Влез за корисници

lock_forum
lupa-6

Испит за извршители

ispit na izvrsiteli 2
bannerbg_main
usaid

Најчести прашања

prasalnik 2
26122011162156_g_komisija-za-zastita-na-prav

Анкета

Новиот дизајн е:

Резултати од гласањето

Loading ... Loading ...
October 2021
M T W T F S S
« Sep    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Известување

Logotype11111-300x145Комората на извршители на РМ ги известува граѓаните кои биле странки кај извршител Снежана Фитеска од Скопје, во иднина да се јавуваат во канцеларијата на извршител Александар Максимовски именуван за подрачјето на Основен граѓански суд Скопје и Основен кривичен суд Скопје, на адреса ул. Орце Николов бр.52/1-1, Скопје, телефон: 02/313-0331 и e-mail: izvrsitel@gmail.com

Комората на извршители на РМ ги известува граѓаните кои биле странки кај извршител Звонимир Мисајловски од Тетово, во иднина да се јавуваат во канцеларијата на извршител Јашар Санида именуван за подрачјето на Основен суд Тетово , на адреса ул. ЈНА бр. 5/2-12 Тетово, телефон: 044 340 195 и e-mail:  izvrshitelsanida@hotmail.com

Комората на извршители на РМ ги известува граѓаните кои биле странки кај извршител Јовица Анѓеловски од Куманово, во иднина да се јавуваат во канцеларијата на извршител Петровски Лазар именуван за подрачјето на Основен суд Куманово, Основен суд Крива Паланка и Основен суд Кратово , на адреса ул. Тане Георгиевски бр. 6/1-5 Куманово, телефон:031 453- 308 ; 070 297- 323 и e-mail: izvrsitelpetrovski@gmail.com

Комората на извршители на РМ ги известува граѓаните кои биле странки кај извршител Владо Стеваноски од Прилеп , во иднина да се јавуваат во канцеларијата на извршител Катова Наташа именуван за подрачјето на Основен суд Прилеп и Основен суд Крушево, на адреса ул. Андон Слабејко бр. 17/1 Прилеп, телефон:048613- 883 и e-mail: nkatova.izvrsitel@gmail.com

Комората на извршители на РМ ги известува граѓаните кои биле странки кај извршител Иван Митаноски од Охрид , во иднина да се јавуваат во канцеларијата на извршител Колоска Слободанка именуван за подрачјето на Основен суд Охрид, Основен суд Струга и Основен суд Дебар, на адреса адреса: ул.Димитар Влахов бр. 1/3 Охрид,
телефон:046256420 и e-mail: izvrsitel.koloska@gmail.com

Јавни објави

Logotype1111

Обука за обучувачи (ТоТ)

1111

Новости

 

Одлуки

Logotype1111

Дисциплинска комисија

12741923_223063811373098_4535535635364534759_n

Најди извршител

mapa_mk

Огласи за продажба

nedvizen imot

Ј О_abstract

discrimination
New Image
LogoHeader2014
aukciska_kukja

Академик

image001

Член на Деловен совет

uacs_logo

зсрм

header

Browse Front Page

Featuring Top 10/203 of Front Page

Subscribe

Read more

QRCode