7680

Број на предмет: И.бр.148/19

Извршител :Милица Николовска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 9790м2 , со почетна цена : 236,227 денари.

Дата на продажба :2019-11-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 12.11.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7679

Број на предмет: И.бр.242/17

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 45м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-11-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 82.145,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 12.11.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7678

Број на предмет: И.бр.1069/2017

Извршител :Премтим Ќерими линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 27478м2 , со почетна цена : 293,705 денари.

Дата на продажба :2019-11-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 01.11.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7677

Број на предмет: И.бр.207/19

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 134м2 , со почетна цена : 1,386,000 денари.

Дата на продажба :2019-11-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 04.11.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7676

Број на предмет: И.бр.1889/2018

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 50м2 , со почетна цена : 1,543,276 денари.

Дата на продажба :2019-11-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 04.11.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7675

Број на предмет: И.бр.363/19

Извршител :Борис Пљаков линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 1057м2 , со почетна цена : 166,106 денари.

Дата на продажба :2019-11-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 11.11.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7674

Број на предмет: И.бр.204/2019

Извршител :Владо Мицковски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Македонски Брод

Квадратура: 4040м2 , со почетна цена : 665,184 денари.

Дата на продажба :2019-10-31

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 31.10.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7673

Број на предмет: И.бр.763/2019

Извршител :Христо Јованов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 3678м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-10-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: - земјиште и деловни простории. Почетна цена: 3.199.443,00 евра/ 242.938,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 30.10.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7672

Број на предмет: И.бр.679/17

Извршител :Васко Еленов линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Кавадарци

Квадратура: 636м2 , со почетна цена : 9,081,705 денари.

Дата на продажба :2019-10-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 30.10.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7671

Број на предмет: И.бр.148/2017

Извршител :Горан Манојлов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Делчево

Квадратура: 302м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-10-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, земјиште, стан и др. Почетна цена: 81.042,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 28.10.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7670

Број на предмет: И.бр.5/17

Извршител :Катерина Кокина линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1065м2 , со почетна цена : 7,955,350 денари.

Дата на продажба :2019-11-06

Повеќе за огласот...

Забелешка: - куќа и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 06.11.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7669

Број на предмет: И.бр.2301/2014

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 3539м2 , со почетна цена : 176,950 денари.

Дата на продажба :2019-11-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 05.11.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7668

Број на предмет: И.бр.1806/2015

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 109м2 , со почетна цена : 2,669,100 денари.

Дата на продажба :2019-11-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: - дел од семејна куќа и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 05.11.2019 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7667

Број на предмет: И.бр.1447/2018

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 24м2 , со почетна цена : 762,172 денари.

Дата на продажба :2019-11-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 01.11.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7666

Број на предмет: И.бр.275/19

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 46м2 , со почетна цена : 3,001,841 денари.

Дата на продажба :2019-10-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 25.10.2019 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7665

Број на предмет: И.бр.323/17

Извршител :Томислав Џумеркоски линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 195м2 , со почетна цена : 7,820,000 денари.

Дата на продажба :2019-10-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 25.10.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7664

Број на предмет: И.бр.153/2019

Извршител :Ванчо Марковски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 143м2 , со почетна цена : 7,228,251 денари.

Дата на продажба :2019-10-31

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 31.10.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7663

Број на предмет: И.бр.1918/16

Извршител :Благој Бањански линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 44м2 , со почетна цена : 1,268,130 денари.

Дата на продажба :2019-10-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 29.10.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7662

Број на предмет: И.бр.573/2018

Извршител :Јадранка Антовска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 178м2 , со почетна цена : 11,632,868 денари.

Дата на продажба :2019-10-30

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - земјиште, стан, гаража. Продажбата ќе се одржи на ден 30.10.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7661

Број на предмет: И.бр.1680/2018

Извршител :Александар Кузмановски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 142м2 , со почетна цена : 12,337,300 денари.

Дата на продажба :2019-11-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: - земјиште, стан. Продажбата ќе се одржи на ден 05.11.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7660

Број на предмет: И.бр.1565/18

Извршител :Чедомир Личковски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Кичево

Квадратура: 3843м2 , со почетна цена : 2,066,400 денари.

Дата на продажба :2019-10-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 29.10.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7659

Број на предмет: И.бр.457/19

Извршител :Драган Кочовски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 39659м2 , со почетна цена : 73,616,115 денари.

Дата на продажба :2019-10-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Заклучок за поправање на грешки во актите на извршителот И.бр.457/19 од 08.10.2019 година. Продажбата ќе се одржи на ден 14.10.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7658

Број на предмет: И.бр.780/19

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 66м2 , со почетна цена : 1,693,333 денари.

Дата на продажба :2019-10-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Заклучок за продажба на недвижност со непосредна спогодба И.бр.780/19 од 08.10.2019 година. Продажбата ќе се одржи на ден 17.10.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7657

Број на предмет: И.бр.649/18

Извршител :Милица Николовска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 1008м2 , со почетна цена : 2,302,877 денари.

Дата на продажба :2019-11-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 05.11.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7656

Број на предмет: И.бр.300/2019

Извршител :Јане Митрески линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 311м2 , со почетна цена : 6,500,000 денари.

Дата на продажба :2019-10-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 24.10.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7655

Број на предмет: И.бр.309/2017

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 56м2 , со почетна цена : 776,988 денари.

Дата на продажба :2019-10-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 28.10.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7654

Број на предмет: И.бр.114/2015

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 37м2 , со почетна цена : 1,955,516 денари.

Дата на продажба :2019-10-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 22.10.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7653

Број на предмет: И.бр.1321/2018

Извршител :Моника Муча линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 110м2 , со почетна цена : 2,501,165 денари.

Дата на продажба :2019-10-28

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 28.10.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7652

Број на предмет: И.бр.700/11

Извршител :Драган Кочовски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 4340м2 , со почетна цена : 432,836 денари.

Дата на продажба :2019-10-31

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 31.10.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7651

Број на предмет: И.бр.463/2019

Извршител :Николче Диневски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 2153м2 , со почетна цена : 288,880 денари.

Дата на продажба :2019-10-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 22.10.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7650

Број на предмет: И.бр.341/2018

Извршител :Златко Пејовски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 843м2 , со почетна цена : 728,507 денари.

Дата на продажба :2019-10-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Заклучок за прекинување на извршувањето И.бр.341/2018 од 27.09.2019 година.

Бројна Оглас : 7649

Број на предмет: И.бр.341/2018

Извршител :Златко Пејовски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 843м2 , со почетна цена : 728,507 денари.

Дата на продажба :2019-10-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 09.10.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7648

Број на предмет: И.бр.644/10

Извршител :Петре Темелков линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Радовиш

Квадратура: 17735м2 , со почетна цена : 49,200,000 денари.

Дата на продажба :2019-10-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, земјиште и др. Продажбата ќе се одржи на ден 25.10.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7647

Број на предмет: И.бр.593/18

Извршител :Данче Попчотрова – Ѓеоргиева линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 21м2 , со почетна цена : 3,349,053 денари.

Дата на продажба :2019-10-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 22.10.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7646

Број на предмет: И.бр.2116/2015

Извршител :Александар Пулејков линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 780м2 , со почетна цена : 3,124,323 денари.

Дата на продажба :2019-10-25

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - стан и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 25.10.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7645

Број на предмет: И.бр.1858/2018

Извршител :Фанија Каламатиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 67м2 , со почетна цена : 3,918,574 денари.

Дата на продажба :2019-10-31

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 31.10.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7644

Број на предмет: И.бр.711/19

Извршител :Антонио Коштанов линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 163м2 , со почетна цена : 11,805,663 денари.

Дата на продажба :2019-10-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 22.10.2019 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7643

Број на предмет: И.бр.148/19

Извршител :Милица Николовска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 9790м2 , со почетна цена : 354,340 денари.

Дата на продажба :2019-10-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 21.10.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7642

Број на предмет: И.бр.51/2017

Извршител :Кети Арсова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 14м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-10-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 7.490,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 25.10.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7641

Број на предмет: И.бр.14/18

Извршител :Зоран Ангеловски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гевгелија

Квадратура: 526м2 , со почетна цена : 4,097,290 денари.

Дата на продажба :2019-10-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Недвижноста се наоѓа во Стар Дојран. Продажбата ќе се одржи на ден 30.10.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7640

Број на предмет: И.бр.143/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 1254м2 , со почетна цена : 159,033 денари.

Дата на продажба :2019-10-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 21.10.2019 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7639

Број на предмет: И.бр.142/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 2323м2 , со почетна цена : 108,407 денари.

Дата на продажба :2019-10-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 21.10.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7638

Број на предмет: И.бр.43/17

Извршител :Душан Филиповиќ линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 96м2 , со почетна цена : 1,064,038 денари.

Дата на продажба :2019-10-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 25.10.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7637

Број на предмет: И.бр.6079/2013

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 81м2 , со почетна цена : 3,600,000 денари.

Дата на продажба :2019-10-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 18.10.2019 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7636

Број на предмет: И.бр.311/17

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 14238м2 , со почетна цена : 51,608,471 денари.

Дата на продажба :2019-10-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: -фабрика за текстил и ДЗ -шпедиција. Продажбата ќе се одржи на ден 16.10.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7635

Број на предмет: И.бр.312/17

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 900м2 , со почетна цена : 47,416,038 денари.

Дата на продажба :2019-10-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.10.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7634

Број на предмет: И.бр.457/19

Извршител :Драган Кочовски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 39659м2 , со почетна цена : 73,616,115 денари.

Дата на продажба :2019-10-14

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - ДП, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 14.10.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7633

Број на предмет: И.бр.57/2017

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 45м2 , со почетна цена : 5,227,500 денари.

Дата на продажба :2019-10-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 14.10.2019 година во 13 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7632

Број на предмет: И.бр.601/2019

Извршител :Елена Стрезоска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 1982м2 , со почетна цена : 5,597,976 денари.

Дата на продажба :2019-10-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 24.10.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7631

Број на предмет: И.бр.5/2019

Извршител :Павел Томашевски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 39м2 , со почетна цена : 2,583,000 денари.

Дата на продажба :2019-10-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 14.10.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7630

Број на предмет: И.бр.998/2017

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 153м2 , со почетна цена : 871,575 денари.

Дата на продажба :2019-10-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: ЗАКЛУЧОК за поправање на грешки во актите на извршителот. Продажбата ќе се одржи на ден 17.10.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7629

Број на предмет: И.бр.998/2017

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 153м2 , со почетна цена : 5,286,725 денари.

Дата на продажба :2019-10-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 17.10.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7628

Број на предмет: И.бр.819/17

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1343м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-10-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 600.855,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 10.10.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7627

Број на предмет: И.бр.1126/2019

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 208м2 , со почетна цена : 3,225,060 денари.

Дата на продажба :2019-10-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 22.10.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7626

Број на предмет: И.бр.58/19

Извршител :Зоран Димов линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 63м2 , со почетна цена : 5,036,485 денари.

Дата на продажба :2019-10-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.10.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7625

Број на предмет: И.бр.201/17

Извршител :Зоран Ангеловски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 38м2 , со почетна цена : 1,579,012 денари.

Дата на продажба :2019-10-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 24.10.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7624

Број на предмет: И.бр.657/2018

Извршител :Јане Митрески линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 1869м2 , со почетна цена : 8,414,684 денари.

Дата на продажба :2019-10-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.10.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7623

Број на предмет: И.бр.207/19

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 134м2 , со почетна цена : 1,715,986 денари.

Дата на продажба :2019-10-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: стан од 45 м2, стан од 41 м2, земјиште и др. Продажбата ќе се одржи на ден 14.10.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7622

Број на предмет: И.бр.46/14

Извршител :Владе Милевски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 3144м2 , со почетна цена : 251,520 денари.

Дата на продажба :2019-10-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 08.10.2019 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7621

Број на предмет: И.бр.416/19

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 583м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-10-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 1.103.550,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 09.10.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7620

Број на предмет: И.бр.453/2019

Извршител :Сузана Гилевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 205м2 , со почетна цена : 3,798,700 денари.

Дата на продажба :2019-10-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: -семејна зграда, земјиште под зграда и дворно место. Продажбата ќе се одржи на ден 08.10.2019 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7619

Број на предмет: И.бр.35/2019

Извршител :Крсте Трајковски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Кавадарци

Квадратура: 110м2 , со почетна цена : 6,435,314 денари.

Дата на продажба :2019-10-07

Повеќе за огласот...

Забелешка: повеќе ДП и стан. Продажбата ќе се одржи на ден 07.10.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7618

Број на предмет: И.бр.323/17

Извршител :Томислав Џумеркоски линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 195м2 , со почетна цена : 8,457,936 денари.

Дата на продажба :2019-10-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 08.10.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7617

Број на предмет: И.бр.1889/2018

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 50м2 , со почетна цена : 2,314,914 денари.

Дата на продажба :2019-10-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 08.10.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7616

Број на предмет: И.бр.2663/2018

Извршител :Весна Деловска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 64м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-10-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: - повеќе станови. Почетна цена: 52.202,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 09.10.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7615

Број на предмет: И.бр.153/2019

Извршител :Ванчо Марковски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 143м2 , со почетна цена : 10,841,835 денари.

Дата на продажба :2019-10-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 09.10.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7614

Број на предмет: И.бр.82/18

Извршител :Менка Мицеска линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 40м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-10-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 15.169,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 16.10.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7613

Број на предмет: И.бр.648/19

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 175м2 , со почетна цена : 9,830,126 денари.

Дата на продажба :2019-10-14

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - стан, земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 14.10.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7612

Број на предмет: И.бр.251/2012

Извршител :Павел Томашевски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Гевгелија

Квадратура: 46м2 , со почетна цена : 358,434 денари.

Дата на продажба :2019-10-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: недвижноста се наоѓа во Стар Дојран. Продажбата ќе се одржи на ден 09.10.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7611

Број на предмет: И.бр.81/2018

Извршител :Јане Митрески линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 103м2 , со почетна цена : 5,986,534 денари.

Дата на продажба :2019-10-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште, гаража. Продажбата ќе се одржи на ден 01.10.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7610

Број на предмет: И.бр.886/2014

Извршител :Горан Манојлов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 264м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-10-08

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан и земјиште. Почетна цена: 45.947,00 евра во денарска противвредност.Продажбата ќе се одржи на ден 08.10.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7609

Број на предмет: И.бр.492/19

Извршител :Данчо Диманчев линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Гевгелија

Квадратура: 484м2 , со почетна цена : 9,415,760 денари.

Дата на продажба :2019-10-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 15.10.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7608

Број на предмет: И.бр.879/2018

Извршител :Премтим Ќерими линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 1609м2 , со почетна цена : 3,654,261 денари.

Дата на продажба :2019-10-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 02.10.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7607

Број на предмет: И.бр.1069/2017

Извршител :Премтим Ќерими линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 27478м2 , со почетна цена : 440,558 денари.

Дата на продажба :2019-10-03

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 03.10.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7605

Број на предмет: И.бр.309/2017

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 56м2 , со почетна цена : 1,165,481 денари.

Дата на продажба :2019-09-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 30.09.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7604

Број на предмет: И.бр.1608/10

Извршител :Златко Пејовски линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 107м2 , со почетна цена : 6,263,540 денари.

Дата на продажба :2019-10-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 03.10.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7603

Број на предмет: И.бр.561/2018

Извршител :Горан Манојлов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Берово

Квадратура: 5463м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-10-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште. Почетна цена: 40.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 03.10.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7602

Број на предмет: И.бр.561/2018

Извршител :Горан Манојлов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 70м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-09-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 31.140,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 25.09.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7601

Број на предмет: И.бр.679/17

Извршител :Васко Еленов линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Кавадарци

Квадратура: 636м2 , со почетна цена : 9,081,705 денари.

Дата на продажба :2019-10-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 01.10.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7600

Број на предмет: И.бр.1160/19

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 232м2 , со почетна цена : 6,580,500 денари.

Дата на продажба :2019-10-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 02.10.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7598

Број на предмет: И.бр.650/19

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 81м2 , со почетна цена : 5,721,478 денари.

Дата на продажба :2019-09-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 27.09.2019 година во 9 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7597

Број на предмет: И.бр.30/2018

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кавадарци

Квадратура: 159м2 , со почетна цена : 828,906 денари.

Дата на продажба :2019-09-27

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - стан, земјиште, гаража.Продажбата ќе се одржи на ден 27.09.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7596

Број на предмет: И.бр.457/19

Извршител :Чедомир Личковски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 648м2 , со почетна цена : 9,232,872 денари.

Дата на продажба :2019-09-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 30.09.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7595

Број на предмет: И.бр.300/2019

Извршител :Јане Митрески линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 311м2 , со почетна цена : 8,008,103 денари.

Дата на продажба :2019-09-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.09.2019 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7594

Број на предмет: И.бр.81/2018

Извршител :Јане Митрески линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 103м2 , со почетна цена : 6,399,180 денари.

Дата на продажба :2019-09-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан, земјиште, гаража. Продажбата ќе се одржи на ден 26.09.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7593

Број на предмет: И.бр.720/16

Извршител :Благој Бањански линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Гевгелија

Квадратура: 2046м2 , со почетна цена : 734,172 денари.

Дата на продажба :2019-10-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 01.10.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7592

Број на предмет: И.бр.43/17

Извршител :Душан Филиповиќ линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Охрид

Квадратура: 96м2 , со почетна цена : 1,596,058 денари.

Дата на продажба :2019-09-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 27.09.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7591

Број на предмет: И.бр.214/2019

Извршител :Валентина Спасова – Јованова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 159м2 , со почетна цена : 2,275,500 денари.

Дата на продажба :2019-09-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 30.09.2019 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7590

Број на предмет: И.бр.649/19

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 81м2 , со почетна цена : 3,769,999 денари.

Дата на продажба :2019-09-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: ДП од 28 м2, 70 м2 и 81 м2. Продажбата ќе се одржи на ден 23.09.2019 година во 9 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7589

Број на предмет: И.бр.6519/2016

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 94м2 , со почетна цена : 2,313,708 денари.

Дата на продажба :2019-09-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 25.09.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7588

Број на предмет: И.бр.142/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 2323м2 , со почетна цена : 162,610 денари.

Дата на продажба :2019-09-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 23.09.2019 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7587

Број на предмет: И.бр.838/2017

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 192м2 , со почетна цена : 4,343,178 денари.

Дата на продажба :2019-09-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 23.09.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7586

Број на предмет: И.бр.148/2017

Извршител :Горан Манојлов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Делчево

Квадратура: 302м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-09-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 121.561,00 евра во денарска противвредност.Продажбата ќе се одржи на ден 26.09.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7585

Број на предмет: И.бр.1240/2018

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 1972м2 , со почетна цена : 5,753,874 денари.

Дата на продажба :2019-09-25

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 25.09.2019 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7584

Број на предмет: И.бр.955/2013

Извршител :Моника Муча линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 46м2 , со почетна цена : 2,799,033 денари.

Дата на продажба :2019-09-20

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - стан од 46 м2 и стан од 43 м2. Продажбата ќе се одржи на ден 20.09.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7583

Број на предмет: И.бр.2021/18

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 71м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-09-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 40.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 20.09.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7582

Број на предмет: И.бр.755/18

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 73м2 , со почетна цена : 1,934,298 денари.

Дата на продажба :2019-09-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан од 73 м2 и стан од 54 м2. Продажбата ќе се одржи на ден 20.09.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7581

Број на предмет: И.бр.488/18

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 118м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-09-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 100.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 24.09.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7580

Број на предмет: И.бр.536/18

Извршител :Васко Еленов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кавадарци

Квадратура: 3693м2 , со почетна цена : 1,260,329 денари.

Дата на продажба :2019-09-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 19.09.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7579

Број на предмет: И.бр.214/16

Извршител :Методија Костадинов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 97м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-09-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 198.118,32 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 27.09.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7578

Број на предмет: И.бр.531/2019

Извршител :Кети Арсова линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 59м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-09-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: стан од 59 м2 и стан од 37 м2. Почетна цена: 63,175,00 евра/ 43.160,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 17.09.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7577

Број на предмет: И.бр.1680/2018

Извршител :Александар Кузмановски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 142м2 , со почетна цена : 12,337,300 денари.

Дата на продажба :2019-09-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.09.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7576

Број на предмет: И.бр.1479/2018

Извршител :Александар Кузмановски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 91м2 , со почетна цена : 3,523,565 денари.

Дата на продажба :2019-09-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.09.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7574

Број на предмет: И.бр.771/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Радовиш

Квадратура: 3747м2 , со почетна цена : 76,648,392 денари.

Дата на продажба :2019-09-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: Заклучок за поправање на грешки во актите на извршителот.Продажбата ќе се одржи на ден 18.09.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7573

Број на предмет: И.бр.970/16

Извршител :Драган Кочовски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кавадарци

Квадратура: 45м2 , со почетна цена : 2,098,738 денари.

Дата на продажба :2019-09-06

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 06.09.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7572

Број на предмет: И.бр.772/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Радовиш

Квадратура: 1898м2 , со почетна цена : 38,261,538 денари.

Дата на продажба :2019-09-18

Повеќе за огласот...

Забелешка:  - деловни згради. Продажбата ќе се одржи на ден 18.09.2019 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7571

Број на предмет: И.бр.771/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Радовиш

Квадратура: 3747м2 , со почетна цена : 76,648,392 денари.

Дата на продажба :2019-09-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: - деловни згради. Продажбата ќе се одржи на ден 18.09.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7570

Број на предмет: И.бр.773/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Радовиш

Квадратура: 1866м2 , со почетна цена : 104,660,774 денари.

Дата на продажба :2019-09-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 18.09.2019 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7569

Број на предмет: И.бр.6079/2013

Извршител :Гордан Станковиќ линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 81м2 , со почетна цена : 3,874,062 денари.

Дата на продажба :2019-09-24

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 24.09.2019 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7568

Број на предмет: И.бр.46/14

Извршител :Владе Милевски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 3144м2 , со почетна цена : 251,520 денари.

Дата на продажба :2019-09-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 11.09.2019 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7567

Број на предмет: И.бр.453/2019

Извршител :Сузана Гилевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 205м2 , со почетна цена : 5,609,406 денари.

Дата на продажба :2019-09-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: -семејна зграда, земјиште под зграда и дворно место. Продажбата ќе се одржи на ден 12.09.2019 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7566

Број на предмет: И.бр.284/14

Извршител :Весна Младеновиќ линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 39м2 , со почетна цена : 840,743 денари.

Дата на продажба :2019-09-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан и подрум. Продажбата ќе се одржи на ден 19.09.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7565

Број на предмет: И.бр.1180/13

Извршител :Менка Мицеска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 4252м2 , со почетна цена : 90,643 денари.

Дата на продажба :2019-09-20

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 20.09.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7564

Број на предмет: И.бр.1608/10

Извршител :Златко Пејовски линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 107м2 , со почетна цена : 6,263,540 денари.

Дата на продажба :2019-09-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Заклучок за поправање на грешки во актите на извршителот И.бр.1608/10 од 26.08.2019 година. Продажбата ќе се одржи на ден 10.09.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7563

Број на предмет: И.бр.1029/2018

Извршител :Зоран Петрески линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 55м2 , со почетна цена : 3,566,420 денари.

Дата на продажба :2019-09-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 18.09.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7562

Број на предмет: И.бр.311/17

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 14238м2 , со почетна цена : 51,608,471 денари.

Дата на продажба :2019-09-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: - фабрика за текстил, ДП, земјиште, шпедиција и др. Продажбата ќе се одржи на ден 16.09.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7561

Број на предмет: И.бр.312/17

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 900м2 , со почетна цена : 47,416,038 денари.

Дата на продажба :2019-09-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: - повеќе ДП. Продажбата ќе се одржи на ден 16.09.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7560

Број на предмет: И.бр.406/16

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 4679м2 , со почетна цена : 73,840 денари.

Дата на продажба :2019-09-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 11.09.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7559

Број на предмет: И.бр.711/19

Извршител :Антонио Коштанов линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 163м2 , со почетна цена : 11,805,663 денари.

Дата на продажба :2019-09-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: - повеќе ДП. Продажбата ќе се одржи на ден 12.09.2019 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7558

Број на предмет: И.бр.601/2019

Извршител :Елена Стрезоска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 1982м2 , со почетна цена : 5,597,976 денари.

Дата на продажба :2019-09-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: - ДП и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 11.09.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7557

Број на предмет: И.бр.1608/10

Извршител :Златко Пејовски линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 107м2 , со почетна цена : 6,263,540 денари.

Дата на продажба :2019-09-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 09.09.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7556

Број на предмет: И.бр.634/2018

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 4089м2 , со почетна цена : 474,087 денари.

Дата на продажба :2019-09-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 11.09.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7555

Број на предмет: И.бр.755/18

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 73м2 , со почетна цена : 1,934,298 денари.

Дата на продажба :2019-09-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: стан од 73 м2 и стан од 54 м2. Продажбата ќе се одржи на ден 09.09.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7554

Број на предмет: И.бр.275/19

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 46м2 , со почетна цена : 3,335,379 денари.

Дата на продажба :2019-09-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 12.09.2019 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7553

Број на предмет: И.бр.2663/2018

Извршител :Весна Деловска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 2871м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-09-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: - повеќе ДП. Почетна цена: 1.389.264,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 10.09.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7552

Број на предмет: И.бр.43/19

Извршител :Васил Донев линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 3148м2 , со почетна цена : 428,261 денари.

Дата на продажба :2019-09-13

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 13.09.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7551

Број на предмет: И.бр.1282/2016

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 110м2 , со почетна цена : 997,238 денари.

Дата на продажба :2019-09-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.09.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7550

Број на предмет: И.бр.97/18

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 4858м2 , со почетна цена : 44,099,120 денари.

Дата на продажба :2019-09-10

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 10.09.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7549

Број на предмет: И.бр.445/2019

Извршител :Кети Арсова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 35м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-09-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 25.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 11.09.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7548

Број на предмет: И.бр.85/19

Извршител :Маја Гркова Караколева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Валандово

Квадратура: 5285м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-09-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 48.007,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 05.09.2019 година во 10 часот и 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7547

Број на предмет: И.бр.163/19

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 35м2 , со почетна цена : 1,585,942 денари.

Дата на продажба :2019-09-06

Повеќе за огласот...

Забелешка: недвижноста се наоѓа во Битола и Охрид. Продажбата ќе се одржи на ден 06.09.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7546

Број на предмет: И.бр.31/16

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 209м2 , со почетна цена : 3,067,736 денари.

Дата на продажба :2019-09-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 02.09.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7545

Број на предмет: И.бр.398/19

Извршител :Благој Бањански линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 1944м2 , со почетна цена : 13,853,114 денари.

Дата на продажба :2019-09-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 11.09.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7544

Број на предмет: И.бр.678/15

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 53м2 , со почетна цена : 3,263,590 денари.

Дата на продажба :2019-09-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 04.09.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7543

Број на предмет: И.бр.1160/19

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 232м2 , со почетна цена : 7,307,433 денари.

Дата на продажба :2019-09-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 03.09.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7542

Број на предмет: И.бр.509/18

Извршител :Томислав Џумеркоски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 2986м2 , со почетна цена : 109,589 денари.

Дата на продажба :2019-09-11

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 11.09.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7541

Број на предмет: И.бр.363/19

Извршител :Драган Кочовски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 39659м2 , со почетна цена : 73,616,115 денари.

Дата на продажба :2019-08-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Заклучок за поправање на грешки во актите на извршителот И.бр.363/19 од 14.08.2018 година. Продажбата ќе се одржи на ден 30.08.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7539

Број на предмет: И.бр.879/2018

Извршител :Премтим Ќерими линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 1609м2 , со почетна цена : 5,481,391 денари.

Дата на продажба :2019-09-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 02.09.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7538

Број на предмет: И.бр.416/19

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 583м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-09-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 1.103.550,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 04.09.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7537

Број на предмет: И.бр.214/2019

Извршител :Валентина Спасова – Јованова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 159м2 , со почетна цена : 3,174,620 денари.

Дата на продажба :2019-09-04

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 04.09.2019 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7536

Број на предмет: И.бр.363/19

Извршител :Драган Кочовски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 39659м2 , со почетна цена : 73,616,115 денари.

Дата на продажба :2019-08-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 30.08.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7535

Број на предмет: И.бр.646/19

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 80м2 , со почетна цена : 2,740,000 денари.

Дата на продажба :2019-08-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 29.08.2019 година во 9 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7534

Број на предмет: И.бр.647/19

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 127м2 , со почетна цена : 7,615,318 денари.

Дата на продажба :2019-08-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 29.08.2019 година во 11 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7533

Број на предмет: И.бр.648/19

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 1395м2 , со почетна цена : 784,560 денари.

Дата на продажба :2019-08-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 30.08.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7532

Број на предмет: И.бр.649/19

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 4263м2 , со почетна цена : 1,373,280 денари.

Дата на продажба :2019-08-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 30.08.2019 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7531

Број на предмет: И.бр.650/19

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 5544м2 , со почетна цена : 1,382,890 денари.

Дата на продажба :2019-08-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 30.08.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7530

Број на предмет: И.бр.651/19

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 109м2 , со почетна цена : 6,114,115 денари.

Дата на продажба :2019-08-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 29.08.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7529

Број на предмет: И.бр.780/19

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 66м2 , со почетна цена : 1,693,300 денари.

Дата на продажба :2019-08-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 29.08.2019 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7528

Број на предмет: И.бр.272/12

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 302м2 , со почетна цена : 1,539,288 денари.

Дата на продажба :2019-09-02

Повеќе за огласот...

Забелешка: Тип на недвижнина: стан и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 02.09.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7527

Број на предмет: И.бр.3/19

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 232м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-08-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан и земјиште. Почетна цена: 47.500,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 30.08.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7526

Број на предмет: И.бр.755/18

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 66м2 , со почетна цена : 1,672,554 денари.

Дата на продажба :2019-08-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 30.08.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7525

Број на предмет: И.бр.359/19

Извршител :Анѓелка Ефкоска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 1361м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-08-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан во Скопје и недвижност во Гостивар. Почетна цена: 194.430,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 26.08.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7524

Број на предмет: И.бр.30/2018

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кавадарци

Квадратура: 4023м2 , со почетна цена : 1,243,358 денари.

Дата на продажба :2019-08-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 29.08.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7523

Број на предмет: И.бр.1655/18

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 33м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-08-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 17.000,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 29.08.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7522

Број на предмет: И.бр.1889/2018

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 50м2 , со почетна цена : 2,314,914 денари.

Дата на продажба :2019-08-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 29.08.2019 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7521

Број на предмет: И.бр.309/2017

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 425м2 , со почетна цена : 170,334 денари.

Дата на продажба :2019-08-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 29.08.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7520

Број на предмет: И.бр.214/16

Извршител :Методија Костадинов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 97м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-08-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 198.118,32 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 30.08.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7519

Број на предмет: И.бр.2/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 248м2 , со почетна цена : 2,151,940 денари.

Дата на продажба :2019-08-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: -ДП и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 27.08.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7518

Број на предмет: И.бр.886/15

Извршител :Драган Кочовски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гевгелија

Квадратура: 1357м2 , со почетна цена : 3,652,200 денари.

Дата на продажба :2019-08-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: -деловна зграда и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 29.08.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7517

Број на предмет: И.бр.233/2018

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 782м2 , со почетна цена : 32,084,387 денари.

Дата на продажба :2019-08-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: - повеќе ДП. Продажбата ќе се одржи на ден 26.08.2019 година во 13 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7516

Број на предмет: И.бр.994/18

Извршител :Милица Николовска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 352м2 , со почетна цена : 1,533,051 денари.

Дата на продажба :2019-08-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 22.08.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7515

Број на предмет: И.бр.649/19

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 81м2 , со почетна цена : 3,769,999 денари.

Дата на продажба :2019-08-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.08.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7514

Број на предмет: И.бр.714/18

Извршител :Антонио Коштанов линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 8199м2 , со почетна цена : 1,093,166 денари.

Дата на продажба :2019-09-03

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 03.09.2019 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7513

Број на предмет: И.бр.144/2019

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 3912м2 , со почетна цена : 273,840 денари.

Дата на продажба :2019-08-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 23.08.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7512

Број на предмет: И.бр.659/16

Извршител :Душан Филиповиќ линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Кичево

Квадратура: 80м2 , со почетна цена : 2,405,284 денари.

Дата на продажба :2019-09-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 05.09.2019 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7511

Број на предмет: И.бр.811/18

Извршител :Зоран Димов линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 85м2 , со почетна цена : 7,086,742 денари.

Дата на продажба :2019-08-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 26.08.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7510

Број на предмет: И.бр.133/17

Извршител :Јадранка Јовановска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 229м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-08-26

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 67.412,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 26.08.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7509

Број на предмет: И.бр.1275/2016

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Радовиш

Квадратура: 3587м2 , со почетна цена : 143,480 денари.

Дата на продажба :2019-08-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 21.08.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7508

Број на предмет: И.бр.667/18

Извршител :Славе Кромидоски линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 4343м2 , со почетна цена : 50,307 денари.

Дата на продажба :2019-08-29

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 29.08.2019 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7507

Број на предмет: И.бр.834/18

Извршител :Милица Николовска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 2907м2 , со почетна цена : 64,944,000 денари.

Дата на продажба :2019-08-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 27.08.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7506

Број на предмет: И.бр.214/2019

Извршител :Горан Манојлов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 286м2 , со почетна цена : 1,124,707 денари.

Дата на продажба :2019-08-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 22.08.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7505

Број на предмет: И.бр.382/19

Извршител :Менка Мицеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 177м2 , со почетна цена : 1,089,925 денари.

Дата на продажба :2019-08-30

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 30.08.2019 година во 13 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7504

Број на предмет: И.бр.1180/13

Извршител :Менка Мицеска линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 4252м2 , со почетна цена : 135,965 денари.

Дата на продажба :2019-08-23

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 23.08.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7503

Број на предмет: И.бр.552/2019

Извршител :Андреја Буневски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 54м2 , со почетна цена : 3,753,394 денари.

Дата на продажба :2019-08-27

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 27.08.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7502

Број на предмет: И.бр.453/18

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 751м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-08-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 333.593,23 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 12.08.2019 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7501

Број на предмет: И.бр.711/19

Извршител :Антонио Коштанов линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 163м2 , со почетна цена : 17,708,494 денари.

Дата на продажба :2019-08-22

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 22.08.2019 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7500

Број на предмет: И.бр.1866/15

Извршител :Катерина Кокина линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 392м2 , со почетна цена : 26,293,835 денари.

Дата на продажба :2019-08-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 21.08.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7499

Број на предмет: И.бр.590/2017

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 320м2 , со почетна цена : 3,859,834 денари.

Дата на продажба :2019-08-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 16.08.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7498

Број на предмет: И.бр.813/18

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 583м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-08-20

Забелешка: Заклучок за поправање на грешки во актите на извршителот И.бр.813/18 од 30.07.2019 година. Продажбата ќе се одржи на ден 20.08.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7496

Број на предмет: И.бр.2021/18

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 71м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-08-21

Повеќе за огласот...

Забелешка: Цена- 51.818 евра.

Бројна Оглас : 7495

Број на предмет: И.бр.352/19

Извршител :Ванчо Марковски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 63м2 , со почетна цена : 2,535,000 денари.

Дата на продажба :2019-08-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 7494

Број на предмет: И.бр.214/19

Извршител :Валентина Спасова – Јованова линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 159м2 , со почетна цена : 3,174,620 денари.

Дата на продажба :2019-08-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 14.08.2019 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7493

Број на предмет: И.бр.601/19

Извршител :Елена Стрезоска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 439м2 , со почетна цена : 8,396,964 денари.

Дата на продажба :2019-08-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 7492

Број на предмет: И.бр.813/18

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 0м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-08-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 7491

Број на предмет: И.бр.2021/18

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 18м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-08-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: Цена- 10.200,00 евра

Бројна Оглас : 7490

Број на предмет: И.бр.251/12

Извршител :Павел Томашевски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 56м2 , со почетна цена : 358,434 денари.

Дата на продажба :2019-08-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: Недвижноста се наоѓа во Стар Дојран

Бројна Оглас : 7489

Број на предмет: И.бр.1282/16

Извршител :Саветка Георгиева линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 0м2 , со почетна цена : 1,495,856 денари.

Дата на продажба :2019-08-13

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 7488

Број на предмет: И.бр.666/15

Извршител :Чедомир Личковски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 114м2 , со почетна цена : 885,600 денари.

Дата на продажба :2019-08-09

Повеќе за огласот...

Забелешка: Цена за недвижноста под точка 2 - 2.158.650,00 денари

Бројна Оглас : 7487

Број на предмет: И.бр.838/13

Извршител :Драган Кочовски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 111м2 , со почетна цена : 1,263,205 денари.

Дата на продажба :2019-08-16

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 7486

Број на предмет: И.бр.525/19

Извршител :Катерина Кокина линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 47м2 , со почетна цена : 1,542,543 денари.

Дата на продажба :2019-08-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 7485

Број на предмет: И.бр.43/19

Извршител :Васко Еленов линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 4508м2 , со почетна цена : 611,802 денари.

Дата на продажба :2019-08-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 7484

Број на предмет: И.бр.542/19

Извршител :Весна Деловска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 78м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-08-06

Повеќе за огласот...

Забелешка: Цена- 21.721,00 евра

Бројна Оглас : 7483

Број на предмет: И.бр.668/19

Извршител :Магдалена Симовска Давидовиќ линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 0м2 , со почетна цена : 3,388,574 денари.

Дата на продажба :2019-08-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 7482

Број на предмет: И.бр.398/19

Извршител :Благој Бањански линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 0м2 , со почетна цена : 20,779,671 денари.

Дата на продажба :2019-08-12

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 7481

Број на предмет: И.бр.447/18

Извршител :Елена Стрезоска линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 66м2 , со почетна цена : 456,945 денари.

Дата на продажба :2019-08-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: Недвижноста се наоѓа во Општина Вевчани.

Бројна Оглас : 7479

Број на предмет: И.бр.1548/18

Извршител :Чедомир Личковски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 157м2 , со почетна цена : 3,056,164 денари.

Дата на продажба :2019-08-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 7478

Број на предмет: И.бр.718/17

Извршител :Славе Дончев линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Кочани

Квадратура: 52м2 , со почетна цена : 503,381 денари.

Дата на продажба :2019-08-14

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 7477

Број на предмет: И.бр.36/18

Извршител :Чедомир Личковски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 639м2 , со почетна цена : 2,035,650 денари.

Дата на продажба :2019-08-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 7474

Број на предмет: И.бр.416/19

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 0м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-08-07

Повеќе за огласот...

Забелешка: Цена - 1.434.953 евра

Бројна Оглас : 7473

Број на предмет: И.бр.233/18

Извршител :Гордана Џутеска линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Струга

Квадратура: 0м2 , со почетна цена : 42,335,924 денари.

Дата на продажба :2019-08-05

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 7469

Број на предмет: И.бр.163/19

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 0м2 , со почетна цена : 2 денари.

Дата на продажба :2019-08-06

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 7468

Број на предмет: И.бр.163/19

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 0м2 , со почетна цена : 2 денари.

Дата на продажба :2019-08-06

Повеќе за огласот...

Забелешка: 

Бројна Оглас : 7467

Број на предмет: И.бр.488/18

Извршител :Снежана Андреевска линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 130м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-08-07

Повеќе за огласот...

Забелешка:  Цена- 124.176,00 евра

Бројна Оглас : 7461

Број на предмет: И.бр.382/19

Извршител :Менка Мицеска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 177м2 , со почетна цена : 1,634,888 денари.

Дата на продажба :2019-07-31

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан од 63 м2, стан од 26 м2, земјиште и др. Продажбата ќе се одржи на ден 31.07.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7459

Број на предмет: И.бр.338/2019

Извршител :Џемајљи Арифи линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Тетово

Квадратура: 576м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-07-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: - куќа, земјиште. Почетна цена: 36.060,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 19.07.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7457

Број на предмет: И.бр.388/19

Извршител :Весна Јакимовска линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Македонски Брод

Квадратура: 1398м2 , со почетна цена : 543,934 денари.

Дата на продажба :2019-08-06

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 06.08.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7455

Број на предмет: И.бр.464/19

Извршител :Томислав Џумеркоски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Прилеп

Квадратура: 207м2 , со почетна цена : 1,445,477 денари.

Дата на продажба :2019-07-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Тип на недвижен имот: стан и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 17.07.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7451

Број на предмет: И.бр.406/16

Извршител :Николина Иванова линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Битола

Квадратура: 37759м2 , со почетна цена : 110,760 денари.

Дата на продажба :2019-08-01

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 01.08.2019 година во 16 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7444

Број на предмет: И.бр.1121/19

Извршител :Антонио Коштанов линк...

Тип на недвижност :Куќа

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 121м2 , со почетна цена : 12,858,092 денари.

Дата на продажба :2019-07-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 19.07.2019 година во 10 часот и 30 минути во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7443

Број на предмет: И.бр.2021/18

Извршител :Васко Блажевски линк...

Тип на недвижност :Деловен простор

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 18м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-07-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 10.200,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 19.07.2019 година во 14 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7441

Број на предмет: И.бр.3166/2013

Извршител :Горан Манојлов линк...

Тип на недвижност :Земјиште

Недвижноста се наоѓа во: Берово

Квадратура: 6849м2 , со почетна цена : 200,904 денари.

Дата на продажба :2019-07-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: - шума. Продажбата ќе се одржи на ден 18.07.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7439

Број на предмет: И.бр.273/18

Извршител :Станка Кулакова линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Штип

Квадратура: 86м2 , со почетна цена : 3,410,339 денари.

Дата на продажба :2019-07-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 19.07.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7438

Број на предмет: И.бр.381/18

Извршител :Васил Донев линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Струмица

Квадратура: 258м2 , со почетна цена : 1,568,941 денари.

Дата на продажба :2019-07-18

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 18.07.2019 година во 12 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7436

Број на предмет: И.бр.445/2019

Извршител :Кети Арсова линк...

Тип на недвижност :Стан

Недвижноста се наоѓа во: Скопје

Квадратура: 38м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-07-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: - стан и др.Почетна цена: 30.900,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 15.07.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7435

Број на предмет: И.бр.1071/13

Извршител :Драган Кочовски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 2300м2 , со почетна цена : 17,782,495 денари.

Дата на продажба :2019-07-19

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 19.07.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7434

Број на предмет: И.бр.123/2019

Извршител :Николчо Саздов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Куманово

Квадратура: 0м2 , со почетна цена : 21,560,240 денари.

Дата на продажба :2019-07-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Продажбата ќе се одржи на ден 15.07.2019 година во 11 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7432

Број на предмет: И.бр.590/2017

Извршител :Љупчо Јованов линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Велес

Квадратура: 320м2 , со почетна цена : 5,789,750 денари.

Дата на продажба :2019-07-17

Повеќе за огласот...

Забелешка: Тип на недвижен имот: стан и земјиште. Продажбата ќе се одржи на ден 17.07.2019 година во 10 часот во канцеларијата на извршителот.

Бројна Оглас : 7431

Број на предмет: И.бр.901/2017

Извршител :Павел Томашевски линк...

Тип на недвижност :Друго

Недвижноста се наоѓа во: Гостивар

Квадратура: 5224м2 , со почетна цена : 0 денари.

Дата на продажба :2019-07-15

Повеќе за огласот...

Забелешка: Почетна цена: 463.446,00 евра во денарска противвредност. Продажбата ќе се одржи на ден 15.07.2019 година во 11 часот во канцеларијат