Влез за корисници

lock_forum
lupa-6

Испит за извршители

ispit na izvrsiteli 2
bannerbg_main
usaid

Најчести прашања

prasalnik 2
26122011162156_g_komisija-za-zastita-na-prav

Анкета

Новиот дизајн е:

Резултати од гласањето

Loading ... Loading ...
October 2021
M T W T F S S
« Sep    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Уредба со законска сила за изменување и дополнување на Уредбата со законска сила за примената на законот за извршување за време на вонредната состојба

Logotype1111

 

 

Член 1
Во Уредбата со законска сила за примената на Законот за извршување за време на
вонредната состојба („Службен весник на Република Северна Македонија“ бр. 86/20 и
103/20), во член 1 и член 2 ставови 1 и 4, зборовите „до 30 јуни 2020 година“ се
заменуваат со зборовите „заклучно со истекот на 30 дена по престанувањето на
вонредната состојба“.

Член 2
Оваа уредба со законска сила влегува во сила со денот на објавувањето во „Службен
весник на Република Северна Македонија“.

Бр. 44-5468/1
12 јуни 2020 година
Скопје

Претседател на Владата
на Република Северна Македонија,
Скопје Оливер Спасовски, с.р.

12 јуни 2020 година

Јавни објави

Logotype1111

Обука за обучувачи (ТоТ)

1111

Новости

 

Одлуки

Logotype1111

Дисциплинска комисија

12741923_223063811373098_4535535635364534759_n

Најди извршител

mapa_mk

Огласи за продажба

nedvizen imot

Ј О_abstract

discrimination
New Image
LogoHeader2014
aukciska_kukja

Академик

image001

Член на Деловен совет

uacs_logo

зсрм

header

Browse Front Page

Featuring Top 10/203 of Front Page

Subscribe

Read more

QRCode